15 hozzászólás a “Nem lehet kordában tartani” bejegyzéshez

  1. Csak én érzem, hogy ez egy roppant gyenge Marvel film lesz? Az előzetesek alapján komolyan nem tudom elképzelni, hogy ez jobb lehet, mint az első. (Ami szerintem szintén gagyi volt.)

  2. @Zoli

    Amire kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy vajon Peyton Reed most, teljesen önállóan és Edgar Wright-mentesen mit tesz le az asztalra. Mai napig nem igazán tudjuk pontosan, hogy az első részben mi Reed és mi Wright szüleménye, max sejtés alapon. (Állítólag Wright egyébként forgatókönyvében nem is szerepelt Hope/Darázs, de fix me.)

  3. Jó volt az első én imádtam rendkívűl szórakztató volt ellenben a rém gyenge Black Panther-el ha már gagyi akkor a Párduc mindent vitt.

  4. Hát nemtudom. Remélem jo lesz, nálam vagy nézhetetlen vagy kifejezetten szórakoztató egy Marvel film. Ez remélem a 2. lesz. Bár sorminta szerint nem.

  5. szerintem ez még jó volt. utána a thor 3 és gotg 2 már írtó erőtett volt. ant-mennél nem izzadták a vicceket minden pórusukból, és nem fújták fel annyira mint a panthert akár a messiást.

  6. Hangya pfff! Csak egy újabb szuperhős mozi.Nem érdekel,hogy ez most más mert ez most Heist vagy hogy miniatűr hősök vagy hogy mittudoménmicsoda..mert ez is csak egy újabb rohadt szuperhős mozi.Elég már a kibaszott szuperhősökből!csömör,a közönség orrán száján szuperhősök folynak.elegem van!!!

  7. Ha másért nem is, de azért mindenképpen érdemes lesz megnézni, mert felvezeti a következő Avengers filmet, illetve a Captain Marvelt is.

  8. Csabi: oszinten sajnalom hogy ekkora fajdalmat okoz neked az evi 4-6 kepregenyfilm (ami szerintem kb 2%a az eves filmfelhozatalnak) … :D

  9. Csabi: Igen a közönségnek annyira csömöre van, hogy 2 milliárdig vitte a Végtelen Háborút. Ne nézd meg őket ha unod de hülyeségeket ne beszélj és ne is rinyálj 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.