Egy logikus következtetés a Star Wars EP IX kapcsán?

Elvileg kijött egy pletyka, miszerint Lando karaktere feltűnik majd a filmben Billy Dee Williams alakításában (81 éves a színész). De ez alapból gyanús volt szerintem sok rajongónak, szóval sokkal inkább a tipikus következtetéses szaga van. Mármint mernék rá tenni pénzt, hogy tényleg megvalósul, de azért ne kezeljük 100%-nak.

14 hozzászólás a “Egy logikus következtetés a Star Wars EP IX kapcsán?” bejegyzéshez

 1. Már megint egy régi karakter akit aztán majd jól kinyírnak. Egyszer csak elfogynak, akkor mit csinál majd az egeres?

 2. szerintem az lenne a legjobb mentés, ha megmagyaráznák, hogy a TLJ végén Luke nem meghalt csak (?? odébbteleportált…?), és akkor szerepelne a IX-ben is.
  így a rajongók is megkapnák a korábbi önmagához immár méltó Luke-ot, és a Carrie által hagyott űrt is betölthetné a plotban.

 3. Amíg a Rian Johnson és Kathleen Kennedy féle retardokat nem távolítják el a messzi messzi galaxisból addig tőlem egy fillért nem látnak.

 4. clegane:
  Bár így lenne, de erre szinte semmi esély.
  Luke max force ghost-ként jön vissza, Yoda-módra megmanipulálja az időjárást, a zuhogó esőtől a First Order gépek/droidok aksija leáll…stbstb kb ezt nézem ki belőlük

 5. human, a Lucas féle interjúról nem írsz? Az ő tervei szerint az ep 7-8-9 a midikloriánokról szólt volna. Érdekes lett volna egy(3) a mikroszkópikus világban játszódó film :D

 6. Ja, azt a hírt én is hiányoltam, bár baromi elszállt ötlet. :D

  Lando visszatér, wow. Ennyi erővel, tessék: lesz benne falcon meg Csuvi is. Amúgy valahol Mark Hamill nyilatkozta, hogy benne lesz, de nyilván erő szellemként. Hülyeség volt kinyírni, legalább nekünk, old fanoknak hagytak volna valamit.

  Én annak örülnék, ha a 9 után hagynák békén az egész franchiset.

 7. Szerintem fanszervíz csak. A végén megjelenik és hazaviszi a kicsi falconját a lemenő nap sugarai között. The End.

  A lucas interjút meg szerintem azért dobták be (és szerintem tuti ferdítették is), hogy a mostani fos filmeknek jobban örüljenek az emberek. Lám, Lucassal szarabb lett volna! Kizártnak tartom, hogy az első rész fogadtatása után csinált volna 3 filmet a midikloriánokról.

 8. Filmek a midikloriánokról? Ez biztosan fake. Sehol se voltak midikloriánok az eredeti trilógia idején, hát még a legelső draftnál. Ez most olyan, mintha a Gyűrűk Ura úgy folytatódna, hogy valójában az Egy Gyűrű egy 5 dimenziós féregjáratot képes megnyitni a téridőben, és az ottani lények tudják manipulálni az orkokat, tündéket, hobbitokat meg mindenkit. Utólag, ál/pszeudo-tudományos magyarázkodást vinni egy izgalmasan egészséges transzcendenciába: ez akkora marhaság, hogy ihaj.
  Magyarázzuk már meg. A retcon egy óriási kétélű fegyver. Általában visszafelé sül el, és rendszerint következetlen ballépéseket magyaráz vagy vékony pénztárcákat próbál visszavastagítani. Amerika Kapitány és Rozsomák feltámasztása óta: pfujj, pfujj, és még egyszer pfujj!!!

 9. “Filmek a midikloriánokról? Ez biztosan fake.”

  nem fake, de eskü trollkodásnak is kinézem Lucasból, mivel ugyanott oltotta a mindenen síró rajongókat is.

 10. Igen, ez egész biztosan trollkodás. Főleg, a Hami nyilatkozat tükrében. Ő ugye annyit nyilatkozott, hogy Lucas tervében kiképezte volna Leilát is Jedinek és az Ep. IX. ben halt volna meg.

  De lassan ez is jobb ötletnek tűnik mint a jelenlegi. Legalább akkor nem lenne gond, hogy nincs benne fekete, LGBT, női, kínai, kövér, rezervátum szökevény midiklorián.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.