16 hozzászólás a “A régi Predator filmben 5 másodperc lett volna a jelenet?” bejegyzéshez

  1. Itt nyúl be az ablakon a megagigapredator, hogy kirántsa a classic-ot, ezzel akaratlanul is megmentve emberünk életét.

  2. Fel nem foghatom, hogy miért kellett már megint egy kibaszott amerikai kisvárosban zajlani az eseményeknek. Annyi érdekes szituációba lehetne betenni szerencsétlen Predatort erre egy gimiben hentel. Gratulálok, hihetetlen szintű kreativitás ez az írók részéről…

  3. Ezt a városi tematikát én sem értem. Dzsungel unalmas lehet már ok.. de kinek legyen fantáziája ehhez ha nem az íróknak? Valami sivatagos környezetet simán el tudnék képzelni, mivel imádják a meleget ugyebár.
    Remélem ezt a giantyautja dolgot nem baszarintják el. Mert lenne spiritusz az ötletben. Klánháború a Földön…tyűűű… Na majd meglátjuk

  4. Azért még ne temessük.
    Shane Black tud nagyon jó forgatókönyveket írni. Ha az megvan, már fél siker.

  5. 8: szerintem úgy értette human, hogy az első filmben 5 mp alatt kinyírta volna a csajt és a fószert teketóriázás nélkül.

  6. Tévedés. Az elsőben kizárólag Arnold játszadozott a predatorral. Ha akarja, egy perc alatt megeszi páncélostul.

  7. Én nem hiszem ,hogy ebben a jelenetben egy kicsit is megrettenne a csajtól és játékpisztolyától. Max a csaj hiheti ezt a kialakult helyzetet gondolom itt is hamar meg fogja oldani a predi teketóriázás nélkül a nagyobb veszélyt fogja elöbb kiiktatni aztán jöhet a többi :)

  8. A helyszín valamiért nekem sem jön be de amit a második trailerben láttam azzal adtak kis reményt hogy lehet jó lesz a kisvárosi vadászósdi.Az uccsó jelenettel meg vettek.Jöhet!

  9. Mondjuk ez egy tipikus ordas klisé a hasonszőrű filmekben (mindig kaparom is tőle az arcomat), mikor a monszta/vámpír/vadállat/gyilkos robot, stb. minden harmadrangú szereplőt 2 mp alatt felnyársal/lenyel/kizsigerel, stb., de a főhőst az persze csak ide-oda dobálja, hogy annak legyen ideje/lehetősége visszavágni, vagy odaérjen a semmiből hirtelen felbukkanó felmentő(sereg). :)

  10. 14. Általában véve jogos amit írsz. De nem ezesetben. Mivel a prediknek dicsőség egy erősebb, keményebb, ügyesebb harcossal párbajt vívni. Így ezekben a filmekben ez a klisé kiesik. Arnold a vezető, ezt mér ő is levágja miközben vadászik rájuk, mivel ugyanúgy megvannak náluk is a rangok, a vezetők, vagy a tapasztaltabbak (beavatottak). Arról nem beszélve h elmenekül előle, átveri a sárral a hőérzékelőt, megsebesíti stb… Tehát nem akarja rögtön kivégezni. Párharcban megszerezni egy ilyen préda koponyáját, sokkal magasztosabb.
    Így az összes predator ill. AvP filmben alá van támasztva ez a főhőssel való jétszadozás :)

  11. Ha viszont tényleg ember + predátor buddy movie lesz, akkor jól jött volna egy Svarci cameo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.