Iceman visszatér

A TheWrap értesülései szerint a múlt hét óra forgó Top Gun 2. részében fel fog tűnni a Val Kilmer által alakított meleg karakter is újra. Elvileg a forgatás közelében látták is már a színészt egy hotelben, de a stúdió még nem kommentelte a hírt.

human
írta
2018. 06. 07. 01:46
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Iceman visszatér” bejegyzéshez

  1. Honnan jön, hogy Iceman meleg?
    (Az 1. Arész röplabdás jelenete alapján akár mind meleg lehetett…)

  2. Jó lenne, bár ha fel is bukkan majd benne, tuti csak egy cameo erejéig.
    De tényleg, mitől is volt az ő karaktere meleg?

  3. Iceman = Már csak a neve miatt sem lehet meleg. Kizárt, nem létezik. Lehetetlen. Iceman a laza, menő csávó, aki Mavricknek is megmutatta, a női szívek jégembere pusztító p*naromboló volt világ életében. (Remélem. :))

  4. Iceman miért meleg? Ezt én sem értem…
    összekeverednek a csávók? Meleg Perry meg Iceman? vagy mi? XD

    Amúgy örülök ,hogy Kilmer is benne lesz remélem nem csak cameozik.

  5. Örülök a visszatérésének, ugyanakkor baromira remélem, hogy nem csináltak belőle meleg karaktert csupán azért, mert ma már szinte kötelező, hogy legyen egy meleg karakter a filmekben. Persze van az a régi Tarsantino-s vicc, miszerint Ő és Maverick melegek, de az csak poén volt. Ha a film jeleneteiből (röplabda, zuhanyzó) következtettek erre a forgatókönyvírók, akkor nincsenek tisztában azzal, hogy a 80-as években a legtöbb filmet ilyen stílusban forgatták. Ennyi erővel az Amerikai Ninja két főszereplője is meleg, vagy Defoe és Cruise a Született július 4-én filmben.

  6. Na jó, megnyugodtam, hogy nem csak én nem értem ezt a meleg dolgot. Ha mégis az lesz, akkor ez is csak egy erőltetett SJW bullshit.

  7. Csabi: Én azért nem hiszem, hogy Cruise az életben meleg, mert volt már három felesége, és számtalan nője. HA valaki meleg és titkolni akarja, akkor egy frigid nőt vesz el és nem válik, tovább keresse tovább az igazit nyilvánosan. Azonban lehet, hogy bi, azt nem tudom, nem is kizárt. És lehet ezt igyekszik titkolni erősen.
    Bár, engem nem érdekel mit csinál a magánéletében, ha ezzel másoknak nem árt, és közben olyan filmeket csinál, mint jellemzően szokott.

    (Zárójelben, de szerintem Hollywoodban sokan vannak, akik mindent, de tényleg mindent kipróbáltak már, amit csak lehetséges, mert egyszerűen megtehetik és hajtja őket a kíváncsiság és hogy kis túlzással bárkit megkaphatnak, ha akarják.)

  8. *
    “… tovább keresse tovább az igazit nyilvánosan. ” = ” hogy tovább keresse az igazit nyilvánosan. “

  9. Human trollkodott srácok, biztosan a levegőbe harapós és a röplabdás jelenetre célzott. Jól összezavart mindenkit :D

  10. az Iceman meleg csak poén volt, ahogy valaki linkelte is a Tarantino videót, amit ezek szerint kevesen láttak :(

  11. val kilmer nagyon nyúzott mostanában nem tudom mennyire lesz jó karakter..

  12. Hogy beszart hirtelen mindenki! “Nem lehet meleg, kedvelem!” :D Shordfight! Swordfight!

  13. @Zoli: Mint John Travolta? :| Vagy a közelmúltig Kevin Spacey? Nem akarok konteót gyártani, de szerintem az egyetlen ok amiért valaki 2018-ban még “szcientológus”, az az, hogy valahol van róla egy hangfelvétel, amin beismeri, hogy komázza a brokit. Amivel amúgy nem kéne semmi baj legyen, de Cruise karrierjére szerintem még mindig negatív hatással lenne.

  14. Travolta mindenféle fürdőházakban virgonckodik, esetenként kevésbé legális módon. Őt valószínűleg ezzel fogják. De Tom Cruise az kb a number one a szcientológusoknál. Ez ilyen szektában kb annyit jelent hogy magánhadsereged van, a személyzetre nem nagyon kell költeni mert kapsz az egyházból droidokat, valamint gondolom azért némi adózási varázslattal is jár ez őneki ami az egyik legjobban fizetett filmsztárnál azért nem utolsó. Szerintem ennyi a titka a dolognak. Abból gondolom, hogy TC állítólag normális, közvetlen csávó az életben, ráadásul egyik filmjében sem tolja a szcientológus propagandát, még a sci-fikben sem, szóval azon az egy régi kanapén ugráláson kívül nem látszik rajta, hogy ilyen szektás agymosott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.