Spider-Man: Into the Spider-Verse-előzetes

Most megnézhetjük, hogy a Sony hogy képzeli el a Pókember rajzfilmjét. Hát egy külön univerzumban pörgetik, ahol nyugodtan elővehetik Miles Morales-t, meg egy öreg pókembert, meg egy Gwen Stacy-t, meg még ki tudja mit. A lehetőségek végtelenek így.

A forgatókönyvet Phil Lord írta, a rendező pedig: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman. Egy embert nem volt elég rá. Az új előzetes a poszter alatt van.

13 hozzászólás a “Spider-Man: Into the Spider-Verse-előzetes” bejegyzéshez

 1. Jáh hát ezt nagyon imádom…már többször megnéztem azt hittem ez lesz nekem a nap trailere,de közben kijött az A Star is born, amit már vártam rég óta…
  Nem vagyok póki fan, de a SpideRaimi1-2 és SpiderGarfield1 tetszett…
  Ez nekem durva hangulatosnak, kreatívnak és szórakoztatónak tűnik…és a szememet is úgy kényezteti.
  A poszter is rohadt jó, szívesen kitenném a DC tengerbe, ha lenne még helyem

 2. Ideje volt, hogy csináljanak már egy normális animációs filmet. Legalábbis az előzetes alapján nagyon jónak tűnik. Kíváncsi vagyok, hány Pók jelenik majd meg, mert elég sokan vannak. Spider-Gwennek különösen örülök. Végre nagy vásznon is láthatjuk még ha csak animációsan is. :D

 3. Peter Parker-nek miért rajzoltak ló fejet? Amúgy meg ha már Sony, inkább csinálták volna meg A csodálatos Pókember 3at. Legalább kerek lenne a sztori.

 4. Roli, az senkit sem érdekelne már. Nem része az MCU-nak.Bízzál csak Tom Hollandban. Az ő Pókembere nem fog úgy elpárologni, mint a Garrfieldé. Oh wait, what!?

 5. Roli, az szerintem nem Peter Parker, hanem egy másik pókember. Abból is van már annyi, mint a fene.

  Amúgy elég jó ki előzetes volt.

 6. Szuper lesz de remélem a végső render-nél már rendes frame szám lesz mert most nagyon bántja a szememet, hogy olyan darabos.

 7. De, az Peter Parker csak itt végre már nem tini hanem 30-as éveiben van. Azt hogy melyik univerzumból jött azt viszont nem tudom. :D

 8. olyan, mintha stop-motion szerűvé akarták volna tenni, de tényleg elég fura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.