The Nun-előzetes

Vagyis csak egy rövid teaser a Conjuring spinoffnak, amiben egy apáca fog rosszalkodni. Nem úgy, hanem jumpscare adaggal. Konkrétan ezt a videót egy dologra húzták fel, és… hat.

Hello?

human
írta
2018. 06. 13. 17:03
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “The Nun-előzetes” bejegyzéshez

  1. asszem kiégett a jumpscare relém. emlékszem a conjuringen még ijedeztem moziba, de változnak az idők

  2. De gyenge teaser, anyám.
    A végén vártam hogy megijedjek, erre nem elröhögtem magam.

  3. nagyon kihegyezték arra,hogy a trailer végén majd jól megijesztik az embert…….hát ez kicsit sem jött össze!

  4. Tényleg nem jött össze, mert én már az elején megijedtem :DDD
    Basszus nem kell semmit csinálniuk csak álljon ott egy helyben és belőlem jön a salak…ááá az majdnem valak

  5. SPOILER?

    sikerült átverniük. arra számítottam, hogy szemből jumpscare-el a nun, erre oldalról jött :(

  6. De…, ezt lőtték el valamelyik film végén is, vagy vége felé. Basszus, nagy nem rémlik, csak mindössze valami ajtó és fehér faló épületbelső, talán kórház vagy valami intézet. Lehet, hogy valami gáz bé-film volt, aminek megnéztem a csattanóját, de abban csinálták meg ezt, és nagyon jól működött akkor is.

  7. Ha a nő nem látta a lebegő ruhát (márpedig nem reagált rá), akkor annak a filmben nincs jelentősége, ergo csak a néző félrevezetését szolgálta, ami így csak egy nagyon olcsó és értelmetlen fordulat.
    Ha csak jumpscaret képesek használni, hogy érdemlegesnek tűnő horrort csináljanak, legalább úgy tennék, hogy a filmbeli karaktereket riogatják és a nézők azon lepődnek meg, amit ők is átélnek.
    Ilyen fajta retardált ugratós ijesztést az Insidious 2 legutolsó jelenetében is használtak.

  8. Ebből az univerzumból is csak az első rész és az Apáca karakter ér valamit. Eddig. Ősszel meglátjuk sikerült-e értelmes történetet írni neki.

  9. Én bírom ezt a szériát. Szerintem ez egy teljesen jó kommersz-horror vonal. Érdekfeszítő a story és a magamfajta fosósgalambok ijedeznek rajta. Tetszik így a teaserben látott atmoszféra. Igazi popcorn mozi !

  10. 13.

    Én is pont így vagyok ezzel. Manapság már egy élvezhető/esetleg csak tűrhető horror széria sincs ezen kívül. Legalább a Conjuring univerzum nyújt valami horrort, amire érdemes beülni. Az új Halloween jónak tűnik, de abból nem lesz megint széria szerintem. A többi meg csak egy filmre szóló reboot, remake, reszar. Ez legalább valamilyen szinten eredeti.

  11. Nem tudom… nekem nagyon B kategóriásnak tűnik, a beállítások, a fényképezés, és a szinésznő is nagyon tv filmes gagyi kategóriát sugall. De ne legyen igazam.

  12. A jumpscare-ek inkább idegesítők tudnak lenni, mint “félelmetesek”.
    Jómagam nagyon nem szeretem.

    Itt tényleg elég az, hogy a háta mőgőtt ott sétál, az is elég para. Sokkal jobb feszültség keltő, mint hogy valami ótvar jumpscaret beleraknak

  13. @Uratok vagyok

    Az Insidious ami nekem még ilyen. Részről részre lötyibb, de szerethető széria. Bár kb most körbe ért, nem tudom mi lesz vele. De pl ott az első rész az a maga idejében az nagyon rideg volt nekem :D

  14. @gole11:

    Az a The Exorcist III volt. Az Ördögüzö harmadik része. Mocskosul rossz film volt, kivéve azt a jelenetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.