Itt egy tengeri sárkány

Nagyon tolják az Aquamant, ez egy concept art a filmből, gondolom szombaton az előzetesnél mozgásban is láthatjuk majd.

human
írta
2018. 07. 19. 08:01
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Itt egy tengeri sárkány” bejegyzéshez

  1. @tükör:

    Ellenben amint meglódul a sárkány a lovas (sárkányos?) hátralendülve úgy hátbavágja a mögötte levő uszony…

  2. Ez a víz alatti téma és green box csak azért kelt bennem aggályt, mert a JL-nek láttuk a cgi végtermékét… hát remélem itt nem azt kapjuk

  3. JL-ben semmi gond nem lett volna a CGI-jal ha nem lett volna a Supermanes mizéria. És azért ne hasonlítsuk össze James Want Joss Whedonnal. Az előbbi nem csak magát akarja másolni.

  4. “JL-ben semmi gond nem lett volna a CGI-jal ha nem lett volna a Supermanes mizéria. ”

    baromira nem csak Superman jeleneteiben volt a baj a CGI-jal. Ne védjétek már azt a roncs filmet, mert csak értéktelenné teszitek amit mondtok a többi DC-ről.

  5. Így van, majdnem mindenütt más volt mint eredetileg tervezve volt. A color correction is. Csak leglátványosabban a Superman cuccok buktatták le a legjobban.

  6. Én nem a filmet védtem, hanem a CGI-t. Tudom, hogy az is totál más lett, mint Snyder eredetileg tervezte, ez jól át is jött a két különböző előzetesből. De Supinál ütközött csak ki az egész baki. Ezért is írtam, hogy ha nem lett volna a sok mizéria és Snyder lányának esete akkor most nem itt tartanánk.

    Szóval szerintem nem fair azt elővenni, mert alapból úgy indult az egész, hogy bukta ezen a téren. Így kár az alapján megítélni a többi jövőben megjelenő DC filmet is mert a JL-t a lehető legtöbb helyen elcseszték, néha önmaguk hibája miatt de leginkább külső okok miatt.

  7. Mekare, megnéztem én is. Jajj! Persze majd belelesek, ha lesz a kölcsönzőben, de egyre kevésbé érdekel a sori.

  8. Persze belenézek majd én is, a sorozat alatt, amúgy se lesz ez a kegyetlen rossz számválasztás remélhetőleg pl…és mi még máshogy nem is tudjuk majd megnézni egy ideig csak alapítványosan, mert még nem lesz elérhető a szolgáltatás, 8 dollár lesz havonta az amcsiknak, annyit én kiperkálnék itthon is, de ha drágább kapják be. Pl a Krypton előzetese se hozott izgalomba és aztán a végére tök szórakoztató lett a sztori, itt a Titansnál a látvány úgy tűnik rosszabb lesz, mint ott. Egyedül a Robin jelenetet kellett volna kiadniuk a sikátorban és kész.

  9. Szerintem nagyon jó a Titans előzetes alapján. Végre nem a gyerekes vonalat követik hanem az igazi darkosat.

    Egyébként Starfire álcában nyomoz egy diszkóban ahol 70-es évek a menő aznap este, ezért néz ki így de az igazi külseje nem ilyen lesz. Raven és Beast Boy pedig az évad végére jut el arra a szintre ahogy ismerjük őket, erő szinten és külsőleg is.

  10. Dark számomra abszolút nem kosztümökkel, bőrszínekkel volt a baj, Starfire szerintem szép is, a darkos dolog meg megint nem gáz, sőt…de azzal a zenével halálian CW érzete volt az egésznek. Nekem kb a Vámpírnaplók jutott eszembe :D Simán bepróbálom majd a sorozatot és nemcsak egy rész erejéig, a Krypton is úgy az 5.-6. rész környékén indult be igazán és kezdtem el nagyon élvezni. Egyébként úgy tűnik, hogy sokaknak tetszett, én se utáltam benne mindent, csak ez így elsőre kicsit lejjebb vitte a lelkesedésem. A sorozat ettől még bőven lehet jó.

  11. Darki tudod mekkora DC/Superman fan vagyok de a Justice film CGI szerintem is undoritó volt.Nem csak a bajusz.Nézhetetlen,ormótlan az egész.Egyedül a Superman vs Liga volt értékelhető technikailag.A finálé az valami rettenet.Pedig elötte volt egy BvS is ami viszont gyönyörű volt.Ez mind Whedon ocsmány utómunkájának köszönhető.Hányinger az az ember. 😡

  12. Gore és?Ezzel mit akartál mondani?Nyilván nem szószerint kell érteni csak itt annyi vizuális effekt és egyéb munkák vannak ebben a filmben,hogy még a trailert is egyhetes utó munka elözi meg mielött Wan rábólint,hogy “oké ez így kimehet a netre”.Nagyon precizek most a Warnernál.

  13. Semmi probléma nem volt vele sem szerintem.Ahogy csontosodott egyre szebb lett.Annyi nem tetszett,hogy én ráengedtem volna a városra emberek közé és,hogy túl könnyen legyőzték.ettől sokkal nehezebb ellenfél ő.Nézd meg az új animációs Liga filmet.Na az már Doomsday.

  14. Az, hogy a desing nem tetszik valakinek az egy dolog ami nem egyenlő a cgi minőségével.

  15. Ja, mert ez totál erről szólt igen cöh 😁

    Csabi a Superman halálásat vagy a Lego Aquamant? 😁 Death of Sups olyan felemás nekem, még az idei darabokból simán maradt a Suicide Squad Hell to Play a kedvenc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.