Father of the Year-előzetes

Happy Madison (Sandler cége) film érkezik a Netflixre, ezúttal David Spade-del a főszerepben. A cím alapján megtippelhető, hogy ő alakítja az év apját. Altesti és túlhúzott poénok, miközben próbál aktívabban részt venni a fia életében. Plusz valami bunyó is lesz benne a fiú legjobb barátjának apjával.

10 hozzászólás a “Father of the Year-előzetes” bejegyzéshez

  1. A “medencés” és a VR-os résznél szakadtam a röhögéstől! Én imádtam Edemszendler filmjeit is! Távkapcs, 50 első randi, Vizesnyolcas, Nászok ásza, Kellékfeleség, Nagyfiúk, Ki nevel a végén?, Csontdaráló, Golysóálló, Dilidiák….. Stb Azért ezek a filmek igazán félüdítőek mind a mai napig!

  2. Nem akarok liliomtipró lenni de nem nem azok 😃
    50 első randi és Nászok ásza, de csak ha kivágjuk belőle Rob Snejdert és a sleppjét

  3. Igen az 50 első és a Ki nevel a végén lenne a legjobb, bár mindkettő vége nagyon fura lett. Apafej jópofa még. Viszont ennek a Spadenek már nagyon hányinger filmjei vannak. Főleg a legutolsó (Kismocsok 2 asszem, kb. Youtube videó…) Tőle a Veszett kutyát ajánlom!

  4. Tipikus Happy Madison film. Tucatszar. Csukott szemmel le lehet írnia forgatókönyvet

  5. Komolyan, ezek a poszterek, nem értem, hogy ha már valamiért (amit már eleve nem értek) nem lehet a színészeket egy fotózásra befogni, akkor legalább miért nem vesznek fel valakit aki ért a photoshophoz?

  6. Értett hozzá, körbevágta őket. :D

    Jujj, ez tré-ler… Ez az ember lemegy kutyába már, hogy röhögjenek rajta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.