A Star is Born-előzetes: Bradley Cooper a mindenes

Nem csak rendez, de főszerepel is ebben a zenészes drámában. A történet egy öregedő country énekesről szól, aki rátalál az életre, a szerelemre és a kreativitásra egy fiatal(abb) énekesnőben. Ez utóbbit Lady GaGa alakítja. Miközben a nő karrierje elkezd felfelé tartani, addig a magánéletük egyre rosszabb állapotba kerül. A poszter alatt ott a videó.

17 hozzászólás a “A Star is Born-előzetes: Bradley Cooper a mindenes” bejegyzéshez

  1. Ez minden csak nem La La Land. :D

    Mondjuk egyértelműen Oscar bait film, lévén az előző három film ebből a történetből is Oscar jelölt volt, kettő nyert is Oscart. Mondjuk szerintem a legjobb a Judy Garlandes volt de ez se tűnik rossznak. GaGa itt kimondottan jól néz ki.

  2. Ott fogok ülni a moziban és sírok, mint egy bébi
    Szeretem a 76os Barbra Streisand féle verziót, de el kell neki a modernizálás picit. Örülök, hogy megint egy nagyon tehetséges, igazi sztárhoz került a szerep, mint Gaga. A legrégebbit verziót még nem láttam, de megfogom nézni, merthát Judy Garland se volt kis valaki :D de rá kell készülni, mert egy 3 órás verzió van meg, mondjuk a 76osom csak fél órával volt kb rövidebb. Remélem ezt se csapják össze gyorsan…azért egyértelműen a 76os filmért lehetett oda jobban Cooper, remélem bizonyít és jó lesz ez.
    Gaga húzhatna egy Chert és simogathatná az arany szobrocskáját, legalább egy legjobb betétdal erejéig, de ki tudja mi lesz még itt.
    Ha már zenés film idén akkor ez

  3. @DarkEagle: A történet egy jazz zongoristáról szól, aki rátalál az életre, a szerelemre és a kreativitásra egy fiatal(abb) színésznőben. Miközben a nő karrierje elkezd felfelé tartani, addig a magánéletük egyre rosszabb állapotba kerül.

  4. Nézem milyen unalmasnak tűnő giccs, Cooper-ért és Gaga-ért se jövök lázba, de amikor a színpadra megy a nőci és elkezd énekelni, na az már itt is működött, kirázott a hideg. Meg is lepődtem.

  5. ntsc: Cooper karaktere nem akarja megmenteni a countryt és egy iszákos, drogos pöcs… a nő meg tényleg szereti :D

  6. wow, tudtam, hogy Stefani nagyon ügyes, de úgy tűnik, most még jobban megrakja a kazánt. fakkjessz!

  7. Elsőre megnézve engem is kirázott a hideg. Másodjára nézve 0 hatása volt. o.O Ilyet se tapasztaltam még…

  8. Ez a fickó egy zseni!
    Kitalál és leforgat egy filmet, csak hogy jobban megismerkedjen, összebújjon vele :D Niiiice.

    Viccet félretéve, nem rossz előzetes.

  9. Magyar cím: csillag születik
    Lehet emiatt már taszított előzetes nélkül is. Előzetes után meg még annyira sem érdekel. Original score kategóriában talán lehet esélye.

  10. @ntsc: Ennyi erővel akkor a La La Land koppintotta az eredeti Star is Born filmet nem? :D Meg vagy hat tucat másik hasonló felépítésű zenés film.

  11. kész csoda, hogy a Crazy Heart után nem Colin Farrell kapta a főszerepet (ennyi alapján azt mondom, jobban énekel mint Cooper)
    Gagától régen a hideg kirázott, de hangja, az van, azt el kell ismernem. AHS 5. évadában volt már hozzá szerencsém, azt inkább hagyjuk..de talán itt meg tudja csillogtatni színészi tudását. Meglátjuk. Zenés film meg amúgy is jöhet mindig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.