22 hozzászólás a “Női zeneszerző a Captain Marvelnél” bejegyzéshez

  1. Nem rossz a nő, csak nem szeretem mikor ennyire kiemelik hogy nő. Most napokig erről szól majd a net hogy a Marvel az első aki szuperhős filmbe női zeneszerzőt castingolt. Igazából már van jó pár ilyen cikk. :D Úgy csinálnak mintha ez bármit is számítana. Nyilván ez nem a Marvel hibája de na.

  2. Azt kellett volna írni a zárójelbe, hogy: ” a bal oldalon látható Zimmer”…:)

  3. Ez a kép elég szerencsétlen :D Olyan, mintha nyalni akarna, kint van a nyelve :D

  4. “Felkaroltja” ;) értitek… Valamiért a protezsált hölgy egy bombázó, biztosan véletlen.

  5. 7. Miért? pl. itt van egy másik csinos zeneszerzőnő:
    https://www.sarahschachner.com/about

    Nem zárja ki egymást a kettő.

    Hans Zimmer-rel meg melyik nő ne kavarna? :)
    Az igazat megvallva lehet őt már nem érdekli annyira a csajozás, mint itt sokan gondolják.

  6. 90es évek? De az AV végén nem ő mentené meg a dolgokat? Vagy előtte lesz egy alapozó film?

  7. Reménykedem benne, hogy egyszer majd rá tudok nézni úgy egy ilyen képre, hogy nem egy jövőbeli zaklatási ügy referencia képeként gondolok rá.

    A zenével kapcsolatban: Számít ez? Nem úgy értem, hogy nem fontos egy filmnél a zeneszerző (sőt), hanem egy Marvel filmnél nem számít. Már pár éve direkt figyelem a zenét az MCU filmek alatt és az Avengers fő témáján kívül mintha semmi nem történne. Egyedül a Black Panthernél tűnt fel, hogy végre más hangszereket is hallok. A többi, amire meg emlékszem, az meg korábbi sláger, mint soundtrack.

  8. totoro: JunkieXL is az ő tanítványa például. Őt is azért támogatja mert olyan gyönyörű férfi vagy jól teljesített a kanapén? Szerintem ez nagyon rossz hozzáálls

  9. A linkelt zene meggyőzött, érdekelni fog, rendszeresen hallgatom Hans Zimmer zenéit, most épp a napokban a Man of Steel ment a tévében, és tűnt fel, hogy nem hallgattam még meg külön azt.

    A szép az egészben az, hogy nem érdekel, ha sáska, vagy akár holdlakó, a zene legyen jó. De, rögtön volt két komment is, amikben azért sikerült bizonyítani, hogy nem mindenki, de azért van aki egyszerű mint a faék.

  10. Csak a Kryptonban hallottam tőle zenét eddig, de ha jól rémlik az ő Williams Superman theme megidézése jobban tetszett, mint Elfmané…
    Nem fog kilógni az mcu zenékből negatívan szerintem

  11. bocs a dupláért
    a belinkelt cucc is elég meggyőző, ezek után végképp nem értem milyen kuki hozza fel, hogy ugyan miért karolta fel Zimmer

  12. Ebből én csak azt érzem fontosnak, hogy a Marvel mert egy női zeneszerzőt alkalmazni. Az teljesen mindegy, hogy a nő mennyire tehetséges vagy ügyes, mert 1-2 kivételtől eltekintve a zenei világ eléggé egyhangú. Zimmer is azért nem csinál már több szuperhősfilmhez zenét, mert beletette amit tudott.

  13. “Úgy csinálnak mintha ez bármit is számítana. ”

    számít, mivel kevés női filmzene szerző van.

  14. Igen, kevés a női filmzene szerző, de ettől a hírtől mi fog változni? több nő fogja ezt a pályát választani?

    vagy vannak nők csak.. mondjuk nem olyan jók, mint ez a hölgy?
    már várom, mikor lesz női kvóta a zeneszerzők között.

    a nőt azért választották mert profi és nagy eséllyel profin is végzi el ezt a munkát.
    ezen túl már ismét csak egy reklámfogás, és nem, nem számít semmit sem.

    mondjuk onnantól kezdve hogy tavaly oscar-kampányt akartak indítani (talán el is indult) a WW-vel kapcsolatban, kicsit szkeptikusan viszonyulok ezekhez.

  15. Human, ne csináld, tudod, hogy értettem. Nyilván örülök én is, pláne, hogy végre Marvelben is lesz normális zene de nagyobb a füstje, mint a lángja dolog.

    @A Profeta: Lásd Amerika Kapitány 1. része. :D Egyébként tud időt is utazni a csaj, szóval. Mármint a képregényben. Más kérdés, hogy itt is fog-e de legyünk őszinték, amit láttunk a IW-ban, szükség lesz rá.

    Egyébként Kevin atyus ELVILEG lenyilatkozta, hogy Carol Danvers lesz a Marvel arca a 4. fázisban. Mint most ugye nagyjából Amerika Kapitány és Vaspapi. Ja és tud pingpongozni bolygókkal. Nem vicc tud bolygókat mozgatni, szóval menekülj Thanos. Ez utóbbit már Brie Larson mondta, de lehet csak poénkodott. :D

  16. Meghallgattam a zenét amit belinkeltetek, nekem őszintén nem tetszett.
    Persze ez az én egyéni véleményem. A hölgy külsőre csinos.

    Az meg hogy mi a neme, abszolute nem számít. Nem azért van kevés filmzene zeneszerző mert elnyomják őket a férfiak. Azért kevés mert A vagy kevesen választják ezt a pályát. B kevésbé tehetségesebbek mint a férfi kollégáik.
    Lásd más területeken tele van női zeneszerzőkkel a világ. Úgyhogy ez nem oszt nem szoroz.

    Amúgy én is arra asszociálnék ,hogy valamit valamiért alapon karolták fel. Azért annyira nem nagy szám a zenéje.

  17. Aki Zimmer tanítvány, azzal nem nagyon lehet félrenyúlni.

    Osoulz: Kösz a tippet Sarah-hoz. Tényleg csinos a hölgy. Be is követtem. :P

  18. A kifelé mutató linkekhez egy target=”_blank”-ot nem tudnál berakni? Tudom hogy semmiség újra nyitni az emiatt véletlenül bezárt tabot aztán visszalépni egyet, de sokat segítene :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.