Beigazolódott pletykák: Billy Dee Williams visszatér + a Spawn apróság

A Star Wars Episode IX-ről van szó természetesen, és a régi filmekben Lando-t alakító színészről: a THR megerősítette a pletykát, jön Billy Dee. Most majd láthatjuk, hogy Donald Glover alakítása mennyire volt jó? Persze csak viccelek, a régi filmekre kellett hasonlítson a Solo-ban. Talán JJ Abrams jobban fogja használni az egyik legendás karaktert, mint… áh hagyjuk, nézzünk a jövőbe inkább tényleg.

Külön posztot meg nem akarok csinálni neki, de most már az is hivatalos, hogy a Spawn rebootban feltűnik majd Jeremy Renner is Jamie Foxx mellett. Igen, Twitchet alakítja majd. Egyre kevésbé hiszem el a film költségvetését.

32 hozzászólás a “Beigazolódott pletykák: Billy Dee Williams visszatér + a Spawn apróság” bejegyzéshez

 1. Istenem… Az Obi filmre meg sajnálják a dellát de az olcsó nosztalgiázás nem gáz.

 2. Abban bízok, hogy újra jól felépítette magát anyagilag valami eldugott bányászbojgón álnéven, és majd most jól megtámogatja a lelkes kis Falconnyi lázadót.

  Aztán mindenkit elárul és elad bagóért. (Bár ilyen már volt a TLJ-ben) Akkor mégsem.

 3. Visszatér – segít valakin/valakiken – majd hősiesen meghal, így köszönve el a saga-tól

 4. Na ez is egy átgondolatlan, fos, tákolmány sztori lesz mint az előző kettő. Eddig hol volt?

 5. Gondolom őt is kinyírják majd a sztori szerint, így szembeköpve a rajongókat és adnak egy pofont a titokzatosságnak, vagyis: miért nem lehet néhány mellékszereplő életét a nézők fantáziájára bízni? Kicsi az univerzum és nincs elég karakter, akit szerepeltetni lehetne?

 6. Oké de ettől még a dízni fogja csinálni, ami garancia a szarra. Egyel több régi kedvencet húznak le a ismét retyón, ezek erre képesek csak.

 7. Biztosan nagyon fontos karakter lesz. Szerintem kiderül, hogy ő Rey anyja. Aki szerint ez nem lehet az rasszista és hímsoviniszta.
  Na de amúgy nem lehetett kihagyni, senki más nem maradt. Nem szabad nagy szerepben reménykedni, egyrészt azt már látjuk, hogy nem róluk szól, másrészt elég idős is már. Én egy rövid de erős szerepre gondolok tőle. Ilyen klasszik feláldozós, semmi kreatív, legyünk túl rajta jelenetre.

 8. Én még mindig tartom, hogy szerintem a legvégére hozzák vissza, amikor beül a Falconba és elviszi végleg a messzeségbe… THE END felirat

 9. Állítólag lesz egy 10. rész is, amiben már minden külön történet nélkül az új karakterek (jók, gonoszak egyaránt) felkeresik az előző trilógiák szerepélőit és megölik őket vagy önfeláldozásra késztetik, ezzel lezárva az ő régi történetüket.
  Pár ilyen karakter lesz: Jar Jar, Watto és a makimajom Jabba palotájában

 10. Mate815: Mi az hogy eddig hol volt? :D Eléggé nagy az univerzum, ahhoz, hogy a szereplők ne egymás seggében legyenek.

  Szerintem nem baj, ha lezárják a régi szereplőkkel már végre. A spinoffok így is flashback részek és nem nagyon szakadnak el a fő folyástól… Persze lehetne érdekfeszítőbb is az új számozottak sztorija is! Remélem Landot nem nyírják ki, csak elvonul a dupla naplementébe vagy valami :)

  Han Solo karaktere már nagyon megérett a halálra és már régen is majdnem tervben volt. Luke élhetett volna még egy részt, Leia meg valószínűleg hát.. nem is tudom mi lesz így vele, de elérkezett az az idő, hogy megöljék a karaktereket, hogy lezárulhasson egy korszak. Nem lesz békeidő, mindig lesz gonosz és akkor majd a sok fan kérdezné, hogy “de hát hol van Luke?” Hát az öregek otthonában 80 évesen… Sokkal jobb, ha méltóságteljesen meghal és max erőszellemként néha néha beszól valamit.

 11. @Biblony: a makimajom túlélte volna Jabba hajójának felobbanását ? :)

  Kiderül Leiának mégis csak ikrei voltak és a másik az Finn ;)…így meg is lenne az apa.

 12. Soldierdsgn: Arra céloztam, hogy most, hogy már egyik sincs a három nagy öregből előhúzzák Landot is a seggükből, hogy teljesen feleslegesen beleerőltessék és meggyalázzák valami szemforgatós jelenettel. Pont úgy ahogy tették ezt a három naggyal is.

 13. @danzig – igazad vagy :) Bár csak a robbanást láttuk, hullát nem. Ez manapság plusz filmért kiált :)

 14. Lehet hiteles a költségvetés,foxxnak közel sem megy jól az utóbbi időben és renner sem lubickol az ajánlatokban

 15. Legyetek őszinték magatokhoz, annak az esélye hogy ezt a karaktert is meggyalázzák: 100.
  Alig várom újra találkozzon L3-37-tel aka Falcon és szerelmet valljon majd a következő jelenetben hasra essen és nyakat törje (de előtte még lesz egy monológja a melegek/nok/robotok jogairol)…

 16. A TLJ után extraturbó fokozat kell és mindent be kell dobni hogy elmenjenek az emberek a filmre és hát a FA ereje sem a története volt hanem az öregek szerepeltetése (Ford “we’re home” beszólása elég volt hogy az összes fan azonnal megvegye egy évvel a bemutató előtt a jegyet). Valószínűleg extra biztonsági játék lesz így ez is, és nagyon villantós trailer-ek lesznek hatalmas számban óriási kampánnyal hogy a fiaskót valahogy helyre tudják igazítani mert különben tényleg úgy megy be a filmes történelem könyvbe a stúdió hogy akik “még az aranytojást tojó tyúkot is el tudták baszni”.

 17. Mondjuk szerintem pont JJ Abrams rosszabbul használta a legendás karaktert akit választott (Han), mint tette azt Rian Johnson Luke-al.

 18. Hogy a másik hírről is legyen szó: Renner érdekes választás a szerepre… szóval én sem igazán értem, főleg a megcélzott költségvetés tükrében.

 19. Nem tudjuk mi van Renner szerződésében. Lehet bevételből kapja a gázsi nagyobb részét.

 20. Glover tök jó volt fiatal Landonak, de nyilván kellemes lesz látni az öreget a vásznon. Már csak annyi kellene, hogy 2-3 mondatnál több szerepe legyen, ha már visszahívják.

 21. Dehát a Luke az nem jöhet úgy vissza, mint a Yoda manó? Az is szellem volt már ott nem? Szóval ilyen szellem módra még Mark Hamill simán lehet a folytatásokban nem?

 22. Mekare: So? Attól, hogy megjelenik force ghostként a VIII még ugyanolyan gyalázatos hulladék marad.

 23. Én csak kíváncsi voltam rá, hogy erre csak Yoda volt-e képes vagy ő is…mert annyira leírták sokan halottnak.

 24. Maradjunk annyiban, hogy ez a hír mutatja azt, hogy kétségbe van esve a stúdió, mert azért Billy Dee sem az a “hű de nagyon jól tartja magát” 80+ évesen (vs Ford), itt egyértelműen megint – kényszerdetten, hiszen valószínűleg sosem akarták korábban – visszanyúlnak az FA sikeréhez, azaz a “hozzuk vissza a szeretett karaktereket” opcióhoz. JJ egyedüli jól működő trükkje a SW univerzumban ez?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.