Képeken a Glass

Shyamalan a Sebezhetetlennel indított trilógiája végre beteljesül, összefut McAvoy, Willis és Jackson karaktere egy fináléban. Itt van pár kép hozzá. Katt a továbbra.

human
írta
2018. 07. 12. 20:39
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Képeken a Glass” bejegyzéshez

  1. Újra kéne nézni, mert nagyon régen láttam és szinte semmire nem emlékszem.

    18 voltam, akkor még más szemmel néztem a filmeket. :)

  2. A Sebezhetetlen kb. zseniális. Aki ezt nem látja be, annak valószínűleg ez a film sem lesz való. Nem attól jó egy film, hogy kétpercenként összeomlik egy felhőkarcoló benne…

  3. En 12 voltam mikor a Ssbezhetetlent lattam es emlekszem hogy tetszett, de mar kb semmire nem emlekszem.
    Viszont haez a film kijon, szerintem ujra eloveszem azt is meg a Szettorvet is egyik este

  4. Nem értem mi értelme volt ezt a két filmet egybemosni?! Oké, hogy univerzum építés, de nagyon erőltetett.

  5. @Roli:

    Olvass utána, az író-rendező nem egybemosta, hanem eredetileg is egy gondolat részei. Talán még a Split hamarabb meg is volt.

    Várom, nagyon, reménykedek.

  6. A Sebezhetetlen volt az első film, amit megnéztem az akkor újonnan épült plázánkban – 16-17 voltam, nagyon tetszett. Meg kéne néznem megint, egyszer vagy kmétszer láttam még azóta.

  7. azt azért valjuk be hogy a sebezhetetlennek és a széttörvének nem sok köze van egymáshoz …

    csak így a 3. film mossa egybe a két sztorit.

  8. @Abu:

    És miért baj az, hogy nincs közös bennük? Mármint cselekményre, nincs helyszín-szereplő-… egyezés, csak épp mindkettő egy(-kettő) különleges embert mutat be, nem rögtön cicaruhában, hanem lépésekben felépítve.

  9. “nem rögtön cicaruhában,” ezt nem értem hogy mire írod? Később abban lesznek vagy mi?

  10. Abu arra célzott,hogy te ezeket a cicaruhás filmeket szereted,amúgy véleményem szerint ez a legkorektebb szuperhősös film aminek valóban van tudományos háttere és elhiteti a nézővel,hogy ez valóban létezhet…

  11. Abu: Arra gondolt, hogy az Unbreakable az gyakorlatilag egy nagyon nem hagyományos szuperhős-eredetfilm.

  12. @Abu:

    “nem sok köze van egymáshoz”: a két filmben azonos, hogy lépésenként mutat be egy karaktert, hátterével, rejtélyesen, csavarral a történetben, és ha ez még nem lenne azonos, bár erősen hasonló elemek vannak benne, de a végén mindkettőről kiderül, hogy ember feletti képességei vannak (mindezt erősen megkérdőjelezhetően, pont az emberi teljesítőképesség határán, vagy a szemtanuk megkérdőjelezhetőségével mutatja), szerintem ez bőven elég azonosság ahhoz, hogy egy világban legyenek.

  13. Nahát, Bruce ezzel a hajjal tökre el-JK-Simmonsosodott. Egyébként várós, nekem spec a Split jobban bejött, mint a Sebezhetetlen.

  14. érdekes, hogy hármuk közül pont Willis van leláncolva. értem én, hogy erős de elvileg ő a jófiú. legalábbis a sebezhetetlenben az volt. ja és McAvoy is hajlított rácsot, ráadásul finoman fogalmazva is mentálisan labilis, mégsem kapott legalább egy karperecet. ilyen a jó promókép! várós

  15. A sebezhetetlen nagyon nagy film. A Széttörve csak kicsivel gyengébb nála, szóval bíztatóak az előjelek a 3. részre.

  16. Csak nem értettem hogyjönnek most ide a képregényfilmek …

    Amikor az univerzumépítésről beszéltünk …

    Az ötletet am jónak tartom hogy egybe kötik kreatív meg minden, de attól még a két filmnek nem lesz sok köze egymáshoz önmagukban…

    És azt se kell bele látni hogy ő már a kétezres évek elején trilógiát tervezett volna …

  17. Abu: a Split forgatókönyvét elvileg a Sebezhetetlennel egy időben írta, vagy akörül. Igen, alapból egy helyre tervezte őket, nem összemosás ez. Meglátjuk most idősebb fejjel milyen lezárást tud írni hozzá.

    A hogy jönnek ide a szuperhősfilmek (nyilván a képregényfilmes kijelentés igazából erre utal, csak direkt félreérted) meg szerintem vicces felvetés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.