A pontos hírekig már felesleges részt venni a Batman pletykákban?

Tegnap még az volt a pletyka, hogy Ben affleck le van égve, és így talán mégis visszatér a hányattatott sorsú The Batman-hez, amit ugye Matt Reeves rendez. Az tisztán látszik, hogy valami történik a Warner/DC-n belül, amihez a mai friss pletyka az, hogy Reeves végül egy saját Batman vonalat épít, természetesen Affleck nélkül. Ezek nem olvadnának annyira bele a Justice League-hez kapcsolódó filmekbe.

Az tény, hogy én is Affleck távozására tippelek (lehet erre valahol fogadni? 5 dolcsit rátennék) mióta megérkezett az új rendező, csak ugye a Justice League kampány közepén nem mondhatták azt, hogy dobbantani fog a színész, profin végignyomta mindenki a sajtókörutat és a többit.

Ami biztos, hogy a sok Joker, Batman, Harley és a többi hír között lassan valami konkrétumnak is be kéne futni. A kérdés, hogy várnak-e az Aquaman évvégi bemutatójáig — jövőre a Wonder Woman 2 nem is a jelenben játszódva biztos nem oszt-vagy szoroz a DCEU sorsát illetően –, vagy már most, a júliusi SDCC-n érkeznek-e a komolyabb bejelentések.

human
írta
2018. 06. 12. 16:23
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “A pontos hírekig már felesleges részt venni a Batman pletykákban?” bejegyzéshez

 1. Egy frissített line up dátumokkal és konkrét filmekkel borzasztóan időszerű lenne, a franchise mellett kitartó fanoknak és az azoknak is, akik az elmúlt 1-2 évben elfordultak tőle.

  A 2014 októberében bemutatott slate már réges rég nem állja meg a helyét. Azóta bejelentettek ~20 filmet, tényleg kellene egy fix terv, mert a hetente új filmet lobogtatunk be abszolút nem profizmussal és jó kilátásokkal kecsegtet.

  Also, tartom az 5$-od human.

 2. Le kellene gyalulni az egész franchise-t és 0-ról, nagyon lassan épitkezve kellene eljutni egy Justice League féle filmhez.

 3. Persze :D lekell gyalulni mikor 3 olyan egyedi film van készülőben(mind zseniális castingokkal) ami visszarángathatja őket abból amibe a Liga belelökte őket.

 4. Bármi pozitív hír van a DC házatáján valaki mindig előhozza a Ben lelép pletykát…

  Legyalulni lol

  Gondolom sok dolog az AT&T mergerre készülve volt már, de aztán még az mit változtat vagy konkretizál, azt jó lenne tudni

 5. Csabi, Mekare

  Eddig egyetlen jó filmet sem alkottak, ha ezt az ötöt nézem ami kijött. A Wonder Woman esetleg közepeske, illetve valóban arra lehet építeni bevételben is. Viszont JL okán most már csak a buktákat várom :) Szóval ja, én kezdeném nulláról, szépen lassan… ezeket meg inkább el kellene felejteni.

 6. Ez mind szép és jó Madhew, a te véleményed…merthogy nekem meg a Man of Steel konkrétan azon kívül, hogy a legjobb Superman film az egyik legjobb szóló is pl, BvS UE szintén imádott és a WW-t is szeretem. Az a gyalulás megoldható egyénileg, nem muszáj ezeket nézni… Ennyire egyszerű.
  Nem fogják a kukába dobni se az Aquamant, se a Shazamot, ezek mind olyan filmek lesznek, amiket nem gátol tömeges nosztalgia betegség… Aztán csakmég Gal Gadot Wonder Womanjét lennének igazán hülyék legyalulni.

 7. Mekare, Csabi: Pedig ezzel a gárdával bármit is csinál a Warner már sosem lesz sikeres, kedvelt franchise. Kéne a gyala mert ez sehova nem tart csak szenvedés az egész.

 8. Ezekből max a WW84 nem lesz bukó :D Szerinte a másik kettő nem sok embert érdekel.

 9. Egy csomó ember nem is tudja, hogy leforgatták őket, nem mindenki filmhomoszexuális vagy képregényfan :D… erre van a marketing, a héten azt beszélik Aquaman trailer jöhet, gondolom valami rövid lehet, ha tényleg jön, mert valamit csak kell hagyni az SDCC-re

 10. Szerinted mennyire lesz sikeres az az Aquaman aki már leszerepelt a JL-ben. Arról nem is beszélve, hogy maga a karakter is régóta közröhej tárgya és ez kb Shazamra is igaz, végtelenül gagyi már a koncepció is.

 11. Mekare, nem akarlak elkeseríteni, de ha az alap nem jó, foltozgathatod a házad, akkor sem lesz az igazi.

  Gondolja a kezdésre. Egyik oldalon Man of steel másikon Iron Man. Nem jó ez így.

 12. Mekare jövőhetet olvastam trailer premiert.

  Madhew az te vagy.Egy tökéletes Wonder Womant és Supermant nem fognak legyalulni.A fél internet alig várja az új Man of Steel bejelentését.Valaki bedobja Ben Affleck nevét kollektív hiszti roham tör ki.Elkéne fogadni,hogy valaki szereti a korábbi filmeket.

  Mate.Közröhely tárgya volt a 80-as 90-es években.Momoa és James kicsit átformálja a karaktert idén. :)

 13. Úgy legyen! Nagyon optimisták vagytok. Szerintem sajnos halott a DCEU pedig a Man of Steel tényleg király volt!

 14. De ajánlom figyelmedbe a JL animációs filmjeit.Ott sem közröhely tárgya.(War,Flashpoint)

 15. Láttam mindet. Számomra Momoa aquamanje már ott elvágta magát mikor belebassza a whiskeys üveget a tengerbe. WTF?

 16. Watchmen: Igen gondolok a kezdésre, nálam a Man of Steel egy olan kezdés volt, amit jó sokszor újranéztem és egyre csak jobb lett, míg a Vasembert örültem, hogy egyszer végignéztem… Ez nem egy univerzális érzés és nem is kell, hogy az legyen, de egyszerűen sokaknak tényleg van mire építeni, sokaknak meg nem… Ha nem lett volna a Donner féle film korábban tutira veszem, hogy a fikázók nagyrésze imádná azt a filmet, vagy a többit…

  Csabi: én úgy láttam ezen a héten felkerül a netre aztán beraknák a Jurassic elé vagy nem tudom melyik volt már. Igazából mindegy, ha jön jön, ha nem én még tudok várni.

 17. Mate815 : Csak előre bedobta, de később felvette és bedobta a szelektívbe a tenger alján :)

 18. Bizonyára…:D Mindenesetre látszik, hogy fingja nem volt a karakterhez annak aki kitalálta a jelenetet de persze badass volt szóval tök mindegy. Tökéletesen leírja a Warner hozzáállását a dolgokhoz. Sose fognak felérni az MCU-hoz.

 19. A tengerbe dobott palack életet menthet, Grabovszky meghalt volna a Macskafogó kellős közepén, ha nincs az üveg :D
  Amúgy megkért egy közeli halat, hogy dobja ki

 20. Amúgy az, bár kíváncsi vagyok az eredeti JL verzióban mennyire mennek még el vele mélyebben ebbe a megkeseredett helyem nincs figurába, mert igen ez egy mondhatni paraszt, keménykedő fickó, aki még messze nem Atlantisz királya,mintha valami út állna előtte…gyanús :D

 21. Még mindig itt tartanak?Te jó isten hollywoodba már nem sok embernek maradt esze

 22. Mate815: “maga a karakter is régóta közröhej tárgya és ez kb Shazamra is igaz, végtelenül gagyi már a koncepció is”
  Most nézzük a Marvelt:
  Spider-man: megcsípi egy RADIOAKTÍV pók
  Hulk: bent ragad egy gépben, és RADIOAKTÍV sugárzást kap
  F4: kimennek az űrbe, majd szintén RADIOAKTÍV sugárzást kapnak
  hozzak még ?
  Jobban csípem a DC-t, viszont az IW valóban legyalulta nálam is a Warner filmjei nagyját, de hogy a te ostoba kommentjeidet kell olvasnom minden dc hírnél, amikről süt az elvakult Marvel fanboy jellemed, az már sok. Nem kaptál te is véletlen RADIOAKTÍV sugárzást ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.