Mid90s-előzetes: Jonah Hill már rendez is

Jonah Hill írt és rendezett egy fiatalokról, felnövésről szóló filmet, aminek az előzetesében a gyöngyhajú lány pereg. Komolyan lepetáztem. Nyilván Kanye miatt ismert odakinn, de akkor is durva volt hallani, amikor felcsendült a dallam egy amerikai trailerben.

A történet a 90-es évek közepén játszódik, innen a cím nyilván, és egy 13 éves srác nyaráról szól, aki igyekszik a borzasztó otthoni helyzetből kiszabadulni, és az új barátaival lógni, sokat deszkázni.

A poszter ne ijesszen el, ha bírod a felnövés történeteket, akkor nézd meg az előzetest alatta. Amúgy az A24 a mögötte álló stúdió.

17 hozzászólás a “Mid90s-előzetes: Jonah Hill már rendez is” bejegyzéshez

  1. A kissrác a Göd of War-ban is jó volt, örülök hogy filmekben is van helye.

  2. Nem vagyok zenetörténész, de szerintem a Gyöngyhajú lány régen is ismert volt már Kanye előtt külföldön, aztán lehet hogy most pont a Hillék miatta használták már persze. Meg azt hiszem valami videójáték előzetesben is volt.
    Hát úgyse hozzák be rendesen szóval nem kell aggódnom a mozijegy miatt, de ez amúgy is az a tipikus otthon tudnám igazán élvezni filmnek érződik. Ha még emlékezni fogok rá.

  3. Tetszik: deszka, 90-es évek, gyöngyhajú lány, 4:3, Snes, PS1

    Nem tetszik: Jonah Hill, fuck fuck fuck, erőszakos, lezüllés történet

  4. @Mekare: De ebben a játék trailerben azért szerepelt, mert egy lengyel fejlesztőcég csinálta.

    A film egyébként várós. Nagyon adja a nosztalgia feeling, és a coming of age sztorikat is szeretem. :)

  5. A Scorpions-nak van egy gyongyhaju lany feldolgozasa White Dove cimen, mar akoribban is ismert volt a szam kulfoldon is.

  6. Erősen Xavier Dolan koppintásnak érződik az egész (stílus, képivilág), nem csak simán inspirációnak.

    külön slusszpoén milyen büszkén tolja Hill az arcunkba, hogy written and directed mintha ő szarta volna a spanyolviaszt.

    ettől még simán lehet jó csak tényleg túlságosan nyúlás

  7. Ja, az előző kommentből kihagytam, hogy konkrétan a 2014-es Mommyra gondoltam

  8. Nekem nagyon nem jutott róla eszembe a Mommy, mondjuk azt nálam ez meg se tudná közelíteni. Nálam a Florida Project és a Poker House bukkant fel az emlékekből stílusilag inkább így előzetes alapján.

  9. “mondjuk azt nálam ez meg se tudná közelíteni”

    ezt a trailer alapján? jó valszeg igazad lesz, de akkor is. Amúgy Degausser úgy hangzott, mintha csak azt látta volna, ami nem szélesvásznú és modern készítésű, pedig az 1:1 volt, nem 4:3, mint ez.

  10. Ha már a trailer alapján kevésbé izgat,mint az, mert az nagyon izgatott akkor valami csak van az ember megérzéseiben :) Nem mondom, hogy rossz lesz, de eleve a nőhiány a fontosabb karakterek között (itt az előzetesben) már egy kissé lecsökkenti a várakozási értékét nálam, tudok majd érzelmileg kapcsolódni a karakterekhez akkor is, ha mind fiú, csak nyilván nem tesz majd személyesen bennem akkora benyomást, mint a Mommy két olyan női karakterrel.

  11. Úgy látom, Jonah Hill szeretné elkészíteni e generáció “Kids”-ét. Nem tudom, egy kisgyerek érzelmi és fizikai lezüllése mennyire lesz “relatable” a néző közönségnek, bár nyilván sok ilyen témájú film készült már.

    Én csak azt remélem, kicsit árnyaltabb lesz a kép annál, hogy “itt van egy kamaszbanda és bűnözés”.

  12. imádom a felnövés történeteket, de ez valahogy nem adja…előbb láttam az előzetest, mint a posztert és utóbbi jobb, mint az előbbi.
    Indokolatlanul csak az öncélúságot érzem rajta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.