Geoff Johns szintet lép

Úgy tűnik végre komolyabb belső átrendeződések lesznek a Warner/DC-vonalon. Ez a szuperhősös filmek rajongóit érintheti, hiszen talán végre arrafelé is jó filmek készülhetnek.

Egyrészt ott van, hogy Diane Nelson több hónapos eltávozása után úgy döntött, hogy nem veszi fel újra a munkát, nem akar a Warnernál a Dc Entertainment vezetője lenni.

Közben Geoff Johns létrehozta a Mad Ghost Productions-t, amivel a DC minden szintjére kontentet fog tolni. Ez egyik első projektje a Green Lantern Corps lesz, ami az általa írt 9 évig mindenféle eladási rekordokat döntő képregényén fog alapulni. Az Aquamannál is benne volt az írógárdában, és a Wonder Woman 2-nél is. Közben a DC digitális platformjára is besegít a Titans-szal.

human
írta
2018. 06. 12. 16:03
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Geoff Johns szintet lép” bejegyzéshez

  1. Nagyon örülnék egy jó DC filmes univerzumnak de a jelenlegi öt filmre nem igen lehet építeni. Ők se nagyon tudnak vele mit kezdeni hisz hetente jönnek ki film tervek, ötletek amikből aztán nem lesz semmi. Hiába jó Cavill és Affleck a szerepekben, a közönséget ezek az inkarnációk már nem hiszem, hogy valaha is megnyerik. Wonder Woman az egyedüli talán akit igazán kedvel a közönség de ő sincs sehol egy Marvel karakterhez képest népszerűségben pedig sokkal híresebb hős mint amazok. Öt filmből egyre lehet azt mondani, hogy kritikailag is, anyagilag is siker volt. A maradék négy film minősége és megítélése igen változatos. Nem tudom elképzelni, hogy ezekre az alapokra, ezekkel a színészekkel egy sikeres és közkedvelt univerzumot fel lehetne húzni. The damage is done. Talán ha rámennek a multiverzumra és azt mondják, hogy na innentől másik Földön vagyunk, tisztalappal indulunk.

  2. nem az a hír járja, hanem ott van a boxoffice posztban ami nem sokkal ezután került ki.

  3. A szint lépés az itt inkább kategória váltás szerintem , mert azért az üzleti beleszólok több mindenbe dologból eléggé a kreatív oldalra ment át aminek örülök, mert nagyon tehetséges képregény író, remélem a forgatókönyvvel is így lesz, ha egyedül írja…
    Viszont mégha ideiglenes is esetleg a kinevezése az nem kis dolog, hogy Jim Lee a DC Entertainment vezetője most már.

  4. Nem értem ezt a DC film gyalázását. Human, elfogadhatnád, hogy vannak emberek, akik szeretik a DC filmeket is. Én pl. az Igazság Ligája kivételével mindet minimum Marvel szintűnek érzem. Persze, van “Martha”, meg hasonlók, de melyik filmben nincsenek baromságok? Most komolyan, egy átlag Marvel mozit is kb. millió helyen lehetne cafatokra cincálni. Rendben, elfogadom, hogy hülye megoldás a film fő konfliktusának feloldására a Martha-csavar, de előtte az egy rendkívüli film lett. És utána is hozza az átlag Marvel zúzda színvonalát. Minimum.

    Amúgy, a hírre reagálva: Geoff Johns jó hír. Ennyi.

  5. Ha valaki meg tudja még menteni Warner/DC romjait, akkor az Geoff. És GL az első? Még a végén újra várni fogok egy DC filmet.

  6. Goff féle green lanter szeria nagyon magyin jo volt. Imádtam. Ha az jön egy jo trilógiában, akkor én vissza ülök a hype vonatra. De akkor kb sok köze nem lesz a JL hez, mert abbok kb semmi nem játszódott a földön.
    Afflack meg tényleg ki fog öregedni addig huzzák.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.