Halloween (2018)-előzetes: újra itt van Mikey

Sarah C Laurie Strode alig várja, hogy Mikey megszökjön a börtönből, mert akkor végre megölheti örökre. Hát az idei halloweenkor teljesül a kívánsága, gondolom jó pár ártatlan is a kárát látja majd ennek.

Az előzetessel az a gond talán, hogy semmi extra. Jön a mumus, és késelget a sok jumpscare mellett.

20 hozzászólás a “Halloween (2018)-előzetes: újra itt van Mikey” bejegyzéshez

  1. Hűha ez nagyon működött. Még a jump scare-t sem éreztem idegesítőnek.

  2. Eleje elég komoly amikor kattognak a dilik. Nem voltam sose Halloween fan tényleg csak az original első részt láttam meg a legutobbit a szétiából, de ez mosz elkapott. Venommal együtt megnézzük októberben.

  3. Ezek a sokrészes trancsír trash horrorok még komolyan működnek?

    Nem akarom a régi rajongókat bántani, nekik biztos jó nosztalgia persze.

  4. Lehet, ezzel egyedül vagyok de én sose szerettem ezeket a filmeket. Az 1. rész anno még bejött gyermeteg fejjel és most felnőttként a Rob Zombie féle reboot, az különösen tetszett, pláne az 1. rész de ez nagyon gyermeteg. Tipikus horror, semmi extra. B kategóriás szintet üti kb.

    alapból az egész sztori baromság. Az a csávó, riporter vagy tudom is én ki, minek megy oda a maszkkal Mikeyhoz? Meg alapból miért elmegyogyóban van? Valami kicseszett zugban kéne tartani ahol levegőt is alig kap.

    A hülye testvérkéje meg 40 éven keresztül várt rá? Dobjon be egy bombát és le van rendezve. :D Na nem mintha nem lenne halhatatlan a kis drága. Vagy legalábbis emlékeim szerint halhatatlan.

    Egyébként az előzetes végi jumpscare a lehető legidiótább. Mégis mióta bújuk egy ajtó mögé Myers uraság? K.rvára karakter idegen tőle.És egyébként is nettó baromság.

  5. 9. Az ilyen filmeket sosem a logika mozgatta. Az első is tele volt “baromságokkal”, mégis működött. Karakteridegen? Csak mert eddig nem csinálta? Na ne már! Bombadobálás? Na, az tényleg illene a filmbe! :) Én egy egyszerű, de hatásos ijesztgetést várok, egy kis nosztalgiával megszórva. Nem neked csinálták, jól van ez így.

    7. Connor, ha nem tévedek.

  6. Szerintem baromi hangulatosnak tűnik és a blumhouse eléggé elkényeszteti a horror rajongókat, inkább ez 100x, mint a rob zombie féle második eresztés a szellemes baromsággal.
    Nincs azzal semmi baj, ha egy bevállt receptet használnak, ha azt jól csinálják. Az sokkal rosszabb, ha valami olyannal kísérleteznek, ami bedönt egy franchise-t és utána addig hozzá se mernek nyúlni, amíg az emberek el nem felejtik vagy amikor egy stúdió látja, hogy egy másiknál működik valami és azt próbálnák lekopizni, de szarul (ez a blockbustereknél is jellemző).

    Itt egy olyan klasszikust próbálnak most méltóan folytatni, ami egyike volt a slasher műfaj alappilléreinek. Ha valaki alapból nem szereti leatherface-t, freddy krueger-t, jason voorhees-t, vagy chucky-t, akkor nyilván ez nem az ő műfaja, de ez az előzetes jó lett. Horror filmek között is van különbség.

  7. Bárcsak megközelítené az első színvonalát! Bárcsak….,dehát ezek a sóhajok manapság egy hollywoodi nagyjátékfilm esetében nehezen kivitelezhető kívánalmak.

  8. Amúgy tényleg ilyen amcsiban egy elmegyogyó?Miért ilyen piros-fehér a járólap?

  9. DarkEagle, biztos zugban tartják, csak egy kis időre kiengedték levegőzni:D

  10. Ez most pontosan mikor játszódik? A 2. film után ez lesz a normális 3. rész, és elfelejthetjük a gagyi folytatásokat? Vagy a nevetséges 8. film után fog játszódni? No meg hogyan került Michael diliházba? Az első részben megszökött azóta soha nem kapták el. Mindegy végülis nem is fontos, de picit ez most összezavart. Amúgy nagyon király trailer.

  11. közvetlenül a legelső rész után játszódik és úgy tűnik, annak ellenére, hogy az első film végén megszökött, végül elkapták és 10 évre lecsukták, azóta ez lesz az első alkalom, hogy kiszabadult és minden, ami a második részben és azóta történt, az ment a kukába. esélyes, hogy michael és laurie ebben már nem is rokonok.

  12. engem csak Jamie lobonca készít ki :D még talán a legelső promoképen rövid hajjal mutatták..itt akkor most megint lesz egy fölös jelenet arról, hogy a női karakter miként elégeli meg a helyízetet és nyírja rövidre a haját?

    amúgy nem voltam fan, de érdekel. Mindig is kedveltem az ilyen “régi vágású”, ügyefogyott horrorokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.