A Disney is emelte a tétet: 71,4 millárd dollár

Az egeres banda végül ennyit fizethet a FOX-ért: 35,7 milliárdnyit készpénzben, és a maradékot részvényekben. Aláírtak egy úgynevezett “amended acquisition agreement”-et, ami ha jól veszem ki akkor a múltkori ajánlat módosított változatát takarja.

Továbbra is mondom, hogy ez baromira nem a Marvel jogokról szól, hanem az összes FOX gyártmányú cuccról, amit majd a 2019-ben induló streaming szolgáltatásukba betolhatnak, hogy nekik is legyen elég tartalmuk ugye, mert csak a Disney gyártásokért lehet, hogy nem fizetnék ki annyian a 10 dollárt havonta.

human
írta
2018. 06. 20. 18:02
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “A Disney is emelte a tétet: 71,4 millárd dollár” bejegyzéshez

  1. A népet úgyis csak a hülye Marvel jogok fognak érdekelni. :D
    Egyébként meglepne ha végül az övéké lehetne a FOX. Comcast tuti megint túllicitálja őket. A kormány meg inkább azt mondja majd hogy inkább álljon földbe a FOX. :D

  2. Comcast úgyis elbukik a kormány meg elfogadja a Disneyt mivel ott is vannak érdekeltek ebben az üzletben.

  3. @1. DarkEagle: Magyarországban szvsz. 1000 főnél is kevesebben cuppanhatnak rá a disney streaming-re az elkövetkezendő sok-sok évben, szóval természetesen kb. mindenki telibe fossa a streaming szolgáltatást, és csak a Marvel jogokkal foglalkoznak, mivel abban sok-sok tízezren érdekeltek kishazánkban. ;)

  4. Comcast már az előző ajánlatával is erősen adósságba verné magát, így nem valószínű hogy licitál…

  5. Ami tény, hogy én speciel akkor lennék a legboldogabb, ha a Marvel jogokat venné (kizárólag) vissza/meg.

  6. Én nem tudok rossabbat annál mint ,hogy a Disney-é legyen az Alien meg a Predator, Avatar, Deadpool stb…

  7. Ace: Predatornak, Aliennek nem mindegy már? Ennél rosszabb nem igen lehet. Az Avatar kb odavaló meg amúgy is who cares?. Deadpool meg hazatér.

  8. Igen, mert a Disney/Marvelnál rossz kezekben van Megtorló, Pókember, Fenegyerek stb.. ajj hagyjuk mert a baromságot az X-Men nézhetetlen 2003 óta fúú de rühellem ezt a fiatal bandát közük sincs a karakterekhez a Marvel casting téren nem hibázik és mindent jól összehoznak ez a lényeg pont elég volt már az Apokalipszisből. Deadpool meg beugrik majd néhány filmbe és kisípolják párszor Kapitány meg mondja majd, “hogy beszélsz”.
    Fantasztikus Négyes meg gyakorlatilag már annyira hiányzik, mint Micimackó kezéből a méz.
    Hagyjuk már ezt, hogy elvicceli a Marvel blab blab.. a karakterek mind olyanok el nem tudnám képzelni, hogy Tony, Peter, Hangya stb..ne vágja be az egysorosokat komoly helyzetben, ezt már Stan Lee is megmondta például, hogy Pókember úgy leplezi a félelmét és marad higgadt komoly harcoknál, hogy elpoénkodja ja és amúgy a poén pont, hogy jó eszköz ilyen esetben, mert idegesíti az ellenfelet és nem tud figyelni mindenre.
    Meg jönnek ezzel, hogy nem sötét… világos jelenetes harc sokkal drgább és jobban látszanak az effektek csakhogy a Marvel oldalán ott van aaz ILM, ami tökéletesre csinálja a DC-nél pedig… hát pont látszik az Acélember filmben, amikor jönnek a Földre és Superman nekikmegy, mint egy videójáték.

  9. Ace: Én tudok. Azt, hogy a Comcast-é legyen. Ha a Comcast venné meg a Foxot, az olyan monopóliumot eredményezne a filmiparban és annyira szétkúrná az amcsi netsemlegesség maradékát is, hogy még ideát is éreznénk a hatását.

  10. *emberek akik szerint rosszabbat el sem lehet képzelni az Alien-nek, mint, hogy a Disney-nél legyen*

    Aha. Kérlek mesélj még, mert a jelenlegi helyen ugye olyan tökjóóóó helyen van mi?

  11. Na, majd akkor fognak nézni a felek, ha Mészáros Lőrinc is beszáll a licitbe. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.