Cage reneszánsza?

Gondolom csak egy kicsit kell várnunk, hogy elrontsa amit mostanában művel, de a Mandy előzetese mellé egy olyan Nicolas Cage hír jött, hogy beszarok: a Spider-Man: Into the Spider-Verse-ben ő fogja alakítani az egyik alternatív pókembert. Nyilván csak hanggal.

Hogy melyiket? A Spider-Man Noir szériából ismertet, egy 1930-as évekből érkező pókit. Ha jól veszem ki, akkor ez a Parker egy sokkal brutálisabb figura.

13 hozzászólás a “Cage reneszánsza?” bejegyzéshez

  1. A Teen Titans Go mozi filmben ő lesz Superman hangja, nagy képregény fan az öreg végre jó helyen gyüjti be újra a pénzt a hangja miatt csak nem húzzák le

  2. Én nagyon örülnék neki, ha visszatérne jó szerepekhez. A rossz évek alatt is villantott néha értékelhető dolgokat. Kezdetnek jók ezek. Mostanra csak kinyögte a sok hulladékkal a tartozásait, nem? 3-4 év alatt vissza lehetne magát küzdeni pár jól megválasztott filmmel. Ha akarja persze, mert lehet, hogy tök jól elvan a viszonylag sok pénzzel kevés energiabefektetés mellett.

  3. Én is megemelem a nem létező kalapom az öreg előtt.

    Nem tudom, kinek köszönhetjük, hogy ő lesz a hangja Supermannek a TTGo filmben, de kedves megemlékezés az elkaszált Tim Burton filmre.
    Én még azt várom, hogy hátha bekerül valahogy a Luke Cage sorozatba, 3. évad maybe.
    Plusz, a 2013-as Joe-ért Oscar-jelölést érdemelt volna.

  4. Mathiassa:
    Hogy kinek az ötlete volt nem tudom, de nem hiszem, hogy nagyon győzködni kellett Cage bácsit egy Superman szinkonizálásra, lehet még ő ajánlotta fel magát kb, mert van egy fia, akit úgy nevezett el, hogy Kal-El :DD
    Ha összeszedné magát élőszereplősben is csatlakozhatna, gondolom tisztában van vele, hogy Supermant már nem fogja eljátszani máshogy, mint hang és/vagy motion capture…de más még lehetne.

  5. Soha nem gyászoltam azt a filmet, de attól még az nem jelenti azt, hogy egy összeszedettebb, magára talált Nic Cage bácsit normálisra vágott hajjal nem szívesen látnék egy Superman filmben mellékszerepben. De szerintem pont örül, hogy a hangját is adhatja és így már elmondhatja Kal-Elnek, aki fogalmam sincs hány éves, hogy a papa akkor is volt hivatalosan Superman 😁

  6. Én nagyon csípem az öreget. Megérdemli a jó filmeket. Az a baj hogy sokan már a sok gagyibb filmjei miatt mérlegelik a tudását. Noir Póki hangjaként tuti zseniális lesz, nagyon illik hozzá a hangja. Ráadásul ez a Póki tényleg nem Disney-re való. Merész a Sony azt kell mondjam.

  7. Cage egy jó színész, de tisztában kell lenni azzal is, hogy ez is egy szakma és van, hogy pénzért elvállalsz olyan filmeket amiket nem akarsz. Főleg úgy, hogy kismillió adóssága van.

    De Nirot, Dustin Hoffmant vagy Bruce Willist se a gagyibb filmjeik alapján ítéljük meg.

  8. Jó színész? Nézettek újra a régebbi filmjeit. Már ott is egy túlértékelt ripacs volt, csak akkor ez valahogy senkinek nem tűnt fel. Emlékszem mennyire imádtam anno a Sziklát. Pedig már nem gyerekként láttam mégis imádtam. 1-2 éve újra néztem és égett a pofám hogy tudtam én ezt az embert menőnek találni, rettenetes volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.