I Am Paul Walker-előzetes

Egy dokumentumfilm a tragikus halált halt színészről. Nem mozikba küldik, csak a Paramount Networkre, de már nem kell rá sokat várni, hiszen augusztus 11. a bemutató dátuma. A trailerből az is kiderülhet, hogy miért is érezték fontosnak a film elkészítését. Nyilván nem csak a Fast and Furious rajongótábor miatt ültek neki.

22 hozzászólás a “I Am Paul Walker-előzetes” bejegyzéshez

  1. a nagy átlaghoz képest, nagyon sokat jótékonykodott, saját alapítványt is működtetett és még lehetne sorolni.

  2. Én is csíptem a színészt, pozitív figura volt és kellemes popcorn filmeket csinált. Viszont a tömjénezést én is sokszor túlzásnak érzem, Robbie Williamset nem “siratták” ennyien(na nem mintha ezt a dolgot így kéne mérni), mint mai napig Pault. A motorháztetőre ragasztott gagyi idézetektől meg egyenesen hányok. Persze ettől függetlenül kár érte.

  3. Brittany Murphy aki így hirtelen csak a Story magazinban lett viszonylag sokáig emlegetve.

    Én megértem az autobuzik idézeteit, az volt a legendás szerepe. Ha jedi lett volna geekek idézgetnék.

  4. Én tuti, hogy azonnal meg fogom nézni. Azon kevesek egyike aki nem szállt el a hírnévtől (oké nem volt hatalmas sztár de akkor is) nem voltak róla olyan hírek amik miatt szégyenkeznie kellett volna és hát rengeteget jótékonykodott, már a Fast széria előtt is.

    Nem az a lényeg, hogy mitől volt nagy szám, egyszerűen remek ember volt és kész!

  5. most ha csak és kizárólag a dokufilm minőségét nézem, (ok trailer alapján nehéz jól megítélni), de a Heath Ledgerről készült film, valahogy letisztultabb(nak tűnt) volt

  6. úristen mekkora bakit lőttem :DD bocsánat
    Robin Williams.
    Azt vágom, hogy van róla doku, de őt valamiért nem látom oly sokszor felemlegetve a popkultúrában, mint Pault.

    sum-blink

    Autóbuzi vagyok, soha nem idéznék tőle és egyik más petrolhead haverom sem. Giccs és közhely netovábbja és sajnos egy olyan kultuszt emeltek rá, mely a legnagyobb kárt okoz az egész szubkultúrában. 2004ben még ez király volt, meg underground 2 korszak, de a boyracerség a legszánalmasabb dolog a világon

  7. Én sem értem mire ez a felhajtás… hány másik menőmanó tekeri fel a sok millás (dollárban) vasat a fára, mert suhamérnak képzeli magát? Walker srác pár kétes minőségű autós izé b karakterén kívül miről ismerhető fel? Nem értem…

  8. Hol van Vin Diesel a filmből?

    Robbin Williams és Heath Ledger dokuk nagyon jók, érdemes megnézni őket.

  9. DnP: gondolom sok, de ez most paul walkerről szól, a híres és közkedvelt színészről. én pl felismerem a kutyahidegről is. nem láttad? kedves kis film

  10. Azt értem, hogy az intelligensebbje nem, de akiknek az autó (a neonzöld nonfinguratív tetkóval, nossal) a férfiasság, nekik valamiféle idol.

    Sok embert a halála után éltetnek vagy ismernek el sajnos.

    Volt egy óceános filmje is, jó nők, jó pasik… nem tudom a címét.

  11. Szóval van elvileg jó filmje, legalábbis valaki hallott róla, hogy egy ismerőse mesélte valakinek hogy rémlik neki, mintha szerepelt volna valami filmben, de lehet, hogy keveri magdianyussal. OK, ez már elég, hogy emlékfilmet kreáljunk neki… ha az emberkedés közben nem csak magát szereli fel egy pálmafára, hanem egy fél kiscsoportnyi óvodást is, akkor is ódákat zengenének róla?

  12. DnP
    Hülyeséget írsz nem ő emberkedett,hanem egy haverja vezetett..
    Mondjuk egy Heather Leadgert meg sem közelített tehetségben,de ez a széria meghozta neki a sikert..

  13. Koszi sum-blink hogy felvilagositottad Dnp t, elegge negativ a srac…

    Dnp “mintha szerepelt volna valami filmben“ ilyet kijelenteni, miert is kommentelsz ide? ezek szerint azt sem tudod kirol van szo…szanalom mar megint….

    A Próféta…oke hogy te hatalmas autobuzi, petrolhead vagy matrica vagyis idezet nelkul….de Giccs es kozhely? sztem nem kellene igy mondani. Vegulis mar altalanosban is a multbeli idezeteket halljuk es tanuljuk. De gondolom akkor ti Shakespeare tol ideztek mikor a xenoxt csereltek a zsiguli ban.

    Amit DarkEagle mondott az a lenyeg…“Nem az a lényeg, hogy mitől volt nagy szám, egyszerűen remek ember volt és kész!“

  14. @skatekiller

    “Ha egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.”

    “Egyedül az számít, hogy boldogok és egészségesek azok, akiket szeretsz. Minden más csak szórás a fagylatkelyhen.”

    Köszönöm szépen Müller Péter, vagy skatekiller vagy mittomén, nem volt zsigulim, de örültem volna neki, hogy akkor éltem volna.

    Ettől függetlenül akkora közhely, mint innen Tel Aviv, jó ember volt, én is bírtam, nem erről van szó, de csak mert elhunyt, attól még nem fogom éltetni ezeket a giccses monológokat. És hányok a plázaparkoló kultúrától, amit sajnos teremtett a film, nem csak idehaza. De gondolom neked is akkor virít az 1.4es vututun az ékírás.

  15. DnP: nem, nagyon sokan hallottak azokról a filmekről, amik miatt nagyon sokan szerették őt. és ja, ez már elég, mivel ez a nagyon sok ember nyilván nagyon szeretne látni róla egy emlékfilmet. mekkora problémáid vannak neked az életben, beszarás

  16. jó akkor ez poszt akkor ennyi, mert moderálni nincs kedvem, de már személyeskedésbe mentetek.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.