The Girl in the Spider’s Web-előzetes

Lisbeth Salander visszatér a Sony-nál, csak a Craig filmtől nézve átugrottak 2 könyvnyit, és anem az eredeti író által megálmodott 4. kötettől folytatták. Szóval itt van a tetovált lány, aki látszólag most szarban levő nőknek segít, miközben az egész átmegy egy akcióthrillerbe.

A főszereplő ezúttal Claire Foy, a rendező pedig Fede Alvarez (Don’t Breathe). Ott a videó a poszter alatt. Első ránézésre lehet, hogy fogyasztható lesz, de talán nem az eredeti vagy a remake filmek rajongóinak?

Sőt, két videó is van, megnézhetjük, hogy a nem amerikai piacon miképp árulják a nézőknek a filmet.

17 hozzászólás a “The Girl in the Spider’s Web-előzetes” bejegyzéshez

  1. Az őszi szezon második legjobban várt filmje. A nemzetközi előzetese a jobb. Remélem Human kiteszed azt is. ;)

  2. nekem szokatlan ez az arc. Kicsit azért hiányzik Noomi, vagy azt mondanám, hogy neki jobban állt ez a szerep..de azért még nem dobom rá a követ

  3. Megnézem majd, de kétségeim vannak, hogy a Rapace által eljátszott filmekhez fel fog-e érni. Ez inkább akciózásnak tűnik.

  4. Én a Mara/Craig verziót. Fincher jól megcsinálta szerintem, hozza a szokásos formáját. Könyveket olvastam, Rapace filmeket láttam előtte, de nekem sokkal jobban bejött a Fincher film. Nem is értem, miért nem lehetett azzal a gárdával folytatni, vastagon nem miattuk lett anyagi bukta, és ez láthatóan annak a szellemi folytatása (képi világ, betűtípus, stb). Mara meg már csak ennyi alapján is sokkal jobb Lisbeth volt, hogy Craig utódját már ne is említsem.

  5. Ez a Claire Foy olyan semmilyen karaktert számomra. Az eredeti és a remake műben is a csaj karakteresebb, erőteljesebben és hitelesebben hozta a bosszúálló figurát. Ez a csaj olyan mint egy durcás kislány aki apuci miatt lett punk de közben rózsaszín szobáról álmodik :) Remélem a végleges műben azért összkép jobb lesz mert szeretem a könyv és filmeket is de ez valahogyan hidegen hagy.

  6. Egyértelműen várós a film. Rohadt jónak tűnik. Én is láttam mindegyik filmet de még így is jónak tűnik. Sőt. Claire Foyt meg imádjuk szóval jöhet. Szerintem jól áll neki a szerep. Bebizonyította már nem egyszer hogy nagyon jó színésznő.

  7. @eandre mindenképpen a Noomi Rapace féle trilógiát, a Fincher változat baromi izzadtságdszagú volt…

  8. eandre says: imádom Finchert és az ő verzióját valahogy jobban fogadta be a szemem (rendezés szempontjából is sokkal jobb), de a svéd változatban, amit Rapace-tól láttam, az sokkal közelebb áll ahhoz, mint amit elképzeltem, miközben olvastam a könyveket. Némileg a svéd durvább is emlékeim szerint. Szóval szerintem nézd meg mindet néhány hetes/hónapos szünetet tartva:D
    Miniseries is van Millennium címmel, a svéd változat főszereplőivel, de azt még mindig nem néztem meg.

  9. Pedig prequel csak azt nem értem miért nem Naomi játssza biztos elvállalta volna,ha felkérik sokal jobban állt volna neki a szerep

  10. “Pedig prequel csak azt nem értem miért nem Naomi játssza biztos elvállalta volna,ha felkérik sokal jobban állt volna neki a szerep”

    a köynv az folytatás emlékeim szerint, avagy sequel, nem prequel.

  11. A trailer azt irja, hogy “Discover how the girl became the girl”, emiatt tunik nekem prequelnek.

  12. A könyv sequel, viszont tovább boncolgatja Lisbeth múltját, hátterét. De semmiképp sem prequel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.