Mary Queen of Scots-előzetes

Megtörtént események, vagyis Mary Stuart élete alapján. Két királynő a férfiak uralta világban. Nyilván először barátkoznak, de aztán ez átfordul ellenségeskedésbe. A főszerepekben Saoirse Ronan (Lady Bird) és Margot Robbie (I, Tonya).

Ismét rá kellett döbbennem, hogy nagyon kevés kosztümös filmet szeretek, és ezen trailer alapján arra tippelek, hogy ez sem fog túlzottan érdekelni. Aki jobban kedveli a stílust, az írjon már kommentet.

(Ha rákerestek a filmre, nehogy két R-rel írjátok azt a Mary-t;)

10 hozzászólás a “Mary Queen of Scots-előzetes” bejegyzéshez

 1. Margot és Saoirse megint jól meglesznek a díjszezonban úgy tűnik.
  Már most nézném, odaleszek érte, a többi dologtól csak az függ, hogy többszörnézős lesz-e. A kosztüm, maszk stb részleg is készülhet szerintem szépen dolgoztak.

  Amúgy szerintem Margot elcsábítja Saoirse-t a Birds of Prey filmbe, így hogy producer jobban is ígérgethet.

 2. Úgy, hogy eléggé közismert a történet vége, nem tűnik túl érdekesnek ez az előzetes. Meg a lényeget már láttuk anno Cate Blanchett-tel.
  A fekete angol nemesen majd biztos jól kiakadnak páran.

 3. Van potenciál benne, a múltkori Colette előzetesnél mindenképpen megygyőző. Kicsit tankönyvszagú, de a trailerből átüt, hogy Ronan és Robbie nagyot játszik benne.

  Reméljük érzelmileg is elkap ez a dolog és nem csak törilecke lesz. A Blanchett-filmek azért magasra tették a lécet.

 4. Te jó ég, Margot Robbie nagyon jól nyomja. A trailer megvett, pedig eddig egyáltalán nem is érdekelt.

 5. Első nézésre uncsi, pedig szeretem a kosztümös cuccokat, skóciát, saoirse-t. sajnos még ők sem adják el, de lehet, hogy csak a trailer béna.

 6. Kifli Nem is feltétlen azt várnám el tőle, legyen egy jó film önmagában és olyankor akit megnyert az általában kíváncsiságból utánaolvas, de még itt a találkozós jelenet megítélését se hamarkodnám el, mert lehet akár filmes ábrázolása is a leveleknek. Bevallom, ha producer lennék én is közös jelenetbe erőszakolnám őket, legalább egybe, hogy betehessem a trailerbe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.