28 hozzászólás a “A Godzilla: King of the Monsters is érkezik a Comic Conra” bejegyzéshez

  1. Holy Shit!!!yeees!!Magyar idő szerint szombat este 9-kor várhatóak majd a Warner anyagok!!erre nem számitottam!!

  2. ez a poszter kurva szar. de eleven miatt már kapásból erősebb emberi szálat várok, mint a hitvány unalmas szar előző résztől. persze moziban attól még valszeg nem nézem meg

  3. Már kint van a teaser is amúgy. Persze semmit nem mutat csak Brown kisasszonyt.

  4. herceg
    Az előző azért volt kaki mert a játékidő 85%-ban csak emberek szerepeltek benne… Nem kell ide erősebb emberi szál, kit érdekel :D

  5. Persze puffin minek bele emberi szál csak dirr durr csitt csatt bim bumm ne is nèzd meg inkább ott a transformers…

  6. @Roberto
    Nyilván, a transformers is azért hulladék, mert nincs benne zs kategóriás családi dráma.

  7. Nekem is tetszett… A sok “sötét” rész ellenére. Én is azt vallom, hogy egy Godzilla filmben Godzilla legyen a főszereplő, az emberi szál pedig maradjon háttérben…
    A Kong nekem ebből a szempontból tetszett, szerintem megvolt a megfelelő egyensúly, na meg persze a környezet is sokat dobott a dolgon…
    Nagyon várós…

  8. “Nekem is tetszett… A sok “sötét” rész ellenére. Én is azt vallom, hogy egy Godzilla filmben Godzilla legyen a főszereplő, az emberi szál pedig maradjon háttérben…”

    most akkor ellentmondtál magadnak? az első rész, ami tetszett, is emberi főszereplővel bírt, aki valahogy mindig belekeveredett mindenbe.

  9. Human: Valóban! Csak a melóban sajnos ezek le vannak tiltva, nem vettem észre. Sorry!

    Amúgy aki szerint egy Godzilla filmben csak szörny hent kell az nem látta a japán eredetit? Kb ugyanaz volt az emberi karakterek és a szörny screentime aránya. Mielőtt hülyeségeket hordunk össze nem ártana legalább az első Gojira filmet megnézni.

  10. Ezeknél a filmeknél a szörny a lényeg, legyen benne nyugodtan dráma emberekkel, ha megtudják oldani, hogy a szörny maradjon a sztár, de ha elmotyognak a családokkal és amiatt hosszan kimarad az aki a lényeg, akkor az no no.

  11. Mekare: Baszottul nem. Pont elég volt Goji az első filmben is, nem lett túl használva, hatásosan kezelték, a feszültséget végig fenttartva Nem úgy mint pl a TF filmekben ahol már kurvára nem érdekel senkit ha jön egy újabb robot mert láttuk már 500 percben őket és semmi újat nem adnak.

  12. Sőt, minek bele Gojira, elég ha beszélnek róla meg látjuk fényképen… Viccet félretéve ha már a japán filmeket hánytorgatjátok fel, akkor legyen benne dropkick meg tánc is amit lenyom.

  13. Akkor mit mondnál egy Cybertronon játszódó Trafó filmre!az lenne pedig az igazi.A TF filmek azért hulladékok mert ostobák mint film,a karakterek rohadtul idegesitőek és unszimpatikusak,az akció jelenetek láthatatlanok,semmilyenek.Egy TF film vagy Godzilla film robotok,szörnyek nélkül olyan mint a bolognai sajt nélkül.

  14. Mate815:
    A hangsúlyt ott van, hogy hosszan kimarad, mikor én pont írtam hogy benne lehet, ha nem megy az egyik a másik kárára, de előbb nézem meg a szörny miatt mint az emberek miatt az biztos. Az felőlem okés, hogy neked elég volt.
    A Transformers franchiseból láttam ez első részt, ami még itthon szórakoztató volt, de a második nagyon nem jött be, pedig ha jól emlékszem voltak benne emberi szálak.
    Nekem az a főcél, hogy baszott nagy mumusok gyepálják egymást vagy romboljanak, fele fele arányban még jöhet hozzá az emberek drámája, de az a max, viszont azt jobban el is lehet cseszni. Mondom nem baj, ha van benne dráma, de akkor az megérje, hogy addig nem azzal foglalkoznak aki miatt elmentél.

  15. Nemtudom , hogy az én figyelmemet kerülte-e el valami a teaser-rel kpcsolatban de azért az cink , hogy míg a teaser végéig van a kezén valami kötés eleven-nek , az a végére már nincs ott :D
    Ez elég nagy figyelmetlenség egy ilyen rövid trailerben szerintem…

  16. 21.

    Elsőre fel se tűnt, de tényleg így van. A hangokra figyeltem. :D
    Amúgy rohadt nagy várós a film, az első iszonyat epic, itt meg kapunk másik 3 óriás dögöt. Brutál nagy zúzásokra számítok, vizuális orgazmusra.

  17. Sztem 2 jelenet az, csak furán van vágva.

    Az első részt nagyon vártam, s bár lehetett volna jobb is, de azért pl. a halo jump nagyon adta – kárpótolt néhány snassz megoldást.

  18. Ha nincs érzelmi vagy drámai hangulata nem lesz jó a film ennyi,kell egy szerethető karakter,de ez nem ugyanaz mint a king kong,godzilláért nem fogok aggódni..

  19. 23. Igen az könnyen lehet :)

    Amúgy énis hasonlóan állok az első részhez, viszont az első triler ami volthozzá Oppenheimer idézetével az nekem az egyik kedvenc trailerem ever :D

  20. Kongból kiindulva tanultak az “első” Godzilla hibáiból.Ami az emberi szálat illeti ezzel a Monarch dologgal kíváncsi leszek,hogy mit kezdenek.Eddig csak univerzumkapocsként működött.
    A Skull islandben is elég semmilyen karakterek voltak de a Godzilla bicskanyitogató baromságokkal volt tele ami az akció kárára is ment azokkal a csodálatos vágásokkal.

    Szóval javul a tendencia és ezért várós nagyon a folytatás.

  21. Ez nem baki.ez a vágás miatt van.kb minden elözetes tele van ilyen bakikkal akkor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.