Robert De Niro is érkezhet a Joker-filmbe

Lehet, hogy a budget csak 55 millió, de a Todd Phillips (The Hangover) által megrendezésre kerülő, jövőre talán tényleg mozikba jutó Joker filmbe Robert De Niro érkezhet Joaquin Phoenix mellé. Bár még nem írt alá, de a THR szerint tárgyalnak vele.

human
írta
2018. 07. 24. 02:13
megjelenés
40
hozzászolás


40 hozzászólás a “Robert De Niro is érkezhet a Joker-filmbe” bejegyzéshez

  1. Csak ki ne találjak h de Niro lesz Joker apja…

    Kíváncsi leszek kit fog alakitani ha egyáltalán tobb lesz egy par perces mellekszerepnel

  2. hát ennyi alapján én arra gondolnék, hogy a film főgonoszát, főleg ha tényleg gengszterfilmes lesz a megcélzott hangulat, és eddig moziban nem látott Joker-történetet adaptálnak.

  3. Late night talk show host elvileg
    Pletykálják még tárgyalni Frances Conroyt is Joker anyjának, remélem igaz, mert szeretem

  4. Jó lenne ha a Warner irányt váltana és nem a Disneyt próbálnák utánozni.Ezekkel a kisebb projektekkel meg van az esély rá, hogy a minőség felé forduljanak inkább. Bármelyik stúdió tudna komoly, jó filmet csinálni, ha nem a 15 éves korosztály lenne a célközönség. Szóval én bizakodó vagyok. Főleg ilyen szinészekkel.

  5. a Jokerben pont az az érdekes, hogy nem sok semmit lehet tudni a múltjáról, mindig mást hazudik róla, lehet, hogy vegyi gyári dolgozó, lehet, hogy elbaszott stand-upos, lehet, hogy volt gyereke meg felesége, lehet, hogy nem. Talán csak a Red Hood az igaz.

  6. Na nem mintha nem lehetne akár ez a film is, csak egy hazugság a részéről.
    Mondjuk elkezdené mesélni valakinek az elején aztán a legvégén miután valami szörnyű módon kinyírta az illetőt, keretbe foglalva vele a sztorit…ott a hullája felett Johnny Frost mondaná neki, hogy sajnálom ami a feleségével történt főnök, mondjuk ha ez benne lenne a sztoriban, és erre mondaná, hogy sose volt feleségem…vagy akármit. Attól még elmondhatnak egy tök jó sztorit, sőt enélkül is. Ez is csak egy Joker a multiverzumból.

  7. “eddig moziban nem látott Joker-történetet adaptálnak”, nem lesz a DCEU része, stb.

    lassan összeáll a kirakós, a nagyapját játsza majd.
    dirty grandpa 2: the joker

  8. Fardavid
    Gengszterfilmet láttál már? :) Attól, hogy van egy “főgonosz” attól a többiek se jófiúk.

  9. 1. bocs, ha volt korábban, de Zazie Beetz is a pletykáltak között van, ami érdekes lehet a Deadpool mellett.

    2. nem azt mondom, hogy De Niro nem lehet jó hír, de egyelőre Phoenixnek és Todd Phillippsnek is jobban örülök, az öreg Robert már semmire nem garancia és a játéka sem.

  10. “Tök mindegy csak vállalja el végre jó filmben lesz megint..”

    ?? idén még a Netflixre is jön egy Scorsese filmben.

  11. Fardavid: mivel Joker film és nem Batman, így Joker valószínűleg antihős lesz, de nem főgonosz.

  12. Ami azt illeti a DC most mutatta be nem rég Joker szüleit képregényben szóval nem lepne meg ha a filmben is elővennék őket. :D

  13. “Falcone vagy Two-face”

    mivel nem már ismert történet, így nem, de ezt írtam a posztban.

  14. human: ‘Lehet, hogy a budget csak 55 millió, de a Todd Phillips (The Hangover) által megrendezésre kerülő, jövőre talán tényleg mozikba jutó Joker filmbe Robert De Niro érkezhet Joaquin Phoenix mellé. Bár még nem írt alá, de a THR szerint tárgyalnak vele.’

    Ha ebbe a 4 sorba elrejtetted akkor elismerem. Egyébként nem az első eset lenne hogy behoznak más sztoriszálból egy két elemet, igy simán feltűnhet bármelyik karakter

  15. Buzifiu, fejezd már be ezt a hülyeséget létszives a Jokerrel kapcsolatban. Ettöl már kivagyok, hogy ezt mindig zerjeszteni kell, hogy nem tudjuk a multját, meg satöbbi. Te nem tudod, mert nem olvasol képregényt. Többször is kifejtették már. Az uj new 52 es canon egy egész felvonást szentelt neki. Van mögötte misztikum is, mert a 3 joker vonal még nem ismert de azt mrg idén télen nyomják ki.

    Tényleg fejezzük már be az ilyen dezinformálás

  16. human: “de ezt írtam a posztban.”
    ¯\_(ツ)_/¯
    de ismételni tudom csak: attól hogy az alapsztoriban nincs benne ez a két karakter, simán behozhatják

  17. ja az jogos. akkor sorry.

    viszont two face és falcone már volt vásznon, szóval nem tudom miért ismételed. az én értelmezésem szerint az a kijelentésük nem a dceu-ra vonatkozott, hanem még a 90-es évek borzalmas batmanjeire is. avagy kizárva riddler, poison ivy, mr freeze, catwoman, pigvin, two face, falcone, és még akik nem ugranak be.

  18. Tudom,hogy lesz scorsese film azt már régóta figyelem,de sajnos az utóbbi időben nagyon gyenge filmjei voltak legalábbis nem hozzá méltó…

  19. Írta itt valaki, hogy próbálkoznak-próbálkoznak, aztán ami bejön (anyagilag, persze) azt beletolják egy multiverzumba. Nekem is ez tűnik esélyesnek, mivel egyelőre kapkodónak tűnik a célcsoportozás (Shazam!, WW2/84, Aquaman). Egy ilyen low budget kategória ha bukik, elfér belőle 4-5 is. És ha low budget, nem is biztos hogy direktben bukik úgy, mint egy JL.
    Erős színészekkel és sztirval ellensúlyozni a látványt, hm. Nekem tetszik.

  20. Sztem ez nagyon sikeres is lehet. Minden dc rajongó megnézi, és 55 millás budgetnél az garantált kasza. 200 millát tuti csinál, de inkább 4 et

  21. Kár, hogy nem lehet képet beilleszteni itt, mert megvan az összes Batman képregény 2015-ig visszamenőleg, ami németül megjelent (sőt Superman meg Flash is), csak a Justice League-et nem olvasom.

  22. Hát nem tudom német nyelvű képregények hol tartanak. Batman Zéró year. Joker eredet történtevel.

  23. Ok, én adok egy utolsó esélyt Joker filmnek és kíváncsian várom mi lesz a végeredmény. Én nagyon remélem, hogy a Gyilkos Tréfa lesz az alapja, az kurvára adná nekem. Btw, Scorsese dolog akkor az kacsa volt? hápháp

  24. A Próféta.
    GYilkos Tréfa nem lehet Batman nélkül. Ez a redhood Gangről fog sztem szólni, ahogy belekényszerítik a looser bűnöző szerepébe, aztán belegolyózik.

  25. “Btw, Scorsese dolog akkor az kacsa volt? hápháp”

    mire gondolsz? semmilyen scorsese pletyka nem rémlik a joker kapcsán, főleg, hogy ennek a rendezője már hónapok óta megvan. scorsese a netflixnek rendezett egy filmet deniroval és a többiekkel, ezt csinálta mostanában.

  26. A Próféta: hát az hogy producer az semmit nem jelent a film minőségét illetően.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.