Glass-előzetes

Willis.
McAvoy.
Jackson.

Az Unbreakable és a Split után érkezik a Glass, amivel M. Night Shyamalan lezárja ezt a furcsa trilógiáját, összehozza a jól kitalált szuperképességű embereit. Hiába hosszú ez az előzetes, valahogy mégsem árul el sokat. Talán sikerül Dingdongnak?

human
írta
2018. 07. 21. 03:12
megjelenés
46
hozzászolás


46 hozzászólás a “Glass-előzetes” bejegyzéshez

  1. Én várom. Kíváncsi vagyok mit sikerül Mr. Shalamsaknsxkaxnyasnx-nak kihozni a témából. A sebezhetetlen tetszett, a Széttörve úgy szintén. Hátha megint összejön neki. :)

  2. Ez kb arra fut majd ki, hogy összecsap a sebezhetetlen a fenevaddal. Csak azt nem értem az üvegembernek mi szerepe lesz?

  3. kicsit erőltetett ez a szanatórium felállás, főleg hogy Sarah Paulsont utálom, itt megint előadja azt az egy karakterét ami van neki. aztán lehet majd egy csavarral összeáll az egész.

  4. Meh…
    Remélem a film első felében kijutnak onnan és nem az egész film ott fog játszódni.

    Roli: Mondja is “that sounds like the badguys teaming up2

  5. a Visit óta van ez a fényképezési stílusa Shyamalan-nak? szembeötlő a változás az Unbreakable-hez képest, látható is a régi jelenetek bevágásánál… de ez csak érdekesség, a film tuti jó lesz, ahogy a filmvégi csavar is.

  6. Bakker de nem remlik az unbreakable. Csak annyi hogy valaki a Sentry-t emlegette…

  7. ez egy olyan trailer, hogy már nézném is a filmet, pedig egyáltalán nem érdekelt. ügyes.

  8. Amúgy mi van ha a Splites élmény a kiscsajban is elindított valamit? Akkor már 2v2 lenne

  9. nekem valahogy nem adta el, nem érzem még mindig ezt egy koherens világnak.

    a Sebezhetetlen elképesztően jó, borongós atmosztférája után a Splitet sokkal inkább éreztem infantilisnek és főleg inkább nevetségesnek azon a ponton, amikor McAvoy elkezdett átváltozni. és most is ahogy megjelenik a trailerben nem a Sebezhetetlen világa ugrik be, vagy a Split első kétharmada, hanem inkább a Split röhejessége. lehet Shyamalan megoldja, de nálam ez két nagyon más világ és a trailer sem fésülte eddig össze.

    másrészt tetszik a koncepció, vagyis ha erre lesz egyáltalán kifuttatva az egész, de ezek a “kicsi” hősök (tehát nem Superman kaliberű, kordában nem tartható szuperemberek)a való világban tényleg egy katonai intézetben ülnének és a zárt tér valószínűleg csak jót tesz a történetnek – arról nem is beszélve, hogy ez még mindig egy relatíve low budget mozi lesz (max 50 milliót pletykálnak), szóval sokat nem lehet a kinti világ felé nyújtózni.

    ez működött a Visit, meg a Split esetében, de szerintem itt elég sokan valami nagyon epikus zárásra (folytatásra) számítanak és akkor lesz nagy csalódás.

  10. GE – CI – RE VÁ – RÓS !

    Shyamalan megcsinálja. Három ilyen kaliberű színészt ennyire kis költségvetésű karakterorientált történetben nem tudom mikor láttunk utoljára.

  11. Széttörve végén amikor megjelent Willis az orgazmus voltnkb és a teltházas moziban basszus valószínüleg rajtam kívül maximum még 3 ember vágta le, higy ez a Sebezhetetlen folytatása.

  12. Én is várom a low budget avengerst. :)

    Na jó bízom Shyamalanban az utóbbi pár filmje miatt.
    Ne adjanak neki túl sok pénzt és megcsinálja a tutit.

  13. Amúgy, ha jól emlékszem a Sebezhetetlenben Porcelánnak hívták (csúfolták), nem Üvegnek.

  14. Ebben a bemutatóban az akción van a hangsúly. A Sebezhetetlenben pont az tetszett, hogy lassú folyású cselekménye volt, de semmiképp sem unalmas.

  15. Csak kíváncsi volnék most is így fordítják-e a magyarra, megtarva a régit, mondjuk a Porcelán elég béna cím. De az Üveg se jobb.

  16. Jó magyar szokáshoz híven tippre Sebezhetetlen kettő valami gagyi alcímmel :D

  17. “Sebezhetetlen 3 – A Széttörve bosszúja” :)

    Én ezt rohadtul várom. Előzetes alapján érdekes, Bruce papa látszólag komolyan vette, bár még nem sokat mutogatták, Unbreakable az egyik kedvencem, a Split baromira tetszett… Minden csillag együttáll, hogy pofára essek? :)

  18. Sebezhetetlen maga idejében (is) mennyire adta már! Igen, a folyása, az egész tálalás, Mr. Glass dilemmája/megoldása/filozófiája. Egyik örök kedvencem.
    Tippre itt hasonlóra futtatja ki a dolgot Mr. Glass.

  19. haha, mikor split(? mindegy, mcavoy) négykézláb vágtázik xd mint valami régi béna x-men filmben KARDFOG

  20. ja, inkább úgy kéne futnia rendesen két lábon, mint a vámpír gyereknek az Alkonyatban.

  21. @herceg szerintem az kurva jól néz ki. Nekem nagyon bejövős. A sok marvel/dc filmek mellett felüdülés lesz.

  22. Én már az elsőben se értettem, miért szuperhiró az, aki mindig szarrá töri magát.
    Ez se fogott meg. Mehetne direct-to-VHS-re

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.