Cut Throat City-előzetes: RZA rendez

Négy gyerekkori jóbarát a Katrina hurrikán után hazaért a városba. Az otthonaik romokban, nincs munka a közelben, és a FEMA sem segít rajtuk. Így beállnak egy helyi gengszter csapatába, és végrehajtanak neki egy rablást, ami rosszul sül el. utána a zsaruk is keresik őket, na meg a főnökük is. Utóbbi meg van győződve arról, hogy sikerült a rablás, csak nem adják oda a részét neki.

9 hozzászólás a “Cut Throat City-előzetes: RZA rendez” bejegyzéshez

  1. imádom RZA-t, de élete 80%-át átzenélte és tépte, nekem ne akarja előadni a “rendszer kibaszott a feketével, ezért lépett rossz útra” story-t :D Van olyan Wu Tang klip, ahol csukott szemmel lövöldöznek egymásra
    Mintha Weinstien forgatna filmet a sexuális zaklatásról :D

    Ha nem lesz túl tolva benne a hátrányos helyzetű félre értett feketék lap (amivel alapvetően nincs baj, ha van ellensúlyozva) akkor még egész korrekt is lehet. TI már túl tolja kicsit a trailerben a gengsztert..

  2. Igen ez jogos amúgy gyenge lesz a film szerintem tipikus b filmnek néz ki csak jó kamerával vették fel tudni vélhető melyik rétegnek készítette mondjuk wesleynek örülök drukkoltam neki mindig,hogy visszatérjen…

  3. Madhew
    Mi van veled ember????
    A WU-TANG CLAN alapítója. A hip-hop zene egyik királya!!! Az első albumuk: Enter the wu tang 36 chambers, a mai napig a világ legjobb hio hop albumának van kikiáltva!!
    A hip hop zene alapjait ők tették le!!!

  4. azért, mert valaki kiemelkedő a hip-hop zenében még nem feltétlen garancia arra, hogy a filmrendezésben is jó. mintha a világ legjobb szakácsát hívnád, hogy vakolja ki a falat, lehet sikerül neki jóra, lehet nem, de semmi garancia nincs rá.

  5. Tükör: Madhew írta, hogy szar filmeken kívül még mást nem csinált, erre reagált/ hívta fel a figyelmét Nicki, hogy de bizony csinált mást is (ami oké nem film, de kvára nem szar kategória). Nem azt írta, hogy ettől még a filmjei jók.

  6. Bocsánat, szóval úgy értettem, ahogy Tükör is értette. Rendezőként tartom nullának, a zenei pályafutását nem ismerem.

  7. Én a The Man with the iron fist-et tökre bírom, de csak az első részt. A többi az kalap szar. Az egy korrekt anime-film átirat vagy tudja tököm, de az nekem adja. A többiben.. érdekes. Kaliforgiában is bírtam, de ezek szerint magát játszotta :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.