Kecsap: Artemis, Downton, Vadon szava, Toto (Afrika?), Crow, Rub & Tug, Once Upon In Hollywood

Andy Weir (The Martian) már itthon is megjelent következő könyvét, az Artemist is adaptálják. Ez egy holdkolónián játszódik, és igyekszik tudományos és vicces is lenni. Mondjuk így kicsit meglepő, hogy Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel, Tomb Raider) írja a forgatókönyvet, és a Phil Lord & Chris Miller duó rendezi. A főszereplő még nincs meg.

Ilyen amikor már egy teaserben is baki van. Senki nem szúrta ki? És ha már a Godzilla 2, akkor itt vannak vírusanyagok a szörnyekről.

Hivatalos, hogy lesz Downton Abbey-film.

Jack London klasszikusát, a Vadon szavát újra adaptálják. Harrison Ford alakítja majd benne John Thorntont.

A Warner olyan animációs filmet csinál, hogy beszarunk: az Óz történetét a kutya szemszögéből meséli el. Toto: The Dog-Gone Amazing Story of the Wizard of Oz… az egyetlen mentsvár az lehet, hogy Mark Burton (Early Man, Shaun the Sheep, Wallace and Gromit: The Curse of the Were-Rabbit) írja.

Hatalmas Jeff Goldblum szobor Londonban, a Jurassic Park 25. évfordulója kapcsán.

Tarantino Once Upon a Time in Hollywoodja el lett mozgatva pár héttel, 2019 július 26-án érkezik. Így legalább nem pont Saron Tate halálának 50. évfordulóján lesz bemutatva, mivel eredetileg azt tervezték… Az eset 1969 augusztus 9-én történt, szóval előrébb hozták a filmet.

A Sony hivatalosan is levette a Crow remake-et a premiernaptárjából. Ez azért várható volt.

Ha már nem meglepő hírek: mivel Scarlett produkciós cége csinálta volna a Rub & Tugot, így most már az is hivatalos, hogy a színésznő távozásával nem fog megvalósulni a projekt.

24 hozzászólás a “Kecsap: Artemis, Downton, Vadon szava, Toto (Afrika?), Crow, Rub & Tug, Once Upon In Hollywood” bejegyzéshez

  1. a Rub & Tug-os kihátrálás így átment bénából gyávába, legkevesebb, hogy hazugba, így már nem tudják megcsinálni, mert hát nincs egy színésznőférfiakárminekmondjamagát akivel meg tudják csinálni?

  2. Nem hiszem el,hogy egy pár másodperces teaserbe ilyen hibát basznak. Cameraman, most omolyan?? Esküszöm, hogy ezt direkt rakták bele, mert ilyen hibát elkövetni lehetetlen.

  3. Remélem, hogy nem a sietség az oka a kamerás mukinak, hanem pl. hogy eleven valamilyen kapocs és a monarch embere van mögötte.

  4. Na, szuper, ha végeztem a Galveston-nal, elolvasom az Artemis-t.
    A Martial tetszett (sokkal jobban, mint a film, pedig az is egész jó volt)

    Én felismertem Goldblumot, de valóban rémes :)

  5. Pedig abban a Sense8 című soriban is van transz színész, Jamie Clayton, még kb szőke fehér nő is, mint ScarJo…meg biztos vannak még, lehetett volna keresgélni, de meg se próbálják, pedig nem blockbuster azért… ez így tényleg elég ehh

  6. Az Artemis könyvben messze elmarad a Martiantól sajnos, és ha figyelembe veszem, hogy a Martian film is milyen pocsék lett a könyvhöz képest, akkor nem sok reményt fűzök az Artemis filmhez. Én tuti kihagyom.

    Dicséretes, hogy Harrison Ford bármit is eljátszik még. Én ebben a korban csak ülnék a pénzemen meg utazgatnék.

    Goldblum mondjuk, hogy felismerhető, de ahogy a semmin könyököl, az borzasztó, életszerűtlen. Legalább egy kispárnát azobrászkodhattak volna oda neki.

  7. Maradjunk akkor annyiban, hogy az nem Jeff Goldblum szobra, hanem Ian Malcolm figurájának egyfajta interpretációja, mert JG-nek rémes.

  8. Teljesen kizártnak tartom,hogy véletlen a kameràs baki ekkorát nem hibáztatják
    A szobrot kb úgy elszúrták mint ronaldoét😂

  9. Én örülök a R&G döntésnek.
    Ideje volt végre, hogy valaki ne bepuncsolva hagyja, hogy fotelkritikusok megmondják, hogyan készítse el a filmjét (ráadásul a saját pénzéből!)

    Így el lehet gondolkodni, hogy nem segített volna az érintett közösségre egy kis extra figyelmet iránytani azzal ha elkészült volna a film az adott színésszel.

    Egyébként megkeresném ilyenkor a véres szájú kommentelőket és megkérném őket, hogy finanszírozzák a filmet x millió dollárral.
    Lefogadom, ha saját kárukra kéne üzleti döntést hozni akkor hirtelen nem lenne baj egy közösségen kívüli, de AAA listás sztár szereplése.

  10. A Rub & Tug lefújása helyes, izgalmas film lehetett volna, de nem szabad a hisztinek behódolni. Így talán rájönnek, hogy így nem érnek el semmit.

  11. Miért Angliában van ez a csodás szobor?

    Ez a kutyás Óz stop motionben jó lehet.

  12. Kamerás bácsi hagyján, de a kötések is milyen szépen eltűnnek a kezéről mire a füléhez kap a végén.

  13. A Martian valóban magasan jobb könyv volt mint az Artemis. Mondjuk én a filmet is szerettem, mert amire azt gondoltam hogy lehetetlenség visszaadni a vásznon (az egyedi humor, hangulat stb) nagyjából azért átjött. Jó mondjuk kellett hozzá Matt Damon is. Amúgy az Artemis castingra kiváncsi leszek, eléggé leszukiti a kort hogy a főszereplő csaj indiai ha jól emlékszem.

  14. Kaoka: a kötés tuti azért mert két jelenet, de a kamerás bácsi eléggé baki.

  15. Nekem tetszet a Martian film szórakzotató volt végig Mat Damon is jó volt benne. Szóval engem érdekel az Artemis is remélem sikerül valami olyasmit összehozni mint Scottnak a Martian-al.

  16. A SJWk most örülhetnek :D Készült volna egy nekik fontos témáról film, amiből PONTOSAN az ő hisztijük miatt nem lesz semmi :D

  17. Most néztem a teasert és nincs benne kamerás.
    Vagy kijavították azóta, vagy click-bait.
    (lehet erről már volt szó)

  18. Biblony: a linkeltben benne van, merevítsd ki, még a képen látható feltekert fényerő nélkül is látszik a kamera. direkt megnéztem, mielőtt beleraktam a posztba. ha clickbait lenne akkor nem tettem volna ki, nyilván a filmben nem fog látszani már, kijavítják, főleg, hogy így kiszúrták az emberek :)

  19. Emlékszem a siralmas Date movieban moziban nézve belógtak operatőrök, mikrofonok…

  20. sum-blink: igen, pont ez a szomorú, hogy 150 millából a trailerben ilyen baki van, ami egy 0 költségvetéses paródiafilmre jellemző.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.