Aquaman a borítón

Zakatol a hype train, itt van az Aquaman egy magazin borítóján is. De persze minden a hétvégi előzetesen fog múlni.

human
írta
2018. 07. 17. 18:15
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Aquaman a borítón” bejegyzéshez

  1. Nem értem miért kell mindig vernyákolni. Kit érdekelnek a plakátok? A film legyen jó. Nem tetszett nektek az első ami minimalista volt, most csináltak egy Marvel verziót és ez is kapja az ívet. :D

    Engem nem érdekel a plakát, inkább az érdekel hogy végre látható nagyjából Ocean Master meg Black Manta. Meg ugye a sok különböző lény is. Mondjuk a sok PS miatt furán néznek ki de legalább látjuk mi várható nagyjából.

    A Shazamos poszter amúgy fergeteges lett. :D

  2. Zack bácsi akkora visionary volt, hogy ügyesen a vizes cementhez szoktatta a nagyérdeműt, ezért amikor felbukkannak színesebb hősök, lények és helyszínek, áll a bál. Kirúgták már amúgy? Ja, igen, ki. Helyes.

  3. Nem rúgták ki. Továbbra is Producer státuszban van.

    Egyébként a fanyalgóknak mondom, hogy most tudtam meg, hogy a plakát nem is PS-elt mivel ez konkrétan rajzolt poszter.

  4. Hát meg egy képregényé, de uh remélem rendes rajzolt borítók is lesznek és egyet Joshua Middleton is csinál

  5. DarkEagle: szinte biztos vagyok benne, hogy szóltál már le ötlettelen Marvel posztert, erre félresöpröd, aki leszólja ezt az Aquamant azzal, hogy a poszter mindegy?

  6. Megneztem mindket posztert es jok.
    Ezt fikazni szerintem felesleges, van olyan jo mint bármelyik narvel tucatposter

    Az hogy a Shazam posztere fergeteges azt meg nem igazan tudom mire velni

  7. Ez tényleg gáz kicsit.Túl tolt szines,gics halmaz mint a szokásos poszterek.De a film legyen faszántos ahogy Dark mondja!

  8. Nem mondtam itt se hogy tetszik a poszter, Human. De ez legalább rajzolt és nem full PS. Mondjuk erre én is csak később jöttem rá. Így már máshogy állok a dologhoz.

  9. Az EW-s Shazam full címlap (ami a maga egyszerűsége miatt jó), ez is ugye magazin, de ennek Wan már beígérte legalább a szöveg nélküli verzióját.

  10. Ki jött a tegnapi poszter magyar változata is és a szinkronos trailer is kész már !Tehát official elözetes lesz szombaton nem Comic-con trailer.

  11. Engem kifejezetten zavar, hogy a DC-ben ennyire erősek a színek és poénkodnak. Ez nem Marvel. Legyen darkos, és minimális humorú. Nekem nem tetszik az irány, hogy copyzni akarják a vetélytársat. Próbálkozni valami mással lehet, sőt, talán ez lehet a DC mentsvára, de én darkosabb filmeket akarnék tőlük.

  12. Kissur a titok:dollár milliók.Mekis kaját könnyebben eltudod adni mint egy rostélyost pl.
    Sajnos nekem is jobban bejönne de e van :( Csak ne Shazamtól várd majd azért a komolyságot.egy debil a karakter :)

  13. Nem kéne itt a darkos, meg bem darkos összehasomlitásokat csinálni. Mind a két napot univerzumban van ilyen olyan is. Ugyan más arányban. Egyszerüen követni kéne a receptet és hűnek maradni a több mint 70-80 ééve működő karakterekhez és történetekhez. Egyszerűren azva baj, hogy jobbat akarnak csinálni a source materiálnál, de nemtudnak. Ezt kéne belátni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.