A Variety levezette a boxoffice anomáliát

Számomra a hét meglepetése volt, hogy egy hirtelen ugrással, egy meglepő bevétellel a Wrinkle In Time átlépte a 100 milliót, ami továbbra is bukta, de egy kicsit jobb szám. Mostanra kiderült a Disney turpissága: az Incredibles 2-vel közösen vetítették majdnem az összes autósmoziban.

Ami ha jól veszem ki azt jelentette, hogy csak a dupla előadásra lehetett ilyen jegyet váltani, szóval aki az Incredibles folytatását a kényelmes családi kocsiból akarta nézni a kölkökkel az perkálhatott. Utána a Disney kettéosztotta ezt a bevételt, és így ugrott egy hatalmasat a Wrinkle In Time. Az egészhez semmi köze nem volt a női kritikusokért kampányoló színészeknek.

5 hozzászólás a “A Variety levezette a boxoffice anomáliát” bejegyzéshez

  1. Na például az ilyenek miatt sem lenne jó, ha a Disney még több hatalommal rendelkezne. Kitudja mik jutnak majd az eszükbe.

  2. zsocso Akárkié lesz a Fox, az szopás, de a Disney a két lehetőség közül a kisebb rossz. A Disney+Fox még mindig kisebb lenne, mint a Comcast felvásárlás esetén kialakuló Universal-Fox, pláne hozzácsapva a Comcast monopóliumot a világ egyik legnagyobb országának távközlésében.

  3. “Az egészhez semmi köze nem volt a női kritikusokért kampányoló színészeknek.”

    Ez gondolom nekem szól, kösz. :D
    Én még mindig azt mondom, hogy valami kompromisszum/belső megegyezés van a háttérben. De én nem látok be úgy a kulisszák mögé mint te sajnos. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.