Overlord-előzetes: a Bad Robot production

Sokáig úgy hírlett, hogy ez a partraszállás idején játszódó természetfelettivel megtömött hű háborús film a Cloverfield univerzum része lesz, de elvileg ezt elhessegették. Azért előfordulhat valami cliffhanger a végén.

Nem is ez a lényeg, hanem a végre nézhető előzetes, amiben pár katona az ellenséges vonalak mögé kerül a II. Vh-ban, és Franciaországban egy titokzatos német kísérleti bázisra bukkannak. Aztán elszabadul a pokol. Szórakoztató B-filmnek tűnik így első ránézésre, még ha az is lesz az esetleges csavar, hogy valójában a pokolban vannak, és onnan próbálnak visszajutni az életbe.

De tényleg, Abrams-ékből mindent kinézek, még azt is, hogy ez valójában egy Wolfenstein filmbe torkollik (a betűtípus is gyanús).

human
írta
2018. 07. 18. 15:34
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “Overlord-előzetes: a Bad Robot production” bejegyzéshez

  1. na a Netflix máris dörzsölheti a tenyerét. nem lesz jobb, mint a többi hasonszőrű társa. persze nézzük, ez nem kérdés!

  2. Én nem tudom, hogy merült fel ennél a Cloverfield megint de az tuti, hogy mondjon nekem bárki bármit ez TUTI, hogy Wolfenstein film csak más címmel. :D

  3. DarkEagle: mert amikor forgatták akkor ködösített a Bad Robot, azért merült fel. Röviden.

  4. Bár a CGI max egy gémnél megy el, de elég szórakoztatónak tűnik a film, én benevezek rá.

  5. Nagyon vártam már az előzetest. Meg is leptek mert nem ezt vártam, de ugyanakkor picit csalódás is. Még van időm eldönteni megéri-e a mozijegyet vagy sem. A the cloverfield paradox-nál csak jobb lehet.

  6. Felmerült a Cloverfield, na vajon miért kell ennek egy párhuzamos dimenzióban játszódni? Na vajon miért?

  7. Kaoka: ha arra célzol amire szoktál, akkor azért megjegyzem, hogy rengeteg fekete katona volt a 2. VH-ban ebben a dimenzióban is “among the 16 million U.S. soldiers who fought in World War II, there were about one million African-American soldiers.”

  8. :DDDD tetszik, persze ezzel a számmal minden jó. mekkora a hells bells-es the road so far is az egyik supnat évad elején, talán s03e01

  9. Human, Szolgáltak fekete katonák a hadseregben de egy fekete ejtőernyős sem volt közülük, pláne nem vegyes alakultaban. Volt egy tiszta fekete repülős ezred és egy feketékből álló harckocsi zászlóalj Patton alatt,, ezeket kivé csak szakácsok, sofőrök vagy más kisegítő szerepben lehettek csak az amerikai seregben színesbőrűek. Csak szegregált egységekben szolgálhattak feketék, soha nem fehérekkel együtt.

  10. Őrült tudósok és náci zombik az oké, de fekete ejtőernyős egy fehér alakulatban az nem, mert nem reális. Wow… :D

  11. Nekem belefért volna Cloverfield-be is de így is meg fogom nézni. Néha ezek között a B filmek között is lehet gyöngyszemekre bukkani.

  12. human: Szoktam? Szerintem az nem én vagyok, faji kérdésben egyszer nyilvánultam meg, amikor hülyét csináltam azokból akik sírtak a lihegő fekete rohamosztagos miatt már jó előre amikor az első teasert láttuk csak az ébredő erőből. Én a PC-nek és annak erőltetésének vagyok az ellensége nem a más színű embereknek.

    De amúgy jól gondolod arra gondolok, csak nem úgy ahogy gondolod. Hanem ebből a rohadt történelem hamisító szemétségből van elegem amit az amerikaiak szép lassan elkezdtek csepegtetni. Az, hogy mi volt a sorsa a feketéknek a seregben már leírták felettem. Amikor ezek a szerencsétlenek odaálltak, hogy ők is harcolni akarnak a hazájukért akkor elvitték őket latrinapucolónak, meg szakácsnak, meg csicskának a seregbe. Amikor már kellett minden ember a vérszivattyúba akkor létrehoztak belőlük is harcoló egységeket persze alaposan elkülönítve. Ennél a D-napos ejtőernyős feketével most leértek a fenékig a hazudozásban. Egyetlen undorítóbb dolog volt mostanában ennél, az Amerika kapitányban amikor a fogolyszabadításnál még egy poént is elsütnek a japán-amerikai fickónak, hogy hát ti nem? Milwaukeeban születtem seggfej! jön a válasz. Ezzel szemben tudod mit csináltak a japán állampolgáraikkal az országba érkezés idejétől függetlenül a második világháborúban? Koncentrációs táborokba hajtották őket. Nemtől, életkortól függetlenül.

    Úgyhogy igen, arra gondolok. :)

  13. a történelmi részét meg itt engedjétek el, kamu az egész szinte, sajnos a feketéket nem szerették az amik a seregben, meg igazából sehol. Meg a Band of brothers könyvben se nagyon írtak fekete századról. A sereg szegregált volt a 2vh-ban nagyon durván, ha harcoló alakulatokról beszélünk. Nők szintúgy. De ez nem az a film. Let it go. sorry a dupláért

  14. Blazkó csak a végén lesz látható egy pár másodpercig. Szerintem Sziklabácsi fogja játszani,S így vezetik be a második részt. 😎

  15. történelmi részét szerintem is engedjétek el, fölösleges rágódni rajta. Amíg nem dokufilmnek adják el, halál mindegy, mit, hogyan változtatnak meg benne. Action, Horror, Mystery az ég szerelmére, mi van veletek?:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.