25 hozzászólás a “Képeken a How To Train Your Dragon 3 is” bejegyzéshez

 1. Mert béna is. :) Fogatlan eddig is az volt erre lesz még egy. Úgy béna, hogy “egyszerű”. Tudom, nem nekem készül úgyhogy csend a nevem.

 2. az első még tökcukiság volt, lehet, hogy ott annyira nem tűnt fel, mennyire béna, de ez irtó műanyagnak néz ki..mint elbacnak:D

 3. szerintem meg tök ari, nyilván nem a filmbuzi látogatótáborának készül …
  lásd a blogcíme sem feltétlen gyerekbarát :D

 4. Az első kép szerintem nagyon hangulatos és érzelmes lett.
  Eddig nincs vele gond, bizakodjunk.

 5. “szerintem meg tök ari, nyilván nem a filmbuzi látogatótáborának készül …”

  az első rész örök kedvencem az animációs filmek között

 6. A 4. képen lévő karakter Aiden Gillenre hasonlít szerintem, de nincs a castben.
  Amúgy szerintem ez a sorozat egyáltalán nem buta, gyerekmese, az art design viszont tényleg kicsit steril, túl generic. Ez a sárkánylány kifejezetten gyengére sikerült, de biztos aranyos lesz.

 7. Nekem kedvenc animácios filmjeim kpzt van mond a kettö, és ezt is várom. Bár ez a szerelmes sárkány vonal már lehet kiveri a bizrositékt a cukiság faktor elosztómon

 8. @user-maat-re

  Nem pont ezért, az volt a bajuk sokaknak, hogy fiú a sárkány és mi az, hogy egy női sárkányba szeret majd bele, mi ez a homofób meg stb baromság. Van egy kép ami összegyűjti ezeket a tweeteket, eléggé rideg. Nem gerjeszteni akarom a vitát erről a dologról, just sayin’.
  Btw én is bírom ezt a szériát

 9. Szerintem akik mar az animacios mesekbe is ilyeneket latnak bele, azok teljesen nem normalisak.

 10. Nálam az elsődleges probléma ott kezdődik, hogy amikor legelőször néztem az első részt, néhány pillanatban azt gondoltam, hogy ez a sárkányszerzet (akiről nekem egy az egyben Stitch ugrott be) egy nőstényördög…erre itt ez a fehér sárkánylány:D
  Magától értetődőnek kéne lennie, hogy a fekete=hím?:D

 11. Az a baj,hogy a második rész nem ért el olyan nagy sikert,mint amit megérdemelne,mert túl sokat vártak a folytatással.
  Remélem a harmadiknál nem ismétlődik meg ez,mert megvan az esély,hogy ismét egy remek folytatást kapjunk.

 12. “blady says:
  2018. June 6 at 16:39”

  És tényleg . . . Fogatlan nem nőstény sárkány volt?

  BTW lehet, hogy ide a meleg mozgalom nem illik be, de az első rész lábas dolga miatt úgy érzem, az azt írók megfelelően bele tudnák illeszteni a történetbe, és nem olyan lenne, amely miatt túlzottan erőltetettnek hat a téma nyomása (“a fogalma sincs a dologról, mert belerakja, hogy meglegyen a kvóta” – hozzáállás, amely az egyik forrásra a “meh, ezt minek kellett beletenni” panaszkodásnak).

 13. blady, valoszinuleg azert a Stich ugrott be neked, mert ugyanaz az ember, Chris Sanders tervezte/rendezte oket.

 14. Élien köszi az infót, ezt nwm tudtam :) pedig manapság mindig kikutatom a neveket..ennél valahogy ez kimaradt

 15. Konkrétan az a bajuk sokaknak a filmmel, hogy a sárkányok hetero kapcsolatot szimbolizálnak és hogy ez megint a szokásos homofób hozzáállás stb. Sorry ha zavarosan írtam le.

 16. A Próféta: én nem tudom milyen helyeken jársz a neten, de ilyen felháborodást normális oldalon én nem olvastam. nem csoda, mivel nettó baromságnak tűnik.

 17. Feljebb írtam, hogy twitterről összeválogatott kép volt, de bekeresem mindjárt. Hát maga a felháborodás az nettó vicc kateg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.