14 hozzászólás a “Jóváhagyták az AT&T-Time Warner összeolvadását” bejegyzéshez

  1. Remélem az, a comcast is küzdjön… Na de tényleg ha a comcast nyerne több ember tarthatná meg a munkáját?

  2. Fiti… mindegy szerintem. Nekünk mozinézőknek csak egy a fontos, változatos, élvezetes filmek készüljenek.

    Az összeolvadástól félők pont ettől tartanak, hogy minden homogén lesz. De amúgy a titka ennek az, hogyha valami jól működik a már felvásárolt cégben, akkor azt nem kell bolygatni.

  3. Vagy Disney-fox crossover, vagy universal-fox. Nem tudom melyik a jobb. Csak gyártanak jó filmeket.

  4. A Disney tuti emeli majd az árat, bár nem ismerem a comcast-et, de nem hiszem, hogy több pénzük van mint a Disney-nek. :D

  5. Hányszor kell még elmondani, hogy ez az üzlet rohadtul nem a Marvelről szól? Nem a Marvel akarja megvenni a FOX-ot hanem a Disney. A Disneyt nem a Marvel jogok érdeklik, ha így lenne már réges-rég megvehették volna azoknak a szereplőknek a jogait a FOX-tól amik ott vannak még. Őket a részvények érdeklik, amik pl a Huluban vannak csak hogy említsek egyet a sok közül. Ha a Comcast megvenné a FOX-ot nem lenne akkora Disney uralom legalább. Nem tudom, hogy kivel járnánk jobban, de a kisebb filmstúdiók tuti, hogy jobban járnának. Tekintve, hogy már így is eléggé ki vannak szorítva a mozikból.

    Ami a Warneres egyesülést illeti. Meglátjuk. A filmes iparra nem hinném hogy nagyobb hatása lesz a dolognak. De ez úgyis kiderül amint eltávolítanak pár embert vagy épp visszahoznak.

  6. Azért mert valami nem eladó, nem jelenti, hogy nem lehet megvenni. Ismered azt a mondást, hogy: “Pénzért bármit.”? Na, ugye? Majd pont a Disney az a cég aki betartja a szabályokat, hagyjál már. :D

    Egyszerűen azért nem vették meg, mert nem kellett nekik eddig. Most majd fog a 4. fázisban. De mint mondtam, nem ez a fő szempontja a Disneynek. Max a Marvelnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.