Tom Cruise + helikopter + 360°

Olyan promó videó jött a Misson Impossible: Fallouthoz, hogy beszarunk. A film helikopteres jeleneteiben foroghatunk, mivel 360 fokos videót adtak ki hozzá.

19 hozzászólás a “Tom Cruise + helikopter + 360°” bejegyzéshez

 1. Pffu bakker ez nagyon komoly nem is láttam még ilyen technikát amúgy nagyon kíváncsi lennék ezt hogy oldják meg milyen kamerával

 2. A mostani mobilok már tudnak felvenni 180 fokos videókat, gondolom összeraksz kettőt és voila megvan a 360 fok :D Amúgy viccet félretéve azt hiszem legelőször ezeket a kamerákat talán a google használta amikor az utcanézeteket vették fel a google maps-hez/earthez.

 3. Ma már Gopro-val is lehet 360 fokos videót csinálni. Csak kell hozzá pár darab, meg egy állvány amivel körberakod a kamerákat. Onnantól meg már csak szoftver kérdése, hogy 360 legyen belőle.
  Annyira nem újdonság ez már. Youtube tele van ilyen videókkal.

 4. sőt a gopronak van egy terméke is ami mindig 360-ban vesz fel, és olyan nézőpontot választasz utómunkában amilyet csak akarsz. GoPro fusion-re keressen rá akit érdekel jobban.

 5. Vin Diesel, The Rock meg a többiek elmehetnek a sunyiba az idióta cgi akció filmjeikkel…:D

 6. Zidane
  Amúgy ebbe is lesz cgi,de tény és való,hogy Tomit nem lehet utánozni ilyen szinten..

 7. Igen helikoptert is vezette plussz egyszerre tudott lőni és után lerakni úgy a gépet,hogy leszakadt a propeller…

 8. Ez fantasztikus, hihetetlen, szavakkal ki nem fejezhető teljesítmény! Tom Cruise egy valódi akció király. Én mind szeretem, főleg, ha hozzák a formájukat! Nem szabad beszűkült látásmódúnak lenni csak azért mert más nem így csinálja attól még lehet jó! (Zidane Pl)

 9. Nekem nem azzal van a bajom hogy a többiek nem kockáztatják az életüket hanem a sok irreális cgi akciójelenetektől hemzsegő filmektől van tele már a hócipőm…:D

 10. Igen ez a része tényleg idegesítő,főleg amikor szar is a cgi
  Amúgy pont most volt egy cikk Brendan Fraserel,hogy próbálta utánozni Tomit szegény belerokkant a harmadik film után :) nem mindenkinek ajánlott..

 11. Hát szerintem a helikoptert nem ő vezeti, szimulátornak néz ki. Vagy van pilóta engedélye? Én meg nem hallottam róla.

 12. 12.

  Akkor olvass utána jobban. Konkrétan a film kedvéért tanulta meg a helikopter vezetést és a filmben látott mutatványokat is mind ő csinálta. Plusz a halo ugrást. Itt a cgi csak kiegészítés. Az összes mutatványt Tom csinálta élesbe, a lába vagy a bokája el is tört az egyik mutatványnál, benne lesz a filmben.

 13. Ok ok elhiszem neked. Akkor friss dolog ez a helikopter vezetés,eddig nem hallottam róla. :) Eddig is szerettem,ezután is fogom;)

 14. Kis off, de a kritikák alapján az eddigi legjobb M:I film a mostani, szóval még az eddiginél is jobban várom a premiert.
  Cruise meg lassan kimaxolta a kaszkadőrködést, nem igazán tudom mi az amit még be tudna vállalni… :D

 15. Szerintem ez a Tom csinal mindent total elore kitalalt reklamfogas.

  A labtores meg kamu. Resze volt a virusreklam ottleteknek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.