Hivatalos képeken a Wonder Woman ’84

Nem a 84. rész, hanem akkor fog játszódni a film. Ennek örömére az első világháború végén meghaló karaktert alakító színész is feltűnik valahogy. Kíváncsi leszek, mert ha az ükunokája lesz, az nem is tudom hova vezet.


28 hozzászólás a “Hivatalos képeken a Wonder Woman ’84” bejegyzéshez

 1. Inkabb az lesz fura, hogy elvileg elvonult a vilag elől. Jl ben ilyenrol emlites se volt

 2. Patty Steve Trevorként üdvözölte a tweetben, dehát lehet ez is félrevezetés. Viszont szerintem nem ükunoka akkor sem. Annyi lehetőségük van, hogy csak na, hogy bántsák vele Dianat úgyhogy még nem vagyok mérges és úgy gondolom mivel már amúgy is jöttek hírek, hogy arra jár-kel, jobb hogy kiadtak egy rendes képet vele és nem paparazzi jött ki legelőször.
  Úgy sem lesz egyszerű visszatérés.
  Ha valahogy visszahoznák az igazit és életben maradna, annak nem igazán örülnék, mert kicsit tényleg furcsa érzés lenne újranézni utána az elsőt, pedig én szeretem újrázni őket. Viszont, mondjuk Diana kínzására pl tényleg jó lenne és úgy nem zavarna. De pl ugye nem első alkalom lenne, hogy valakinek halott személy ad tanácsot, Kent papa a BvSben is visszatért azzal a szép lovas szöveggel, de azt rebesgetik a Justice Leagueben a farmon is “beszélt” volna még Clarkkal mielőtt az elment a ruhájáért.
  Inkább valami gonosz illúzióra tippelek elsőre, vagy tényleges felélesztésre, de azt se jó szándékkal, viszont ennek nem kell, hogy tudatában legyen Steve pl.
  A Dallas az kész :D

 3. Juhu de jó látni újra! :)
  Érdekes!Remélem nem jön vissza mert ez úgy volt jó az első részben ahogy volt.
  Örvendetes,hogy jövőre már nézzük is.Remélem nem megy a forgatókönyv rovására ez a gyors munka.3 év szokott lenni a bevett szokás.

 4. “The Nike Cortez is the first track shoe created by Nike, in 1972, and is therefore thought to be a significant aspect to the success of Nike, Inc. The Nike Cortez was first designed by Nike co-founder Bill Bowerman.”

  ennyit erről.

  remélem nem fogják elkomolykodni. az első részben tökéletes volt a balansz Diana tudatlanságával, de ebben ugye nem tudnak már erre építeni.

 5. Liv az elején tuti barátok lesznek Cheetaval és így Kristen Wiig ott még biztos dolgozik ezen a humor dolgon valamennyit, de így, hogy valamilyen formában Steve is visszatért most fordul a kocka és kb ő lehet az aki azt se tudja mi folyik a világban.

 6. nem úgy volt, hogy mégsem felrobbant a gépe, hanem belezuhant az óceánba, és ott megfagyott, amíg 80-ban valaki megtalálta és kiolvaszotta? ja várjatok…….

 7. Csabi: Dehogy. Meg aztán különösen menne érte a rinya, plusz ez szerintem “kisebb” sztori ennél. Nem kimondottan világ megmentős, hanem személyesebb. Van bőven lehetőség ezt megoldani Lantern lét nélkül is, főleg egy Wonder Woman sztoriban. Steve Trevornak embernek kell maradni, vagy ha nem az ártson, ne hasznos legyen. Most volt nemrég valami nagy böhöm orkszerűségnek varázsolva, basszus már nem emlékszem mi volt, csak hogy hogy nézett ki. Most egy hónappal le vagyok maradva, de már újra ember :D

 8. Én két lehetőséget tudok elképzelni.

  1. Steve egy másik Földről jött. Elvégre DC-ben van Multiverzum. Vagy tényleg úgy jön vissza, mint Kent papi MoS-ben is. Bár ezt kétlem.

  2. Vagy valaki feltámasztotta őt, és szerintem ez a legvalószínűbb, pont azért amit Mekare is írt, hogy Dianát bántsák vele. Nem beszélve arról ki is a főellenség a filmben szóval pláne nem lenne meglepő a dolog.

  Egyébként a kiszivárgott képek alapján már jól lehet látni, hogy mi lesz a filmben. Elég komoly dolgokat fog feszegetni a film szóval én fel vagyok hypeolva. Bár nem tudom, márt így is túl komolynak mondják a DC filmeket. És most hogy elkezdenek majd a 84-ben történt durvaságokon filózni tuti hogy sokan fanyalogni fognak. :D

  Amúgy én támogatom azt az ötletet, hogy most Diana vezeti be Steve-et a világ rejtelmeibe. Poén lenne. És én ki is nézem Patty-ből hogy megcsinálni. :D

  “Inkabb az lesz fura, hogy elvileg elvonult a vilag elől. Jl ben ilyenrol emlites se volt”

  Ezt meg felejtsük már el. Most komolyan, senki sem figyelt a filre rajtam kívül? Nem ezt mondta Diana. Azt mondta már a BvS-ben is asszem, hogy 100 éve vonult el a világ elől. De azt is hozzátette a JL-ben, hogy mikor szükség volt rá, akkor segített, DE CSAK AZ ÁRNYÉKBÓL. Mivel Batman pont azt mondta hogy neki kéne vezetnie a JL-et, erre mondta Diana neki hogy régóta nem lépett már ki az emberek elé, amit a JL végén meg is tett.

 9. Korábban azt mondtam volna, hogy majd a visszaemlékezésekben fog szerepelni, de látva ezt a képet, tuti nem. És azt hiszem Pine három filmre írt alá. Hát érdekes lesz az biztos.

 10. Csak most vettem észre Chris Pine-t mert a kép jobb oldalánál lévő uriember szettje elvonta a figyelmemet.

 11. Nem értettem, hogy miért emlegetitek a Dallast, de aztán alaposan megnéztem a képet! :D

  Pine szerintem jobb casting a WW-ben, mint Gadot és ezt ki kell használni. Ami engem illet, így máris 20%-al jobban érdekel a WW2, hogy visszahozzák. Tippre valaki vagy halottakat tud feltámasztani vagy nagyon jó alakváltó!

 12. szeretném azt hinni, hogy valaki csak úgy tesz, mintha Trevor lenne, csak azért, hogy előcsalja Diana-t. Trevor-t ismerheti mindenki Themyscira-ban elméletileg. jó lenne, ha kicsit feltolnák a magic faktort erre a részre.

 13. Érdekes nekem annak a színésznek túl nyálas, németes feje van…

  Nem vágom a képregényt, az első tetszett nyilván Gadot miatt is. A comic filmek közül ez érdekel legjobban, bár ezt az éra ugrálást nem tudtam hova tenni már az Injustice játékban sem. :D

 14. @mekare tetszik a gondolat, várós a film, az egyetlen karakter ami az egész filmes DC univerzumból ér vmit…

 15. Lassan már egy huszadrangú mellékszereplőt sem mernek véglegesen kinyirni a képregény filmekben.

 16. Annyira jó, hogy Pine is benne lesz. Az első részben is hatalmas volt. Nagyon jó színész, látszik, hogy kijárta az iskolákat, tanodákat.

  A képek is azt sugallják, hogy rendben lesz a film egyébként.

 17. Azért nem semmi, hogy a Dallas mellett megidézték a hétfői adásszünetet is :) (jobb közép)

 18. danzig: Sokan az olvasók közül szerintem nem is tudják, hogy hétfőnként müsorszünet volt.

 19. @zsozso ,sokan meg azt nem tudják, h ez baromság :)

  a monoszkópót leginkább a tv-k hangolására használták, szinkorrettség, és vonalélesség szinten…

  az, h ezt tolták amikor nem volt adás, nem azt jelenti, hogy a világon midenhol adásszünet volt ilyenkor lol…

 20. Liv: vannak a világon akik meg értik az ironiát és vagy te
  (mert bizony 1984-ben Magyarországon hétfőnként ez volt a tv-ben, és senki nem mondta hogy az egész világon, áááh fszom fog itt egy viccet megmagyarázni)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.