Unfriended: Dark Web-előzetes

Mindig is arra vártunk, hogy a számítógépképernyős zsáner virágozzon, nem? Most az Unfriended című egész jó horror olcsó folytatásának előzetesét nézhetjük meg, amiben az egyik Skype konferenciahívásos srác egy lopott laptopon levő fileokat nézeget a haverjaival, és így ráakadnak a Dark Webre (meg egy valag felkavaró videóra), az pedig visszanéz.

A rendező amúgy Stephen Susco (The Grudge), a szereplők pedig hát ja.

9 hozzászólás a “Unfriended: Dark Web-előzetes” bejegyzéshez

  1. Az eléggé elég meh volt, de ez… jól néz ki? Ott valami szellem volt, de itt valós emberek vannak, talán ezért is “jobb” ? Nem tudom.

  2. ‘valós emberek’ :DDD

    mondjuk az mekkora reklámkampány lenne, hogyha néhány trollt, aki a trailer alatt kommentel, meglátogatna pár maszkos figura és erről feltöltenének egy videót.

    + az egész filmet csak VPN-es hálózaton lehetne letölteni, úgy, hogy mindenki csak egy embernek küldhetné tovább.

  3. “Mindig is arra vártunk, hogy a számítógépképernyős zsáner virágozzon, nem?” nem tudom, cinikusan tetted-e fela kérdést, mindenesetre én nem túlzottan..:D vhogy ugyanazt váltja ki, mint a kézikamerás, epilepsziás rohamot kiváltó képrángásokkal telepakolt, látszatra lófütty összegből összedobott filmek nagy többsége. Ez alól megmagyarázhatatlan okokból kifolyólag nekem kivétel volt a blair witch. De ahogy ott is iszonyat bevált, mégis nagy parasztvakítás volt az “igaz történet alapján”, szerintem itt is sokan bekajálják majd, hogy valós emberek.
    Hát nem tudom.. inkább meh

  4. Az első rész szerintem egy teljesen korrekt próbálkozás volt, ez a folytatás kicsit meh, de majd kiderül.

  5. Ilyen filmet a filmbuzival kapcsolatban is lehetne forgatni. Tuti van néhány kifordult, elvetemült fazon itt a fórumon is, mint pl. aki szereti a rockot vagy akinek tetszenek a furious filmek. Azok kb bármire képesek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.