DC-est: Joker, Shazam!, Black Adam

A THR alapján hivatalosan is megerősítették, hogy a nem DCEU-ba tartozó Joker filmbe tényleg Joaquin Phoenix lesz a főszereplő. A forgatást szeptemberben kezdenék, és már talán 2019-ben bemutatnák. A rendező Todd Philip (Hangover), a költségvetés 55 milla, és elvileg egy bűnügyi dráma lesz a végeredmény. Vannak még pletykák, hogy 80-as évek, nem már ismert történet feldolgozása, de ezek nincsenek a konkrét hírben.

Az eredeti castinggal ellentétben végül Djimon Hounsou alakítja majd a Wizardot a Shazam! filmben. Ő adja majd a főszereplőnek a tulajdonságokat.

Dwayne “The Rock” Johnson pedig azt osztotta meg velünk, hogy ha neki is állnak a Black Adam filmnek, akkor is csak 2019 második felében. Leginkább azért, mert ő Gal Gadottal forgat valamit, előtte meg a Jumanji 3. részét, vagyis a reboot 2. részét. “the script is coming along great we’re very happy with it”, jó a forgatókönyv szerinte, de persze mindig ezt mondják.

human
írta
2018. 07. 11. 02:17
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “DC-est: Joker, Shazam!, Black Adam” bejegyzéshez

 1. nekem még mindig kérdéses, hogy a közönség mennyire tudja majd elhelyezni a DCEU + non DCEU mozikat. hangsúlyozom, nem azokról beszélek, akik minden hírt elolvasnak, hanem akik minimális infókkal ülnek be “csak” szórakozni.

  már a Venomnál is volt itt kavarás többek részéről, hogy most akkor ez MCU, ha nem, akkor miért vannak Pókember cameo hírek, Pókember akkor most Sony, vagy sem és így tovább -> pedig ott két különböző stúdió termékeiről beszélünk, hiába lehetnek átfedések, mégis letisztultabb a helyzet.

  szerintem a Warner ezzel most túlvállalja magát, mert valószínűleg a maguk helyzetét próbálják azzal könnyíteni, hogy gyakorlatilag élesben tesztelik a filmjeiket, karaktereket és majd azokat mozgathatják kedvükre a sikerek mértékében, de ehhez (az alapján) amit felmutattak DCEU szinten eddig, nagyon nincs meg a rutinjuk.

  ez még komolyabb szervezettséget és fegyelmet igényel talán, mint egy egységes univerzumot vinni. hajrá, sikerüljön nekik és jöjjön sok jó DC karakteres film, de inkább érzem ezt kétségbeesett kapálózásnak, mint élhető koncepciónak egyelőre.

 2. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy a kisebb költségvetés és egy új vonal bevezetése a kísérletezést jelenti. 55 milliós költségvetés, sötétebb tónus… Anyagilag szerintem nem lehet vele megbukni, szerződtettek egy már bizonyított színészt. Gyakorlatilag semmi rizikó nincs benne. És ha esetleg zabálná a nép, akkor bevezetnék a multiverzumot…Ezzel mondhatnák, hogy új típusú univerzumépítés, nincs Marvel majmolás, a filmek megállnak a saját lábukon, aztán ha minden kötél szakad, akkor akár 2 Joker is lehetne egy filmben…
  Én nem mondom, hogy ez a legjobb irány, de a jelenlegi helyzetben lehet ez a járhatóbb út…
  A legnagyobb kérdés továbbra is Batman…Ott azért helyre kell rakni a dolgokat. Idővonal, szereplő, történet…
  Mert szuper, hogy lesz Shazam, Black Adam, Harley, Joker film… De na… Azért illene rendesen felépíteni Batman és Superman renoméját…Rájuk kéne építeni.

 3. Részemről egy nagyon különböző logóval választanám el, talán még a DC Black se lenne elég, valami vizuálisan is erősen más lenne és Elseworlds lenne az alcíme… Azt már páran talán megtudják különböztetni, minden ilyen filmhez pedig kis szórólapot adnék ki minden eladott jegyhez, amin rajta van a két label közti különbség. Utána nem panaszkodhatnának, mert a kezük be volt adva és kell eleget várakozni a film előtt ahhoz, hogy ráfanyalodjanak egy pár soros infó elolvasására. (igazság szerint előtte se panaszkodhatnának, mert a neten ingyen lehet kérdezni)
  Plusz csinálnék újra magyarázós, promós fél órát, mint vmelyik CW sorozat előtt is volt, az mehetne megint oda, meg az HBO-ra minden csatornájukra amibe be tudják tolni, mondjuk a GoT premier elé.

 4. Az emberek többsége a Marvelt sem tudja elhelyezni maradéktalanul, ezt sem fogja, de ez sem jelent problémát a filmek sikeressége előtt. Ha jó a film, az emberek meg fogják nézni. Akit meg érdekel, az össze fogja kötni, hogy akkor most mi hova való…

 5. LasDen:

  szerintem ha állandó rajongóbázist akarnak felépíteni és egy biztosabb alapot, akkor mindenképpen szükség van az értelmezhetőségre és mankót kell adniuk a közönségnek. ez az megnézi, akit érdekel hozzáállás pont az, amit a WB nem engedhet meg most magának, ha komolyan meg akarják vetni a lábukat a képregényfilm piacon.

 6. Engem nem érdekel, hogy most milyen univerzumhoz tartozik vagy ha éppen tojnak a korábbi eseményekre.
  Készüljenek igényes képregényfilmek.
  Tucat film a nagyrésze nekem csak különböző színes maskarában vannak.

  (Nekem a Logan és mindig leírom a Nolan féle Batman vonal jött be nagyon (Meg az eredeti Batman 1-2) Vasember első része,Watchemen..)

  Remélem jó lesz a Joaquines Joker (Nicholson és Ledger után fel van adva a Lecke)

 7. Simán el lehet majd különböztetni. Marvel filmeket is el lehet. Manapság már naponta tízesével jönnek a képregényfilm hírek Facebookon és máshol is. Úgyis látni fogja mindenki, melyik film hová tartozik. :D

 8. Egyébként ezt a Shazam hírt nem értem. A forgatáson egy fehér, öregembert láttam Levy-vel. Aki egy az egyben Wizard. Most meg fekete lesz, hogyan, azt hittem, már vége a forgatásnak? Na, mindegy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.