RoboCop Returns!

Ez lesz az új Robotzsaru film címe, ami az MGM-nél készül majd Neill Blomkamp (Chappie) rendezésében. Amúgy Blomkamp nagyon imádhatja ezt a “rossz filmeket kihajítjuk a franchiseból” dolgot, hiszen az Aliennel is ezt tervezte, és itt is valami hasonló fog történni.

Konkrétan az eredeti első rész folytatása lenne, dobva mindent, amit azóta történt, a siralmas rebootot is. Nem is kicsit furcsa a helyzet, hiszen egy anno nem használt Ed Neumeier és Michael Miner által írt forgatókönyvre építkeznek majd, amit Justin Rhodes (Untitled Terminator Reboot, Masters of the Universe) pofoz ki.

Egyelőre csak egy rövid tagline van: Detroitban az anarchia uralkodik, a város jövője Robotzsaru győzedelmes visszatérésén múlik.

39 hozzászólás a “RoboCop Returns!” bejegyzéshez

 1. Nagyon jó hír, persze, ha nem törlik, mint az Alien tervét, amit Ridley full lejáratott.

 2. Jól tette. Ez a Blomkamp a district 9 óta mindegy mit fosik az asztalra, azt megzabálják. Nagy hiba.

 3. A reboot egyaltalan nem volt rossz szerintem. Volt benne jo otlet es a megvalositas is megfelelo volt. Az egyetlen hiba az Michael Keaton volt a filmben.

 4. Nem úgy volt, hogy most ő a The gone world-ön dolgozik? Vagy az majd később? Igazából ez is érdekelne, de remelem az is összejön majd.

 5. Kár, hogy a District 9 óta normális filmet nem tudott rendezni.
  Mindegyik után csalódott voltam.

 6. A második rész is nagoyn korrekt lett, azt nem kellene törölni az idővonalról.

 7. Pont ezt akartam írni, hogy a 2-ik rész is nagyon jó, talán kevésbé véres mint az első rész de az is ott van nagyon. A 3-ik és a többi az mehet a levesbe :D

 8. Fuck yeah! Ez marha jól hangzik, legyen olyan hyper violent mint az eredeti. Nagy hiba, hogy nem engedték az Alient Blomkapnek, helyette kaptuk a hígfost Ridleytől.

 9. YYYYYYY???? és Blomkamp, really? Nem értem miért van ennyi rajongoja a faszinak, tényleg a D9 volt az elsö és utolso vàllalhato filmje…

 10. “Detroitban az anarchia uralkodik, a város jövője Robotzsaru győzedelmes visszatérésén múlik”

  öööö, nem minden robotzsaru film erről szól?

  amúgy nagy like! a reboot gagyi volt, inkább IronMan volt mint RoboCop

 11. Arra kell figyelni, hogy a cgi vér jól nézzen ki, vagy patront használjanak. E nélkül szart sem fog érni. Rated R vagy semmi.

 12. Én szerettem a Chappie-t és az Elysium sem kimondottan Blomkamp miatt volt lapos, azt azért ismerjük már el szerintem.
  Nagyon várom!!!

 13. #2 Uratok vagyok : Az Elysium talán egy kicsi profitot hozott, a Chappie marketing nélkül jött ki 0ára. Minkdettő 7 alatt van imdb-n, de premierkor sem arattak nagy sikert közönségben sem kritikusoknál. akkor ki zabálja meg Blomkampot?

 14. Az Elysium előzetese jobb volt, mint maga az egész film. A Chappie is csalódás volt, ettől már végképp nem várok semmit.
  És mi lenne ha Sharlto Copley most NEM szerepelne a filmjében?

 15. Én imádtam az Elysiumot. Tökéletes kép arról merre is tart a világ. Sharlto Copley pedig óriási villaint hozott, minden perce arany volt!

 16. Én is csípem az Elysium-ot, de a Chappie-t azt nem. Várom, bár sok idő míg ebből valóban film lesz.

  Bárcsak Blomkamp, direkt megmaradna az első rész képi világánál, effektestül, mindenestül. Amolyan retro stílusban.

 17. Azért múködött az eredeti mert reflektált az akkori korra. A 80-as években az ilyen igazságosztó + modern kütyüktől való félelem sokkal valószerűbb, hétköznapibb beszédtéma volt mint manapság. Nagyon jó forgatókönyvet kell összedobni ahhoz, hogy ez működjön.

  Véleményem szerint nem kéne hozzányúlni.

 18. Én szerettem a Robotzsaru 2-t, sőt nekem jobban elkapott mint az első, nem is értem miért kukáznák :/ A többi számomra kuka. Viszont a reboottal simán kibékültem, én szerettem. Blomkamp egyébként az Oats studios kisfilmjeivel nagyokat alkotott, ki tudna Ő itt hozni egy komoly robotzsarut, feltéve ha engedik neki!

 19. Én adok egy esélyt Blomkampnek bár én se értem mért sztárolják annyira . A filmeket amiket csinált madjnem mind megbukott. Szerintem ez lesz az utolso esélye az álomgyárban.

 20. Csak olyan legyen, hogy ahova lép, ott megremeg a föld. Repkedős, falon mászósat nem akarok!

 21. Ideje volt,az előző hát,hogy is mondjam ,nem a legjobb.
  Sharlto Copley tuti rossz fiút játszik

 22. A Robotzsaru 2 és az Alien 3-4 is rendben van. Nem értem, miért akar ez mindent kukázni. Építkezzen saját alapokra.

 23. @Roli : A Robotzsaru 2.-t nem tudom miért kukázná, de az Alien 3-4-et azért akarta figyelmen kívül hagyni, mert Ő Hicks-re és Ripley-re építette volna a filmjét, de mivel Hicks már a 3.rész első percében meghal így hát nem veheti fel a fonalat a 3. rész vegetől…..

 24. Szuper!

  Nem volt rossz a José Padihas sem, de jóval komorabb hangévtelüre kellett volna venni.Remélem most megkapjuk.

  Aztán,ha jól sikerül talán mégis megkapja az Alient.

 25. Alien háromig oké. De abból is inkább már a rendezői. Négyet ki kellene törölni a múltból mint John Connort.

 26. Na végre!!! Ő aztán keni , vágja a témát, elég korábbi műveit (a rövidfilmekre gondolok) megtekinteni.

 27. A 2. rész 5,8-on áll az IMDB-n. Miért?
  Nekem a kedvenc részem! Most komolyan! Pedig rajtam kívűl, ahogy olvasom, másnak is tetszett. Irvin Kershner legjobb rendezése a Birodalom visszavágot leszámítva. Tehát sztem nem kéne kukázni.

 28. Az elysium korrekt volt a chappiet elbaszta,amúgy ebbe a robotzsaru filmben van lehetőség a rebootnál csak jobb lehet azt nagyon elkúrták csak legyen olyan mélyreható érzése mint régen,hogy eggyütt éreztem robotzsaruval és drukkoltam neki,hogy ez az most lenyomja a rosszfiúkat..
  Human amúgy nem szoktál aludni?sokszor látom,hogy hajnal kettökor meg háromkor rakod ki az új híreket

 29. Mondjuk amit eddig tudunk a sztorirol, azt barhova be lehetne illeszteni a masodik resz mogge is. vagy ele is. Szoval ez a kukazas jelen pillanatban nem tunik indokoltnak.

 30. Aki nem ért NB miért sztárolandó, nézze meg a youtube-on az őáltala irányított Oats Studios rövidfilmeket (hátezér’).

 31. Már alapból is ezt kellett volna megcsinálnia a Chappie helyett csak felejtse el a Die Antworld-ot meg legyen jó véres és paszoljon az első robot zsaruhoz. A 2. rész valóban jó volt de ennyi szerintem nem gond ha törlik Alien-t is megkaphatta volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.