Suspiria-előzetes

Ilyet is régen láttam: egy remake trailere az eredeti rajongóitól is egész jó reakciókat kap. Mondjuk az Amazon nem tökölt, és baromi hangulatosnak tűnik a Call Me By Your Name rendezőjének az új munkája, akkor is, ha csak egy feldolgozás. A főbb szerepekben Tilda Swinton (We Need to Talk About Kevin), Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey), Chloë Grace Moretz (Kick-Ass), Mia Goth (A Cure for Wellness) és Jessica Harper.


Dakota Johnson stars in SUSPIRIA – Photo: Sandro Kopp/Amazon Studios

Vajon aki nem ismeri az eredetit, az milyen sztorit tud kihámozni ezekből a képsorokból? Akartok játszani?

10 hozzászólás a “Suspiria-előzetes” bejegyzéshez

 1. az ég egy adta világon semmit nem tudtam kihámozni belőle :D
  Max annyit, hogy balett-táncosról szól, már pedig az nem szokott egyszerű lenni. Elég csak Natalie Black Swanjára gondolni. Nyilván ennek ahhoz semmi köze, nekem ez ugrott be a képsorok láttán. Nem is olvasok utána, sokkoljanak csak le

 2. Ha lesz benne Moretz és Jonhson +18as közös jelenet, én befizetek rá :-) Amúgy meg max itthon, hiába tűnik érdekesnek, nekem inkább ilyen pszicho cuccnak látszik, azokat meg nem szeretem.

 3. Black Swannel ne említsük srácok. Az egy mestermű, ez meg egy remake.

  Amúgy az eredetit nem bírtam végignézni. Tudom, hogy kultikus, de csak erős színekre, valamilyen hangulatra meg valamennyire a zenére emlékszem. Sztori nekem nulla szinten maradt meg.

 4. Az ennyiből már biztos, hogy ez is hangulatos lesz. Az eredetit nálam is a hangulata vitte el leginkább és vizuálisan is erős volt, plusz az ismétlődő hanghatások és maga az zene is nagyon jó volt benne szerintem.
  Színészek terén egyértelműen jobb lesz ez az új változat, Tildának csak elég ott leülni valahol és kiver a víz :D
  Most már sokkal több lehetőségük van még tovább vinni ezt vizuálisan és nagyon kibővítettnek tűnik már ennyiből is a remake. Úgy látom a professzor úr is nagyobb szerepet kapott, meg a vége sem tűnik majd olyan gyorsan lerendezettnek. 77-ben azért a sztori is üthetett úgy kell rágondolni, de most már nagyon meg kell még tömni valamivel.

  Luca Guadagninonak nem láttam az összes filmjét, de a Szerelmes lettem és a Szólíts a neveden tetszett tőle, jó kezekben érzem a filmet, a Call me by your name folytatás nagyobb WTF nekem :D

  Ha nem ismerném az eredetit nekem is a Black Swan jutna eszembe, dehát balett plusz furcsaságok nem kell messzire menni hozzá, ha csak ennyiből lehet ítélni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.