Mandy-előzetes: Nic Cage fullban nyomja a vérengzést

Panos Cosmatos új filmje fesztiválokon már tarolt, és a most kiadott előzetes alapján valami eszméletlenül elszállt bosszúfilmről van itt szó. Mármint full művészies, meg elvileg iszonyat véres, ahogy Nic Cage az elrabolt csaja után ered, és úgy tűnik eközben egy szektán kell átvágnia.

Nem a hónap előzetese, de nagyon kész, az biztos.

human
írta
2018. 06. 28. 02:41
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Mandy-előzetes: Nic Cage fullban nyomja a vérengzést” bejegyzéshez

  1. gót-posztpunk-posztapokaliptikus bosszúfilmnek látszik, vérgőzbe öltöztetve

    amiben Cage megint jóféleképp van felpörgetve

    gyönyörű látomáshorror

    amúgy Linus Roache mekkora kultkarakter tud már lenni, ha akar, izzik az öreg, valami megfoghatatlan, simulékony lánggal (lásd. vikigs)

  2. Ezzel, az anyaggal Cage, talán tud egy kicsit előtörleszteni az adósságaiba, lehet észbe kapott. Az utóbbi évek felhozatala után, mindenképp jobb irányba halad ezzel a filmmel.

  3. Nalam ez instant varos. Azt hiszem van az enemnek egy kicsiny szelete, amelyik Con air-en es Sziklan nott fel s a mai napig drukkol Ketrec Miskanak.

    Jopofa amugy, milyen career reboot mufaj lett a rendrakas. Es meg mindig a Taken a mufaj egyik legjobbja.

  4. hűdebeteg:D de még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez várós-e vagy el kell kerülni messzire. Ritka manapság, ami ennyire elbizonytalanít.

  5. Erről már vagy 4/5 hónapja olvastam! Pontosan ekkor!

    Published 5 months ago on January 29, 2018
    By Fred Topel
    Nicolas Cage’s facial expressions are some of the many things we love about his unhinged performances. Vampire’s Kiss and Face/Off are definitely top three Cage face movies. Mandy is a contender too. The film premiered at the Sundance Film Festival, and Cage stars as a man avenging his girlfriend after they are attacked by an evil cult.

    During the film’s midnight Q&A, Cage said he modeled one of his crazy faces in Mandy after Bruce Lee’s expressions in Enter the Dragon. In an interview with Cage and the filmmakers, Bloody-Disgusting got the details on Cage’s Bruce Lee homage.

  6. igen, olvastál róla, mert akkor ment fesztiválon. Nem tudom miért olyan nehéz értelmezni a posztot. A közönséghez csak most fog eljutni, és ez az első előzetese. Ha a címkére kattintasz, akkor a filmbuzin is látsz január 20-án egy posztot. sajnos kritikát és QA beszámolót nem tudtam írni, mivel nem voltam a fesztiválon.

  7. Nálunk ősszel jelenik meg házimozis forgalmazásban: Mandy – A bosszú kultusza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.