Samuel L. Jackson megfiatalodik

A Marvel megpróbálja: a 90-es években játszódó Captain Marvel filmben végig egy CGI-jal fiatalított Samuel L. Jacksont fognak használni. Konkrétan nem csak az eddigi gyakorlatukat, az 1-2 jeleneteket követi majd, mint amit az Ant-Manben vagy a Civil Warban láthattunk, hanem annál sokkal többet szerepel a fiatalított színész.

Ezt maga a Marvel fejes Kevin Feige mondta:

without spoiling anything, Sam Jackson is shooting a movie for us right now where he’s entirely 25 years younger the whole movie

Azért is valósítható ez meg, mert Jacksonnak rengeteg filmje van, amiből lehet referenciát csinálni. Ezen kívül, ahogy Paul Rudd, eléggé jól öregszik.

18 hozzászólás a “Samuel L. Jackson megfiatalodik” bejegyzéshez

 1. Csak le kell vágni a szakállát és kész.
  Kb 25 éve is így nézett ki. :)

 2. gyakorlatilag nem is kéne CGI.
  az öreg, ha letolja a szakállat és kopasz (mint kb mindig) simán letagadhatja azt a 25 évet alapból (oké 10et reálisan)

 3. Jó, hát könnyű dolguk van Jacksonnal, mert alig látszik rajta a kor szakáll nélkül, másrészt rengeteg alapanyag van tőle abból az időszakból (is) :) Próbálták volna Redforddal vagy Douglas-szel végig úgy csinálni a filmet! Gatyájuk rámegy :)

 4. “Jó, hát könnyű dolguk van Jacksonnal, mert alig látszik rajta a kor szakáll nélkül, másrészt rengeteg alapanyag van tőle abból az időszakbó”

  konkrétan ez van a posztban?

 5. nem kell letolnia a szakállat, láttuk már korábban, hogy cgi-vel egész jól meg lehet borotválni a színészeket.

 6. A Loganban ezt olcsobban megoldottak. Bar ott forditva mukodott, de egy szakal par sebbhely meg nemi szineszi jatek segitsegevel ott sikerult Hugh Jackmant hitelesen megoregiteni.
  Mondjuk Samuel L. Jacksonal tenyleg penzkidobas mondjuk inkabb koltenenek olyasmire, mint hogy a hatter es a szereplo ne ugy nezzen ki mint a fekete feher filmek hoskorabol az autos jelenetek, amikor a hater csak vetitve volt. Ez meglepo modon meg maig nem nagyon van elethuen megoldva pl legutobb a Thor Ragnarokknal amikor Odin a tengerparton beszelget Thorral majd megjelenik Hella is, rossz nezni hogy a karakterek koszono visszonyba sincsenek a hatterrel.

 7. Tényleg könnyebb öregíteni mondjuk, sokkal szebben meg lehet csinálni. Mint pl. Guy Pearce-et a Prometheusban.

 8. Abu, szerintem úgy értette, hogy öregszik ugyan, de nem látszik rajta annyira..mint mondjuk Kelly McGillisen..

 9. “amikor Odin a tengerparton beszelget Thorral majd megjelenik Hella is, rossz nezni hogy a karakterek koszono visszonyba sincsenek a hatterrel.”

  hja, az utóforgatások átka. nem meglepő, hogy pont azt a jelenetet emeled ki.

 10. Milyen utóforgatás volt a Thor 3-ban?Annak a jelenetnek a háttere meglett cserélve a trailerben látottal.Mint ahogy megszoktuk már a megtévesztéseiket.nehéz leirni,hogy el lett baszva?

  Homecomingnál Pókember és Stark együtt repülnek a trailer végén vagy Hulk az IW-ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.