Spider-Man: Far From Home jövő júniusban

Tom Holland véletlenül felfedte a következő Pókember-film címét. Igen, ez az amit fenn olvashattok.

Az írók és a rendező visszatér, és Keaton mellé beugrik Jake Gyllenhaal, aki az új gonoszt, Mysteriot fogja alakítani a folytatásban. Olyan aranyos ez a “Tom Holland spolerezik”-meme, amit felépítettek.

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

✌️ (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

52 hozzászólás a “Spider-Man: Far From Home jövő júniusban” bejegyzéshez

  1. Hülye gyerek… Komolyan ekkora spoiler?! így tuti időutazás lesz a Bosszúállók 4 és életben marad… Komolytalanná vált a következő Bosszúállók :(

  2. Safranek: mármint te azt hitted, hogy a frissen épített új hőse a Marvelnek tényleg meghalt? Ne vicceljünk már.

  3. Most komolyan van valaki aki azt hiszi hogy Spiderman vagy Black Panther halandoak? A ket legnagyobb aranybanyaja aMarvelnek gondolkozzatok mar el :D

  4. No, itt legalább nem tolják az “Bosszúállok 3 előtt is játszódhat” bullshitet, amit a Galaxis Őrzői 3 kapcsán megpróbáltak. :D

    Amúgy human, te láttad a Homecoming-ot már? :) Moziban úgy emlékszem kihagytad, azóta gondolom igen, de írásra nem emlékszem róla.

  5. Kopasz: úgy kezelik, de nincs hivatalosan kiadott pr anyag róla még.

    MrAdree: láttam, jó volt, talán a legjobb marvel-gonosszal eddig.

  6. human: Dehogy, érhető, mert annyi szar film után az övék újra és egyből filmet kapott!! De az, hogy láttuk porrá lenni… Most meg ohh hi guys nem tudok veletek rossz lenni és love meg minden és ez lesz a címe a filmnek amiben szerepelek… Láttunk meghalni haver ergo majd akkor pofáz amikor láttunk újra éledni… Mert valaki várja a végjátékot!!

    P.S.: Mert így súlytalan lesz a film májusra

  7. Tudom, hogy a képregényfilmek világában semmi sem lehetetlen, na de az kb. annyira béna mint amikor Pamela rányitott Bobby-ra a fürdőben.

  8. Hát eléggé kiábrándító, hogy pont azok a hősök hullottak el akiknek volt már bejelentett filmjük a jövőre nézve, bármi is fog történni a következő részben az infinity war eseményi így valóban eléggé súlytalanná válnak. Annak örülök, hogy Keaton visszatér, az egyik legjobb marvel gonosz és Mysterio karakterére is kiváncsi vagyok.

  9. Safranek: A Sony már a IW előtt elárulta ,hogy a Póki 2 közvetlenül a Avengers 4 után fog játszódni ennyi.

  10. Ezek a kamu “véletlenül elspoilerezi” dolgok nevetségesek. Ez a gyerek mindig “véletlen” fed fel mindent.

  11. Szerintem meg kurva jól megtervezik. Most komolyan kicsit vonatkoztassatok el attól, hogy a legtöbben itt hobbi kritikusok vagyunk.
    Csak a funok néznek utána mindennek az átlag néző nem tudja max sejti vagy gondolja hogy lesz folytatás ők igen is aggódnak a karakterekért.

    A fenti spoilerrel sincs semmi baj, mivel az átlag néző rohadtul kíváncsi lesz rá hogy fogja még is túl élni pókember…

    Szerintem teljesen rendbe van hogy elkezdték beindítani am rketing gépezetet :)

  12. Abu ne felejtsd el hogy ha pl Robert Downey Jr elmondja a Jimmy Kimmelben hogy az Avengers 4 lesz az utso filmje akkor azt nem csak a hobbikritikusok nezik hanem a teljesen atlagos emberek is szoval ezeknek a dolgoknak a sulya mar reg elveszett.
    Lehet tudni elore kik mikben szerepelnek innentol csak szimpla jozanesz kerdese osszerakni hogy 1+1 az 2

  13. Mintha eleve arról lett volna szó, hogy 6 filmre szerződött le (3 Avengers és 3 szóló), tehát még látni fogjuk egy darabig. :)

  14. Platschu – azt mondjuk cafolna hogy az Amerika Kapitany 3 az egyikbe se passzol

  15. én abból indulok ki hogy amekkora népszerűsége lett RDJ-nek mint marvel hős legalább akkora bukásokat produkált egyéb filmekben ha csak a bevételt nézem.

    Szóval nem vennék készpénznek semmit, sőt … teljesen logikus lenne hogy még az x-edik film után is magára öltse a páncélt.

    Erre két érvem is van.

    1. Nincs elhalmozva egyébb felkérésekkel
    2. mivel a marvel disney épp olyat alkot ai egyedülálló totál megéri neki benne lenni, pláne hogy szerintem mostmár mindenki tudja hogy véget ért az a korszak amikor RDJ szabta meg a csekk összegét.

  16. Úristen mekkora spoiler. A Marvel univerzumban csak az tud meghalni, akiknek lejár a szerződése és nem hosszabbít, de még azt is elbénázzák.

  17. Mateka4182: Én mondjuk a Captain America : Civil Wart inkább Avengers : Civil Warként hoztam volna ki, hiszen gyakorlatilag egy Avengers film volt…

  18. Roberto:

    Az összes Marvel film egy rakat szar mondjuk olyan filmekhez képest, mint a Fogságban, vagy Éjjeli féreg. Nyilván nem összehasonlíthatóak a filmek, csak Gyllenhaal eddigi filmválasztásai tetszettek, mintha tudatosan választana érdekes filmeket. Számomra a Marvel filmek sok mindenek, csak nem érdekesek.Egy jól tejelő üzem. Művészeti értéke meg számomra közel 0.

  19. Szerintem Gyllenhaal jó lesz mert nem vállal el bármi hülyeséget. De azt is meg kell érteni, hogy pénzből él ő is és egy ilyen film azért hoz neki a konyhára szvsz.

  20. Platschu – jogos, az a film inkabb volt Avengers 2.5 :D

    Abu – a vilagert se kotekednek, de azhogy nincsenek felkeresek, hulyeseg a Pincohio es a Sherlock Holmes is evek ota a Marvel filmek miatt kesnek
    Az hogy mar nem o szabja a csekket pedig szerintem pont hogy az elmult evekben mar annyit ker amennyit csak van pofaja mert megteheti

  21. Matekka4182 – Pont, hogy Abu jól vázolta fel. Véget ér, ért egy újabb fázis. Nem tudni, hogyan terveznek RDJ-vel. Szóval ha mégse lenne olyan sok felkérése, akkor azért ő is elgondolkodna, hogy kevesebbért újra páncélt ölt. Az új fázissal meg már ugye nem is biztos, hogy Ironman centrikus lesz az univerzum….

  22. A Spoiler dolog még vicces amit Holland folyton elnyom, de azért ennél többet tovább már ne menjen

  23. Abu:

    “én abból indulok ki hogy amekkora népszerűsége lett RDJ-nek mint marvel hős legalább akkora bukásokat produkált egyéb filmekben ha csak a bevételt nézem.”

    amekkora népszerűség – akkora bukások, akkor nagyon nagy bukások kellenének. Az Iron Man óta a Judge volt csalódás, meg a Soloist még 2009-ben, de hatalmas bukásokról szó sincs nála az elmúlt 10 évből.

  24. Sokan panaszkodnak a súlytalan B4-ről a bejelentett filmek miatt.
    De nem erre szokták mondani, hogy nem a cél, hanem az oda tartó út a lényeg. Azaz nyilván nem hal meg senki aki porrá lett, majd persze lesz halál, de nem ettől. Az igi, legalább is számomra, hogy ezt hogy fogjk megoldani. Sőt, számomra külön kíváncsiság tárgya az időutazás, mert ha valahol, akkor ott el lehet basszintani valamit, és kíváncsi vagyok ezt a Marvel hogyan próbálja logikusan felépíteni. Résemről abszolút nem lesz súlytalan a következő film, csak egyszerűen nem az elporladtak halálát várom.

  25. DM
    Akkor bajban leszel,mert művészeti értékű filmek nem nagyon vannak főleg nem Jakel..

  26. na de épphogy nem a folytatás lesz súlytalan, hanem ez az Avengers volt az, mert elég nyilvánvaló volt, hogy egy rakás szereplő több filmben lesz még, világgá volt kürtölve az egész menetrend évekre előre. ezért nem is mondtam igazán véleményt róla, mert minek. az AoU nem egy film, hanem egy filmnek, egy sztorinak az első fele. így még nem tudom értékelni.

  27. Súlytalan lesz az Avengers film édes istenem ! Mintha ezek a filmek nem arról szólnának, hogy nézd a kedvenc hősöd a filmvásznon, meg legyen látvány meg akció, hanem a gyomrosokat osztogató karakterdrámáról. Bárcsak nyírtak volna ki mindenkit még anno, és akkor költhettem volna a 198 forintjaimat csokira kandi lapok helyett.

  28. Kaoka:

    egy limonádé moziban nem lehet drámai hangsúlya egy karakter kiírásának? nem a francokat nem.

    nem mélydrámát vár senki, de ahogy elporlasztották a figurákat, még rendesen gyászolni sem lehetett őket. hogyan lesz katartikus valakinek a halála, ha 2 perc alatt elhullik 10 karakter és a hozzájuk közel álló figurák reakciójával sem tudsz azonosulni?

    ez volt itt a gond, hogy a töménysége miatt szállt el az egész. Például Bucky miatt a Kapitány másfél filmen keresztül ment szembe mindennel, amiben korábban hitt, most meg összecsuklik a csávó és elporlad és semmit nem látsz a gyászból. ezért volt ez rossz megoldás, nem azért, mert ez egy rágógumi matiné.

  29. @abelh, érdekes, nekem egy pillanatig nem volt kérdés ez a gyász, illetve annak hiánya dolog. Inkább olyan kérdések jöttek, hogy “Na most hogy hozzák őket majd vissza” meg hasonlóak.

    Kicsit ahhoz hasonlít ez nekem, mint amikor a Star Trek első részében a robbanás elnyeli az Enterprise hajót, ott sem gondoltam hogy most gyászolnom kellene, inkább, “Na most hogy menekülnek meg?” majd kijött a hajó a robbanásból. Nyilván ott 3 mp-ről beszélünk itt meg 1 évről míg kiderül.

  30. Biblony: olvasd el a kritikám szerintem, kitérek benne erre. https://filmbuzi.hu/archives/2018/04/27/avengers-infinity-war-vaghatjuk-a-centit/

    ahogy abelh is írja, maga a jelenet drámaian van megkomponálva, avagy a rendzeők célja az volt, hogy döbbenten nézünk, de ez a hatás nem jött át. Igen, lehet kombinálni, hogy miképp oldják meg, és ez érdekes is, de míg előtte Gomorra halála megdöbbentő volt, addig a végén a drámai csúcspontra, a csettintésre csak… legyinthettünk.

  31. pont hogy megmandarinozták az avengers 3-at … mekkora húzás már hogy pont nem azok estek el akikre mindenki számított ….

    ha azok halnak meg akiknek lejár a szerződésük akkor meg az miatt fanyalognának….

    RDJ kedvencem vasemberként jó volt a sherlockban meg kult film lett a trópusi vihar is …

    De nem a marvelnél töltött ideje és munkája miatt nincs sherlock 3, hanem mert nem tudják hogy folytassák,hogy az érdekes is legyen meg bevételileg sikeres is …

    Meg jön most RDJ-től egy dr dolitle, hááát én attól sem várok kassza sikereket.

  32. 40. Human: Nekem azért a film végén elakadt a szavam, se köpni se nyelni nem tudtam.
    Hiába tudok a folytatásokról, nekem az a rész nagyon betalált.

  33. “ha azok halnak meg akiknek lejár a szerződésük akkor meg az miatt fanyalognának….”

    direkt nem akarod érteni mit írtunk?

  34. Tegyük mellé a Rogue Onet, ami annak ellenére, hogy tudtuk a történet végét mégis drámai és hatásos volt. Pedig ott olyanok haltak meg, akiket két perce ismertünk. Itt meg vagy 20 film lement már, amiben bőven be lettek mutatva a karakterek és semmi érzést nem váltott ki belőlem, hogy elporladt xy. Loki halála is legalább annyira rossz ütemű méltatlan és átélhetetlen volt, mint a GOT-ban Little Fingeré. Eleve itt az összes karakter ugyanolyan erős, vagy gyenge. Asszem a Civil Warban van, amikor egymás ellen megy a cica harc és a Scarlett Johansson karaktere, aki egy ember és mondjuk rendelkezik egy nem tudom milyen SAS elit osztag férfi tagjának erejével, meg sem sérül Thor ellen, aki egy villámok az szóró isten. Egyetlen rész volt az egész univerzumban, amikor úgy érezhette az ember, hogy itt most tétre megy a játék és nem egy párnacsatát látunk. Az Kapinak meg Tonynak a balhéja volt. Ott megvolt az egész konfliktusnak a mély alapja, nagyon szépen felépítve a végkifejletig, amit sikerült teljesen elrontani. Ha ott meghal valamelyikük, akkor felállva tapsoltam volna. De nyilván a 10 éves gyerekek, akiknek készül az egész nem bírták volna. Nekik ez az egyszínű jing jangot kínáló univerzum kell, ahol semminek nincs következménye.

  35. 45. Balázs

    LOL

    A civil war-ban benne se volt Thor. Ha ennyire nem vagy képben miért oktatod a népet?! Ott Fekete özvegy vs Sólyomszem volt ők meg kb egy szint.

  36. 46. Roli

    Tényleg nem volt Thor, Scarlet Witch baszta csak oda a falhoz. Persze nem lett semmi baja. Lényege a mondandómnak, hogy ugyanannyira halhatatlanok ezek a szereplők is. Ha lenne valami realitás ezekben a filmekben (mármint úgy, hogy a saját szabályrendszerén belül van valami logika és ugyanúgy van ebben az univerzumban is halál és élet , mint a valóságban ) , akkor ő meg Hawkeye kb. a harmadik másodpercben meghal valami rakétától, vagy a tetszőleges szuper erejű ellenféllel szemben az ominózus jelenetben. Ne mondjad, hogy van a Földön olyan, aki ott bárkiért tudott izgulni, mert fenállt a halál veszélye. Volt az egész 10 percben kb 6 őszinte másodperc, amikor Vision leszedi Warmachinet. De ezen kívül a 99% az megint csak purhab. A másik dolog, amivel a halál/harcok drámaiságát megölték az a “bevetések” közbeni poénkodások. Nem tudom, talán az Ultron elején van, amikor csata közben azon vitatkoznak, hogy nem beszélünk csúnyán. Gondolom ez is egy üzenet a célközönségnek.

  37. “Tegyük mellé a Rogue Onet, ami annak ellenére, hogy tudtuk a történet végét mégis drámai és hatásos volt. Pedig ott olyanok haltak meg, akiket két perce ismertünk.”

    te valami más Rogue One-t láthattál. jaj, most ugrottam egy tématerelő csalira :(

  38. Máté4182 De, mert szeretem ezeket, csak zavar, hogy sokkal több lehetőség lenne bennük és annyival sokkal jobbak lehetnének egy sima popcorn mozinál. Csak hát nyilván a bonyolultabb történetszálak, meg a mélyebb tartalom, több logika nem tenne jót a bevételeknek. Van egy jól bevált egyszerű séma, ami alapján lehet futószalagon gyártani ezeket és dől a lé. Bár igazából a Logantől megkaptam azt, amit vártam ettől a műfajtól úgyhogy már az is valami, hogy az létrejöhetett ezek mellett a filmek mellett.

    human, nem tudom melyik mondatomat vitatod, de nem is kell belemenni. :D Szerintem az utolsó 25 perce a legerősebb rész az SW univerzumban. (Csak, hogy fokozzam a dolgot :D )

  39. Balázs

    Értem hogy mit mondasz. És valamilyen szinten jogos is a meglátásod. De ezek a dolgok benne vannak ebben az univerzumban, így működik. Ha nem tetszik ne nézd őket, ne pörögj rajta. Én imádom ezeket a filmeket és az egész MCU-t. Rohadt jól van felépítve és okosan bővítik tovább új dolgokkal. És nem zavar, hogy egy Fekete özvegy vagy Sólyomszem életben tud maradni ennyi filmen keresztül.

  40. Egy csomó rossz filmen megy itt a vita. Homecoming is csak egy gyenge film volt kihalgató módos, intelligens ruhával meg hasonló faszságokkal. A középsulis vonal pedig a legrosszabb tini vigjátékokkal vetekedett. A folytatástól sem várok többet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.