Képeken a Godzilla: King of the Monsters is

Igen, a pár évvel ezelőtti halo ju Godzilla-film folytatásáról van szót, amit Michael Dougherty (Trick ‘r Treat, Krampus) rendezett. A szereplőgárda egy része adott, viszont Millie Bobby Brown (Stranger Things) végre kipróbálja magát egy nagy blockbusterben is.

A történet a Monarchra fog koncentrálni, miközben a csak mítosznak gondolt szörnyek újra feltűnnek a Földön, az emberiség sorsát is kétessé téve.

26 hozzászólás a “Képeken a Godzilla: King of the Monsters is” bejegyzéshez

  1. Kék láng vagy is szúróláng miatt tele van metán gázal,tehát akkor nem szokot fingani hanem kibüfögi :)

  2. @Mate815: milyen első? Én arrol akkor lemaradtam, mert “isteni” Godzillat meg nem lattam sajnos :/ és a két film közűl (1998, 2014) a régi a nézhetőbb.. :/
    Persze a remény mindig ott van, hogy ez majd jó lesz…

  3. Az 1998as filmben én nem láttam Godzillát csak egy nagyra nőtt gagyi gyíkot. A 2014-es viszont true Godzilla.

  4. és most mi van azzal a King Kong vs Godzillával? vagy ez lesz az? ki tudja már ezt követni :D
    amúgy szerettem az elsőt, jöhet.

  5. Maximus: A tervek szerint az 2020-ban érkezik, persze gondolom ahhoz ennek faszán kéne teljesítenie a pénztáraknál.

  6. Attól nem kell félni,hogy szarul teljesitenek.A Warner eleve 500-600 millióra lövi bevezeket a filmeket és annyi már bőven jó ezektől.Aztán a Kong vs Godzi mehet a milliárdért.

  7. Első rész kritikái után azt hittem hanyagolják majd ezt a neonkék,sötétben játszodó Godzilla ábrázolást.De nem.ettől még várós azért.

  8. Nekem az elsö része az egyike a leginkább utált filmeimnek. Monden másodpercet utuálok amit elpazaroltam rá. Lehet ezt kihagyom 😂

  9. Nekem baromira bejön a 2014es. Persze mozi után csalódott voltam, én is többet akartam kapni Godzillából, de ujra nézve és azóta már többször, a látvány és hangorgia büntet. A sztori is teljesen jó. Szóval ezt most nagyon várom, főleg az új szörnyeket.

  10. Az elsőt nem Gareth Edwards rendezte, az azelőttit meg Emmerich? Mán hogy a nem japán részeket.

  11. A 2014-esben a történet, és a szörnytelen jelenetek botrányosan szarok voltak, de ahogy felvezették a végső harcot, és ahogyan az sikerült, az szerintem minden idők egyik legjobban sikerült CGI harca, sőt… A hangok elképesztően jók voltak, Macilla’ kicsit cukira sikeredett szemből nézve, de egyébként nagyon menő, és a sugárhányáson libabőröztem. Nagyon várom a többi részt, csak 10 percnél többet ne szerepeljenek benne emberek. :D

  12. 17: Az eredeti Godzillában is kb ugyanez volt az emberek és Goji sceentime aránya. Ebben a filmben 3 klasszikus szörny is lesz szóval itt tuti többet látjuk majd a dögöket.
    Az mondjuk tény, hogy Aaron Taylor-Johnson karakterét nem lehet az érdekes jelszóval illetni, jobb lett volna ha Bryan Cranstont nem ölik le az első egy órában. Watanabe viszont király és ő az újban is lesz. Én amit leginkább szerettem a filmben az az új eredettörténet, nagyon érdekes dolgokat lehet ebből kihozni még.

  13. Az első rész pár jó jelenetén túl nem érte meg nekem a mozit, igy a második rész már csak a nappaliban kaphat esélyt!

  14. A 14-es rész technikai(hangeffektek,szörnyek) része tényleg pazar volt,már amikor mutatták őket.Szerintem ez most ebből a szempontból jobb lesz sokkal.Rodan,Ghidorah nem akárkik.Rájuk vagyunk kiváncsiak nem a papir karakterekre.

  15. a 98as Godzilla bűnös élvezet (szeretem, de inkább nosztalgiából)
    a 2014es filmnek sok hibája volt, de a hangulata, a látvány nagyon bejött. Ha abból többet kapnánk és kevesebb érdektelen embert akkor még jó is lehet a folytatás.

  16. A 98-as Godzillát én moziban láttam.
    Akkor “hű” meg “há” volt de mára egy kalap kaki.Jól nézett ki benne a Zilla(kecsesebb is,gyorsabb is stb) de az igazi az a 2014-es ábrázolás.Remélem kapunk anyagot jövő héten.

  17. Tehetséges szinészek csak művészfilmekben tolhatják?Akkor van gáz inkább ha bevannak skatulyázva és más hova tényleg nem hívják őket(Downey,Evans,ScarJo)na ők mutathatnának mást is.Ezt a három színészt csak a legújjabb Avengersben láthatjuk legközelebb.Ez nem probléma?

  18. Az első egész pozitív csalódás volt. 11-el viszont vannak fenntartásaim, ez a “nő” szerep még korai neki. Tipikus gyerekszínész sors gyanús.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.