Bonyolódik a Luc Besson ügy

Mostanra már nem csak 1 nő feljelentése van Luc Besson ellen nemi erőszakért, hanem még egy vallomást tett, ezen kívül további kettő volt alkalmazottja állt elő a sajtónak. Ezek nem nemi erőszakról, “csak” szexuális zaklatásról szólnak. Az egyikőjük már visszavonult a filmes szakmától azóta, hogy Bessonnak dolgozott.

Az említett tettek: hátulról a nő mögé osont és megcsókolta a nyakát, a térdére ültette. Egyszer pedig egy ilyen osonás végén megmarkolta a nő melleit. Utána a lifben a szájába nyomta a nyelvét, és folyamatosan próbálta rávenni orális szexre, egyszer fizikailag is erőltetve a nő fejét. A másik nő hasonló bánásmódról számolt be, erőltetett csók, fenékfogdoss, szexuális ajánlattétel. A harmadik nő pedig azt mondja, hogy először teljesen normális volt a rendező egy hotelszobás meeting közben, de később egy másik szerep kapcsán az irodában nekinyomta magát, a falhoz szorítva a nőt.

A rendezőnek védői is vannak, akik szerint csak egy nagy mackó, mindig kedves, de sokszor gyerekes módon tekint az életre. Nincs igazi ártó szándék a tettei mögött.

(Sajnos az eddigiek alapján a kommenteket kivételesen letiltom, de szerintem Luc Besson sok alapmű rendezője, így a hír eléggé fontos és szomorú. Meglátjuk a vizsgálat mire jut majd az ügyekben.)

human
írta
2018. 07. 10. 03:01
megjelenés

hozzászolásAz írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.