The Equalizer 2: az új előzetesben is pakol Denzel

Antoine Fuqua (Training Day, The Magnificent Seven) visszapattant rendezni, Denzel pedig bevállalta az első folytatását. Meglátjuk érdemes volt-e. Az biztos, hogy ezen a nyáron szerencsére kapunk rendes akciófilmeket is.

Denzel Washington stars as Robert McCall in Columbia Pictures’ EQUALIZER 2.

Denzel karaktere Lyft sofőrnek áll, random kisembereken segít, amikor egy régi kollégája halála miatt kénytelen újra beszállni a nagyok játszmájába.

23 hozzászólás a “The Equalizer 2: az új előzetesben is pakol Denzel” bejegyzéshez

  1. Megnézem, bár sok izgalmat úgy sem fogok benne találni.Egyedül a világ ellen mindenkit csont nélkül lenyomva, mint John Wick és társai…

  2. John Wick egy vicc, 2 golyó mellkas 1 golyó a fejbe, csak pisztolyharc,megöl minimum 100 embert, persze 😂😂.. Denzel tud rendesen verekedni(mint Liam az Elrabolvában)is, meg azért az Euqlizer szerintem minőségibb akciófilm.

  3. Azert az elso resz bevasarlokozponti MacGyver-es gyilkolasai kicsit baromsagok voltak. Eleg lett volna addig, amig fegyvert szerez…

  4. “Denzel tud rendesen verekedni(mint Liam az Elrabolvában)is, meg azért az Euqlizer szerintem minőségibb akciófilm.”

    gondolom akkor a John Wicket igazából nem is láttad. Mármint Keanu is verekszik, sokkal kevesebb vágással, mint Liam. De nem is értem minek pont a John Wickre rárottyantani, amikor az teljesen jó akciófilm, a Taken 1 is, meg az Equalizer is. Simán egy szint. Ha valakit bántani kell, az a többiek, a Death Wish, vagy az Escape Plan 2, vagy… sajnos még lehetne sorolni.

  5. El is kezdtem gyorsan megint az első részt nézni :-)

    Egyébként, nem akarnak még leszokni a trailer előtti teaser szerűségről? Rettenetesen idegesítő.

  6. “Wick 2 már gyengébb volt félek,hogy a 3 még gyengébb lesz”

    nem tudom mit lovagoltok a Wicken, a Taken 2, de a 3 aztán már még sokkal sokkal gyengébb volt. Az EQ 2-t pedig még nem tudjuk. Maradjunk már a trailernél a Wick traumák levezetése helyett, mondom, valami tényleg szar akciófilmet ostorozzatok már, ha ennyire hasonlítgatni akarjátok Denzelt valamihez.

  7. En az Equalizer kettot max az 1 hez hasonlitanam, majd ha lattam :) Az elso nalam siman bekerult a kerult egy ujranezos polcra, es ez a trailer is meghozta a kedvem, lehet ezt mar moziban nezem meg.

  8. Equalizert most néztem újra. Baromira rendben volt az a film. John Wick elsője nagyon bejött, a második már kevésbé, de nem mondanám szarnak, csak helyenként túl sok volt, ugyanakkor simán verte nálam az átlag akció mozikat. Jó volt az is. Equalizert lehetne egyébként tényleg máshoz is hasonlítani. Van bőven felhozatal, főleg a rosszabb fajtából…

    Erre viszont kíváncsi leszek. Bakker az a baj, hogy elfelejtettem felírni, hogy milyen ígéretes akció filmek jönnek még idén. MI6 meg volt még valami kisebb, de az nem jut most eszembe… PCsába…

  9. na ezt már nem mertem megnézni.. ha már összehasonlítgatásba bonyolódtatok, lehet én csak beleképzelem, de Denzel talán annyiból jobb hős/egyszemélyes hadsereg, mint Keanu, hogy hiába látszik rajta pókerarc végig, valahogy mégis több lelket tud belevinni a karaktereibe (vagy nagyobb átéléssel színészkedik). Ezen egyszerű ok miatt várom az The Equalizer 2-t, a wick bármelyik részét meg már nem igazán..

  10. Tyberius: Mile 22?

    Sok akciót amcsikhoz képest késve kapunk moziba. :( A forgalmazók megint kicsesznek magukkal. Sicario 2 és Predator premierben, az MI6 egy hét késés még oké. De az EQ2 egy hónap, Mile 22 végül közel 2 hónap késés akkor meg már kb otthoni megtekintés… Pedig ki vagyok éhezve egy jó akciófilmes mozira, mert a tavalyi felhozatal nagyon gyenge volt. De hogy visszatereljem a témát a poszthoz MI6 és EQ2-ban biztos nem fogok csalódni.

  11. A Sicario 2 még így látatlanban sem lesz egy nagy durranás, legalábbis akinek az első tetszett annak tuti nem. Ez pedig Denis Villeneuve hiányával magyarázható. Ő képes olyan feszültséget teremteni, ami a kettőben nem várható, pl. amikor átmennek Méhikóba , nem történik útközben semmi, mégis becsinálsz olyan feszkó van. Ehhez Villeneuve kaliber kell, annyi ő meg most biztos top 5-ös rendező.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.