Kész az Ip Man 4

Gondolom amúgy is sokan szeretik ezt a harcművészes franchiset, de az, hogy a 4. részben Donnie Yen már Jackie Channel is fog bunyózni, az tuti csak a hab a tortán.

human
írta
2018. 07. 09. 02:36
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Kész az Ip Man 4” bejegyzéshez

 1. Erről sehol sem találtam semmi infót. Ha jól tudom Scott Adkins lesz a rosszfiú…

 2. a harmadik rész már gagyi, és valami azt súgja, hogy ez is az lesz, jackie ide vagy oda

 3. Az első valóban remek rész utáni, két film már nem sok újat tudott hozni. Még két bőrt lehúztak feleslegesen. De J.C. miatt talán majd megtekintem.

 4. ott a link a cikkben, katt a képre. ott írják. nem azt, hogy jackie lesz a rosszfiú (én sem ezt írom), csak hogy lesz vele egy bunyó (ezt írom). ja a … lemaradt.

 5. én mindig azt vártam, hogy végül elkanyarodik a franchise bruce lee felé ahogy ip man öregedik a filmekben, a második és a harmadik filmben is a bruce lee jelenetek elég jól sikerültek, de bírom donnie yen-t, úgyhogy esélyes, hogy ezt sem hagyom ki.

 6. Tyson se volt igazán rossz fiú a harmadik részben, mégis bunyóztak egy nagyon jót.

 7. Meg találtam azóta a cikket köszi human. Érdekes hogy sehol máshol nem írnak róla. Még imdb.n sem. Remélem nem kamu hír. Nagy kár h Jackie megoregedett, biztos nem lesz annyira fürge bunyó mint a Londoni csapásban.

 8. Nem lesz fürge bunyó? Csak nézd meg a legutóbbi filmjét a Foreignert. Rendesen aprítja benne a népeket. :D

  IMDB-re meg nem kell hagyatkozni, pláne casting szempontjából.

 9. Láttam a Foreignert, de azért nem lehet összehasonlítani a régebbi filmjében látott akciózásával (de persze már az is durva, hogy 63 évesen ilyet tud és bevállal)

 10. Azért a Foreignerben már látszik a mozgásán, hogy nagyapi :) de hát az is. Szeretnék én így mozogni 63 évesen (vagy egyáltalán mozogni) A legjobb az lenne, ha együtt hentelnének egyet!

 11. Atya úr isten még szép hogy jöhet!!!! Donnie Yen átvette Jet Li És Jackie Chan örökségét…(Látványos harci koreográfiát hoz mindig) Jackie is azért még mindig jól nyomja. Scott Adkins meg hát na nagyon jó szintén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.