87 hozzászólás a “A Guardians of the Galaxy sztárjai James Gunn mellett állnak” bejegyzéshez

  1. Sok választása volt a Disneynek ebben? Miután a szélsőjobb felböfögte Gunn régi “offensive” tweetjeit, ha továbbra is vele dolgoznak, akkor annak nem látták volna a végét, hogy “a Disney mások érzelmeire tekintettel nem lévő, ízléstelen, gusztustalan alakokkal készítteti a filmjeit”. Így is úgy is a szart kapják, Disneyék is, Gunn is, itt senki sem tudott nyerni.

  2. Nem értem, (mármint értem) mire ez a nagy felhajtás. Ha ezeket az úgymond “vicceket” egy random csávó írta volna, most a #Metoo és társai nevében azonnal bíróság elé citálnák de ha Gunn teszi akkor ez vicces?

    Ha csak 1-2 viccről lenne szó, akkor azt mondom oké, hibázott, más is viccelődött már olyannal amivel nem kéne. De nekem senki ne magyarázza be, hogy több mint 10 ezer Twitter poszt az csak úgy véletlen történt meg.

    Ennyi erővel akkor mentsük fel a #Metoo mozgalom által meghurcolt pasik egy jó nagy részét akik lényegében csak feneket paskoltak vagy flörtöltek mert mára már jobb emberek lettek, hiszen azok a tettek is ugye évekkel ezelőtt történtek. Komolyan mondom Amerikában tényleg durva ez a kettős mérce.

    1. Alapból fel sem kellett volna vennie a Disney-nek hiszen ők főleg gyerekeknek csinálnak filmet. És már jóval a felvétele előtt is tele volt a Twittere ilyen üzenetekkel.

    2. Ahogy már írtam, egy random pasas esetében a rendőrség min. eljárást indítani gyanús viselkedés miatt. Mert 10 ezer poszt gyerekek molesztálásáról enyhén szólva is gyanús.

    3. Ha a Disney visszahelyezné esetleg, amit kétlek, mert ennyire nem hülyék, akkor megásnák a saját sírjukat. Ahogy teszik jelenleg a GOTG színészei is. Addig húzzák a macska bajszát amíg a Disney rájuk pirít.

    Az se lepne meg ha a Disney lefújná a GOTG Part 3-at mert úgy elhallgattathatnák végleg a népet. Márpedig ez lenne a logikus lépés mert ha jön új GOTG film akkor folyamatosan Gunn-ról fog csacsogni a nép és a sajtó is, ami nem feltétlen jó dolog.

  3. Venom
    Gondolom ez oda-vissza működik a két oldal és annak pártfogói közt. Amúgy továbbra is mókás, hogy a sötét, drogos múlt belefér a Disneynek, fekete humor már nem. Mondom ezt úgy, hogy Downey Jr. szimpatikus ember, Gunn tweetjei meg nem voltak viccesek egy percig sem… de akkor is, ne már :)

  4. Ugyanez a Disney pár hónapja még Roseanne Barr-t rúgta ki. Ezt senki ne felejtse el! Ha nem akarnak popsit csinálni a szájukból, akkor bizony meg kell válniuk Gunntól is. Amúgy a tweetek nagyon gusztustalanok voltak.

  5. Akkor is kaszáltak volna, ha Gunn marad, a MArvel-fanokat nem érdekli, hogy a rendező kiféle-miféle ember.

  6. Hagyjuk már a köznépnek fingja nincsen ezekrol a csiripelésekről főleg nem olvassak el de mindegy felől mivel Gunn teljesen lecserelhető. A Russok jol csinaltak a guardians jeleneteket a infinity warban szoval nem lehet nehez elkepzelni hogy mas is irhat egy jo bantert a karakterek között

  7. Ja hát a testvére valahogy nem meglepő, de még tőle is láttam hasonló “vicces” tweetet előszedve, örüljön, hogy megúszta lol. Felháborodni akkor kellene nagyon, ha lecsukták volna.
    Azért azok után a viccek után még erre az insta bejegyzésére is nehéz anélkül ránézni, hogy eszedbe ne jutna az egész és tök más a lecsengése, ennyi régi tweet után a megváltozott embertől, még ha sosem tudtál volna a kedvenc humorforrásáról elkuncogsz rajta,hogy hú de ijesztő nyúl aztán ránézel a kissrácra de így meg belegondolsz, hogy ez is annak a kiélése lightosabban?

    https://www.instagram.com/p/BS9YTj9jv55/?hl=hu&taken-by=jamesgunn

  8. Fearitself
    Az azért ugye megvan, hogy az Infinity War-ban is Gunn írta az őrzők szövegeit és ő választotta a zenét is ami szólt amikor először megjelentek. Szóval ennyit erről. :)

  9. MrAndree
    Az első filmnek, ami a jobbik a kettő közül, viszont nem ő volt a fő írója.

  10. Pom Klementieff aláírása kicsit sem hatásvadász és feltűnőskodő. Ő még a gazdáért se tud kiállni úgy, hogy közbe ne magát sztárolja…

  11. Bár ki tudja, lehet, hogy ez egy segélykiáltás, hogy neki talán mégse hiányzik annyira Gunn. :D A peer pressure kemény dolog…

  12. “A Russok jol csinaltak a guardians jeleneteket a infinity warban”

    azokat kb Gunn csinálta

  13. Dark az azért nem volt 10000 tweet csak egyszerűbb volt egyben kitörölni egy időszakot, mint végigmenni rajtuk válogatva.

  14. Mekare
    Gyanítom összesen annyi tweet volt amennyi körbejárta a netet. A 10000 azért volt kitalálva mert akiktől indult az egész ügy, nekik nem a “tények” megjelenítése volt a célja hanem effektíve karriergyilkosság, és ahhoz sokkal jobban hangzott a 10000. Valamilyen szinten bevált mert mint látjuk sokan még most is agyatlanul szajkózzák a 10000-et.

  15. meg sokan agyatlanul keverik a zaklatást a világba tolt viccesnek szánt, de ízléstelen twittekkel.

  16. akkor most vajon őket is kirúgják? bocs a troll kérdésért, csak egyből az jutott eszembe, hogy ha mellette állnak, akkor osztják azt is, hogy az egykori, poénnak szánt hülyeségei szimpla fekete humor, semmi több. Szóval ha ezt a gyenge lábakon álló logikát követi valami fejes, ők is simán mehetnek a levesbe és castingolhatják újra az egészet. Mert eredetileg valaki bal lábbal kelt fel éppen és nem tetszett neki az, amit Gunn ilyen háttérrel ért el.
    Majd az eredeti posztnál erre még rászánok néhány sort..érdekes a téma

  17. Ez egy nagy baromság most ezért komolyan ki kellett rúgni?
    Oké izléstelen pojénok voltak de ennyi.
    Már megint ez az összemosás van mint a metoo-nál ,hogy az igazi bűnösöket összekeverik a flörtölős stb megjegyzésekkel.
    Ez már megint túl lett tolva rendessen.
    Bocsánatot kért a viccek miatt meg is változott ráadásul amit a Guardians-al csinál az nagyon jó.
    De persze legyen csak kersztrefeszítva…na mennyémá…

  18. Remélem ugyanígy ki fognak állni mások is azok mellett, akiket akár a #metoo, akár más mozgalmak hurcoltak meg a semmiért! Nyilván nem a Weinsteinekre gondolok, akik effektíve bűncselekményt követtek el, vagy akár érzelmileg zsaroltak, támadtak valakit. De ez a “csináljunk ki mindenkit, aki nem elég PC” hozzáállás törlődjön már ki végre az emberek agyából, mert rohadtul egy nagy zsákutca, az összes SJW-vel együtt…

  19. Kicsit sem gyanús, hogy csak filmrendezőkről és a filmes világban szereplő férfiakról (és nem nőkről) derülnek ki ezek a dolgok. Valakinek betett Gunn, ezért előástak valamit róla, amibe belemagyaráztak valamit. Ugyanazt a büntetést kapta, amit Spacey, pedig utóbbi tettlegességig fajult. Bár én az ő esetében is túl erősnek érzem az ítéletet, de ez már az én értékrendemet mutatja.
    Egy biztos, itt mindenki érzékeny p*csa lett, és mindenki megsértődik mindenen. Nincs olyan vicc, ami ne bántana meg valakit. Ha szőke nős poént mondunk, akkor szexisták vagyunk, ha rendőrös poént, akkor meg rendőrök elleni verbális erőszak? Hagyjuk már!
    #WeAreGunn

  20. Az egészben az a legidegesítöbb, hogy olyan hirtelen és gyorsan lezajlott a kirúgósdi. Valaki mintha írta volna és szerintem a fején találta a szöget: valamiért ki lett adva a kilövési engedély Gunnra. Részemröl neki szurkolok, még ha túl edgy seggfej is volt régebben.

  21. Undorító pedofil dolgokat írt ( ami ebben a gyerekeket erőszakoló körben normális ), es most kiállnak mellette a kollégák, akiknél szintén lehet ez az? Undorító. Mint amikor a belőve részegen száguldozó magyar színészóriás mellett álltak ki, miközben áldozata ehy életre megnyomorodott. És még a nevét is félek leírni, mert a bűnözőknek vannak jogai.
    Kérdem én, milyen világban élünk?

  22. Napsugár:

    – Valaki rossz humorú/illetlen vicceket ír ki az internetre
    – Valaki ittasan vezet és megnyomorít egy másik embert

    Hogyan lehet ezt egyáltalán egy lapon emlegetni?

    Szerintem szép gesztus Pratt-éktől, és örülök, hogy mind kiálltak Gunn mellett, kíváncsi leszek mit lépnek a mickeyegeresek. (mondom ezt úgy, hogy amik kikerültek tweet-ek, azok szerintem se viccesek vagy provokatívak, egyszerűen primitívek.)

  23. cbeirne Gunn elég rendesen beleszállt a jobbosokba, aztán azok visszavágtak. Itt nem a Disney volt a hunyó. Igazából ők kényszerhelyzetbe kerültek. Ha marad Gunn, akkor a mérsékeltebb liberálisokat is szembeköpik, nem csak az ultra-PC vonalat, amely felé mostanság haladnak.

    Alapból amúgy megvédeném Gunnt, de az ő tweetjei már túlmentek az elfogadható vicceskedés határain. Nyilván nem komolyból írta ki őket, a kérdés nem is ez volt, de ilyesmivel, és főleg így nem szabad viccelődni. Pláne nem ennyiszer. Egy-egy tweetre még rá lehet sütni, hogy kicsúszott, de azért volt vagy 20 ilyen tőle (amit előástak, ki tudja mennyi még) ami már tendenciát mutat.

  24. Napsugár:
    Ez most komoly? Valaki karambolban megnyomorít valakit illetve leír egy izléstelen viccet az ugyan az neked?
    Ezért írtam ,hogy azért nem kéne már ezt így összemosni. Tényleg izléstelen pedofil viccet mesélni kérjen bocsánatot mindenkitől de nem ugyan az mint aki ténylegesen pedofil.

    Amúgy egyértelmű ,hogy a Trump kritikái miatt kapja most ezt az egész szart. Szépen eltüntetik a színről. Én meg sajnálom ,hogy nem csinálhat több szórakoztató Guarduians mozit :(

  25. Hadd szögezzem le, hogy az egész Twitter dologot egy baromságnak tartom, de lehet, hogy csak öreg vagyok már ehhez. De könyörgöm, miért ne lehetne viccelni bármivel?? Persze az, hogy kinek mi a vicces azt most hagyjuk, de nem erről (is) szól a szólásszabadság? Ha tényleg nem csinált semmit – és amiket olvastam még felbújtásnak, fenyegetésnek stb se minősül – akkor milyen bűnt követett el??? Roseanne Barr-hoz hasonlítjátok, de Ő konkrétan megsértett vkit, míg Gunn még ezt se tette. De tényleg hol van a határ?? Nagyon, nagyon rossz irányba halad a világ! :( “Land of the free” a tököm…

  26. Elolvasva az előző poszt alatti kommenteket szerintem se lehet bármivel viccelni és egy ilyen ordenáré bunkót nem tudom minek sajnálni. Igaz, engem a film hidegen hagy, de szerintem itt nem a Disney/Metoo összeesküvéselméletéről van szó.

  27. “miért ne lehetne viccelni bármivel??”

    Lehet. Viccelhetsz gyerekek megerőszkolásával, lehetsz viccesen rasszista is szóban, bármi. A Disney meg eldöntheti, hogy dolgozik-e veled, ha “bármivel” viccelsz vagy nem. Ilyen egyszerű. A fűszernek áramolnia kell, és ha a “vicceskedésed” útban van, akkor mehetsz kapálni.

  28. Lehet viccelni bármivel, szólásszabadság ott van, nen tartóztatták le viccek miatt, vagy politikai nézet miatt, a munkáltatója attól még kirúghatja érte. Főleg ilyen nagy cégek.
    Olyan gyorsan történt az egész amúgy valo
    Az meg, hogy miért ne lehetne viccelni, hát lehet, csak nrm mindegy hol meg amúgy hogy ki. Egy nagyobb követőmennyiséggel rendelkező fióknak nagyobb a felelőssége, mint egy 100 követősnek. Több emberhez eljut az üzenete, azokhoz is akik nem kovetik. El kell gondolkozni mielőtt megnyomod a küldés gombot, hogy a rengeteg nemierőszak és pedofília túlélő közül lehet, hogy a többség nem szereti amikor másokat viccelődni lát azon, ami vele történt, mikor még alapból rajtuk van a stigma azért amit ellenük követtek el. Ha Gunn csinál egy filmet, aminek az elején figyelmeztet milyen tartalmú viccek vannak benne, senkinek nem lehetne rá panasza, mert figyelmeztetve lett, és ha abból a filmből lévő részletet valaki kitweetelné az már szerintem megint nem Gunn felelőssége lenne, hanem a tweetelőé. De amit ő kiált ki a nagyvilágba az az ő sara.

  29. *Erre én nyomom le véletlenül a küldést, mikor épp próbáltam kijavítani a hibákat a kommentemben :D sorry

  30. igen, itt nem arról van szó, hogy lehet-e pedofiliával viccelni (igen, lehet, simán belefér a free speechbe), hanem hogy belefér-e a dízni imidzsébe, hogy olyan arcokat foglalkoztat, akik pedofiliával viccelnek (úgy döntöttek, hogy nem fér bele, szívük joga).
    ezért nem alkalmazzák pl mittudomén az Anthony Jeselniket sem, mert az is olyan alak hogy a pedofil viccek még a lightosabbak közé tartoznak nála, és ez tök rendben is van, szeretik akik szeretik, sokat keres a standupjaival, csak nem a Dízninél lesz sztár.

    amúgy!
    az lenne a megfelelő lépés a díznitől ha a Waititit tennék oda rendezni a GoG3mat. azzal abszolút sikerülne egy csapásra mindenkit lenyugtatniuk.
    (de sajnos ennyi ítélőképességet manapság nem nézek ki belőlük)

  31. nem tudom miért emlegeti mindenki Waititi-t, elnézve a filmjeit a csávónak max az az előnye, hogy nem volt twittere régen, mert az ő humora is eléggé elszállt. szinte biztos, hogy a barátai között sütött el pedo viccet. szerintem egy páran itt nem is értik a kreatív embereket. oké, van akiről nem tudni semmit, de a nem jólfésült humort gyártók azért olyanok, mert számukra nincs határ a poénokban. paul feigről pl. nem fog sosem kiderülni semmi. erről írtam még régebben, hogy szét lehet-e választani a művet és a művészt.

  32. Igazatok van én is úgy gondolom, hogy a Disney azzal dolgozik akivek csak akar, nyilván nem tudhatjuk, hogy milyen szerződésük volt. Az is lehet, hogy Gunn kapott egy csomó pénzt a kirugás mellé, az is lehet, hogy nem is volt még megújítva a szerződésük. Szóval ezt nem is vitatom, nem is igazán érdekel. Viszont a Twitter nem kötelező senkinek. Szóval ha vkit bánt az ilyen humor, akkor ne kövesse. A pasi meg egy idióta fasz. Engem tényleg csak az zavar, hogy bárki meghurcolható tényleges bűntett nélkül is.

  33. hát pont ezért lenne ideális választás, mert olyan mint a Gunn, csak nem twittelt pedofilosat.

  34. Waititi nem fog GotG-t rendezni. És ne is rendezzen. Igen, elég egyedi és beteg látásmódja van, ami nekem bejön, de speciel a Thor3-at úgy elviccelte, hogy az túlzás volt számomra. Ja meg amúgy sem ér rá, mert a Hitleres(!!!) vígjátékán dolgozik. Na ott is lesz pár jogi köre a mikiegereseknek. És utána is fog filmeket forgatni. Nem fog beleférni az idejébe.

  35. na mondjuk amiatt pont nehezen fognak beszólni neki az alt-rightosok, hogy Hitleres filmet csinál XD

  36. Oké nem volt 10 ezer twitter üzenete pedofil de több 100 tuti, hogy volt mert csak képekben láttam annyit. ÉS akkor nem említettem az LBGT ellenes meg a tököm tudja milyen politikai nézetes “vicceit”. Az LGBT-nek meg más politikai nézeteket valló embereknek konkrétan minden féle vicc nélkül ment neki elég durván. Szóval ja. Nehogy már fel akarjuk menteni mert csak viccelt.

    Anno írtam már de 2012-ben már kiborult a bili ezek miatt. Akkor is a pedofil meg a meleg utáló kommentjei miatt. Elnézést kért akkor is. De szarnak a pofon kb mert az üzeneteit akkor se törölte. Szóval akkor mennyit is ér a bocsánatkérése? SEMMIT!

    Ez nem Marvel ellenes dolog. Szeretem a Marvelt, 20 éve olvasom. A filmjeik fele min. tetszett, pláne Gunn filmje mert a GOTG pont a jobbak közé tartozik. De csak emiatt nem fogom Gunn-t piedesztálra emelni és elnézni neki mindent. Akinek nincs gyereke szerintem annak is fel kéne forduljon a gyomra az állítólagos viccei miatt.

    Végezetül pedig, ha Roseanne-t kidobta a Disney a rasszista kommentje miatt akkor Gunnak is mennie kell, ennyi. Ha pedig Gunn maradt volna akkor Roseanne is maradhatott volna. Következetesség ugye. Sokszor leírtam már de alapból fel se kellett volna vennie őt a Disneynek.

    Ha egy átlagemberről lenne szó, most a nép ott állna az ablaka alatt fáklyákkal mint a régi “szép” időkben. Ehelyett védelmezik. De csak addig amíg A Disney úgy nem dönt, hogy nem lesz GOTG Part 3 hogy mindenkit leállítson. :D

  37. clegane: mármint? nyilván viccet űz Hitlerből, szóval simán beszólnak majd neki.

  38. Ha már Roseanne, őt senki se védelmezte pedig gyakorlatilag ugyan azt csinálta mint Gunn, csak azzal a különbséggel, hogy ő egyetlen egy posztot tett ki.

  39. DarkEagle
    Akkor nem utálod a Marvelt, csak magadtól beszélsz hülyeségeket. :D Mutast már nekem azt a több 100 tweetet kérlek, mert én kb ugyanazt a 15-öt látom postolva most mindenhol.

    Amúgy ha már annyira Roseanne párhuzamot akartok akkor ez az ügy most olyan mintha Roseanne-t az évekkel ezelőtti kis Hitleres beöltözéséért rúgták volna most ki. Csakhogy Roseanne akkor mondott faszságot amikor már Disney-nél volt, plusz olyan nagy megbánást se tanusított (semekkorát leginkább, azóta se). Illetve azon is érdemes elgondolkodni, hogy mellette vajon miért nem állt ki ekkora lendülettel a stábja. Lehet mert pont ugyanolyan elviselhetetlen idióta mint a megnyilvánulásai alapján tűnik? Gunn esetén ellenben mindenki kihangsúlyozza, hogy mekkorát változott amióta ezeket írta. De persze, a két ügy tök ugyanolyan…

  40. jó, de ezt így hogy? XD “Hitlerből nem szabad viccet űzni! ez felháborító!” XD

  41. A Disney-nek ki kellene rúgnia Donald kacsát is, hisz a régi részekben volt hogy Mein Kampf-ot olvasott.
    Iszonyat túl van lihegve az egész téma, főleg hogy a régi Disney mesék pl tartalmaztak nem kevés antiszemita nézetet.

  42. Darkeagle: Rosanne régebben sokkal durvábbakat twittelt, szóval nála ott van az is, hogy nem változott, míg Gunn túllépett életének ezen szakaszán.

  43. A nácis Donald rész a nácikat fikázta….

    Amúgy én nem jogi oldalról közelítem meg (free speech), hanem erkölcsiről. Persze, viccelni mindennel “szabad”, de én nem tudok halálokon, ember-állatkínzáson, rákosokon etc. röhögni. Szerintem ez ilyen kimondatlan határ, amit jobb esetben érzel, hogy ez még vicces, ez már gáz. Az Addams Family morbid, de polkorrekt. Amúgy a PC meg egy másik véglet a baromságnan, de ezúttal igazuk volt. Millióan követik gondolom a csávót, felelős azért mit pofázik. Ha valaki akkor a dizni meg az imidzsre még ha néha álszenten is (lómentés, Star Wars 8).

  44. Most megint kitárgyaljátok ugyanazt amit a múltkor miért nem a levélröl írtok?
    Amúgy respect ezért minden szereplőnek,végülis mit tud csinálni a Disney kirúgnak mindenkit🤣🤣

  45. Mint a Star Wars ahogy bármilyen hírenél is ugyanarról van szó mindig: Last Jedi, rajongók stb.

    Szerintem amúgy gyökérség a színészektől kampányolni ilyen emberért.

  46. Ezt a “változás” érvet én sose értettem. Tökmindegy, hogy változott-e (valszeg nem), a tetteinknek következményei vannak. Néha évek múlva. Egyébként ez nem pedofil-kérdés sztem, hanem kapzsiság kérdés. Annak idején azért viccelődött ilyen ízléstelenül, mert ez kellett a fanjainak. Ütötte a vasat. Aztán lecserélte a fanjait mainstreamebb emberekre, és csodálkozik rajta, hogy azoknak meg beteszi a kaput az akkori ténykedése.

    Ha akkor jó volt, vállalja utólag is, ne takarózzon gyáván olyasmivel, hogy “változott”. Nem változott ez semmit, csak szeretne még sok pénzt keresni. Hát nem fog.

  47. @Human: Nem ismerem Gunn-t így tőlem mondhat bárki bármit, hogy megváltozott. De az amit ír nem ezt támasztja alá, hiszen már MÁSODJÁRA kér elnézést. Anno 2012-ben is kiakadt rá ugyan ezért a média, akkor is elnézést kért de nem törölte a posztjait. Ergo nem is érdekelte a dolog. Most hogy itt a Metoo és társai és megint előkerült a dolog egyből törölte mert tudta hogy most lesz következménye.

    Bocs, hogy egy ilyen ember mellett nem tudok kiállni. Amíg azt hitte nem veszik elő folyamatosan tolta a szar dumát, most ebben az új világban egyből magyarázkodik meg töröl mindent. Én nem hiszek a véletlenekben. És abban sem hogy az emberek megtudnak változni. Mert nem tudnak. Pláne Gagyivúúdban.

    Egyébként én Roseanne-t se védem csak azt mondom a Disneynek következetesnek kell lennie. Vagy menjen mindkettő vagy egyik se. DE alapból nem lenne ez a baromság ha a Disney nem alkalmazza őket. Évekkel a GOTG előtt került színre Gunn stílusa és Tweetjei de mégis alkalmazták.

    Legyünk őszinték. Az emberek többsége akik mellé állnak azok Marvel fanok vagy olyanok akiket nem zavar kisgyerekek megrontása. Amerikában, pláne Hollywoodban amúgy is divat fiatalabbakkal nyomulni, hogy lazán fogalmazzak.

  48. Már most félek milyen lesz a világ 30 év múlva, jóformán BigBrother minden egyes szavadat hallani fogja, a következő generációnak már attól is félnie kell, hogy 5 éves korában otthon mit mondanak.
    Elítélendő amit Gunn posztolt, de az már régen volt, azóta azért “felnőtt” és korrektül bocsánatot kért, de valamiért az emberek nem akarnak megbocsájtani. Aminek nem tudom milyen alapja van, hiszen az elvek, a vallás és minden ami erkölcsi nagyon is kiemeli, hogy tudjál megbocsájtani, de valamiért az emberek nem ezt akarják csinálni, nekik vér kell. (persze most a szélsőségekről beszélünk, de ha akkora hatalmuk van, hogy valakit kirúgassanak, akkor azt komolyan kell venni)

    Ami szerintem komikus, hogy digitális életben az emberek olyan sztorikat szeretnek a legjobban, ahol a rossz ember a jó útra tért, megvilágosodott, előjött belőle a hős. És kb a Marvel nagy része ilyen és ezt a népek imádják (Stark a fegyvergyártó, Thor a beképzelt p*cs, az egész Guardians, és a többi. Még Lokit is éltetik nagyon sokan)
    Mégis, való életben a legkisebb botlást is úgy el tudnak ítélni, hogy az már-már komikus.

    Szerintem nagyon is korrekt volt hogy a csapat kiállt a munkatársukért és a barátjukért, ezzel lehet kivívva azok a szélsőségek utálatát, még akkor is, ha nem lesz belőle semmi.

  49. DarkEagle: amíg ilyen következetesen kevered azt, hogy valaki kisgyerekeket ront meg azzal, hogy ízléstelen vicceket ír twitterre, addig szerintem felesleges úgy tenned, mintha érveid lennének ebben a vitában. ha amellett kardoskodnál, hogy igenis átlépte az ízléstelen határt, szenvedjen, az érthető lenne, de ez a folyamatos utalás arra, hogy tényleg pedofil, ez egyszerűen nevetséges már. kérlek fejezd be, mert csak tömöd hülyeséggel a topikot.

  50. T: ez meg a másik, múltkor is mondtam, hogy mindenki gondoljon bele, hogy az eddigi élete során milyen hibákat követett el, és azt ki-hogyan reagálta le.

  51. Azok az ízléstelen viccek gyerekp@rn@val és pedofíliával voltak kapcsolatosak. Csak rá kell nézni az Instagramjara, fentebb is linkeltek egy kepet.

    Itt nincs semmi fekete humor, meg vicces kijelentés, akárhogy is próbálják elütni az élét és védeni. Ez az, ami.

    De tudom, a gyerekeknek ( meg a meeto jegyében megerőszakolt nőknek ) kell elnézést kérni a művész úrtól, mert nem értették a humort. Nálam leírta magát ez a csávó. 2018bam engedtessék már meg , hogy elitélhessem az ilyen emberi hulladékokat. Köszönöm.

  52. Egyébként akiknek ez sok, meg kitudjamilyenszörnyű-jelző, azok egy dank meme fórumban idegösszeomlást kapnának, vagy mi? :D
    Vagy minimum keresztes hadjáratra indulnak, ha már ‘egyeseknek’ itt az a véleménye, hogy gyerekekkel viccel = pedofil.

    Egyébként korrekt a levél a gárdától, jó, hogy kiálltak mellette.

  53. Napsugár
    Azért szerintem stand up-ra ne nagyon ülj be, de úgy általában akármilyen kicsit is odamondogatósabb humorista előadására se. Family Guy vagy még inkább South Park részeket pedig végképp kerül el, szerintem nagyon felháborodnál. :D

    Itt jegyzem meg, aki továbbra sem tud különbséget tenni ízléstelen és szar viccelődés és valódi elkövetett pedofília között annak nagyon komoly bajok vannak a fejében…

  54. 60 +1

    Az összes South Park részt láttam. Mégis van egy erkölcsi ranglétrám, amin eldöntöttem nekem mi vicces, mi nem. Az hogy
    Buddha, meg Jézus drogosok az nem. Az, hogy rákosokon röhögjek, az nem.

    Erre írtam fentebb, hogy jogilag sok kimondott g**iskedést meg lehet tenni a médiában free speech címén, de attól az még az bántó marad. Lehet egy ilyen emberrel senki nem dolgozna közületek se szívesen.

    A stand-up meg (azt az építész palit leszámítva) csak mások káromkodós fikázásáról szól itthon, meg hogy “fú,mekkora király vagyok”, amin addig röhögsz, amíg nem téged b*szogat a tisztelt “””humorista”””, aztán ha hangot adnál a sértettségednek, leugatnának, hogy meme, meg liberalizmus van és PC huszár vagy.

    Végletek vannak baszki, közte semmi.

  55. sum-blink: és, miért kéne rajtad kívül bárki mást érdekeljen a te “erkölcsi ranglétrád”?

    azt meg könyörgöm, vedd már észre, hogy léteznek emberek, akik akkor is tudnak nevetni egy poénon, ha őket baszogatja a humorista. (ld még: Roast)

  56. Azért, mert lehet a disneynél sem ilyen vadliberalistáknülnek és nekik is van. Szóval a seggét kitörölheti ezzrl a papírral.

    Fun fact: a twitter posztokat lehet törölni 😳

  57. sum-blink: és ha, elméleti síkon, az én erkölcsi létrám szerin sértő és “már gáz” a vadliberalistázás, akkor mi van? jogosnak fogod érezni, ha most emiatt meghurcolnak?

  58. Nem rendezek filmeket, nem követnek nem tudom hány ezren. Mitől esek el, ha bemártasz? Semmitől. Ez elég hülye érv volt.

  59. öh, szóval te is leszarod az én erkölcsi létrámat. jól teszed.
    na pont így van más is a tieddel.

  60. jó amúgy ez a levél, meg korrekt, meg minden, de halkan kérdezem, mit érnek el vele?:D pl egy konkrét munkaügyi perben.. semmit. Nem ismerem az amerikai jogrendszert, de ha a miénket veszem alapul, abban sem érne sokat. Max elmondhatnák a tanúk padján, hogy munkatársként nem volt vele gond. bádábumm

    Ez az egész nekem pl sokkal jobban fájna, ha mondjuk Nolant hurcolják így meg.. nyilván tökmás a két rendező, de azért Nolan is tökmáshogy alakított a karrierjét.

  61. 70. Mesterien csavarod ki a gondolatmenetet. De leszarjatod, mert nincs hatásom a médiára, ily módon akkora felelősségem sincs mint ennek a gyökérnek. Neki volt, beszopta.

    Human gondolom azért csinálja az ilyen posztokat, hogy mont Michael Jackson egye a popcorn-t és röhögjön a shitstormon. Vicc volt.

  62. “Human gondolom azért csinálja az ilyen posztokat, hogy mont Michael Jackson egye a popcorn-t és röhögjön a shitstormon. Vicc volt.”

    nem, hanem mert az egyik legjobban jövedelmező blockbuster franchise egyik rendezőjéről van szó, így hír. ha jól megnézed, a filmes világon kívüli dolgokról nem volt szó a blogon, pl. Rosanneról sem.

    Nem mellesleg nem értem, az erkölcsi létrád attól függ, hogy valaki mennyire híres? egy kisember rasszistán szembeköpheti az utcán a romát és utána újra bemehet a munkába, de ha ugyanezt egy híresség teszi, akkor már rip mindének?

  63. Mondtam, hogy vicc volt, de várhatóan túlreagáltad. (Míg egy melegfilmes posztnál elintézed a kommentek kikapcsolásával. Persze szíved joga.)

    A szemenköpés fizikai tett, így elítélendő. Clegane kolléga a vadliberalista szó egyszeri használata miatt szeretne meghurcolni, amire írtam, hogy sajna bajna nem fog összejönni, mert nem vagyok olyan befolyásos ember, hogy bárkit is érdekelne a véleményem. Ergo le is szarhatja. Ez egy médiaszemélyiségnél nem így müködik… Így érthető?

    Azt hiszem ebben a fasza franchiseban mondják hogy a nagyobb erő nagyobb felelősséggel jár, na valami olyasmi. Písz.

  64. 71 blady: kapitány kapitányom.
    ennyi értelme volt, nem azért csinálták, hogy a munkaügyi perben jobb legyen az esélye

  65. Szeretem a fekete humort, nem zavarnak a morbid, vagy disznó viccek.
    De…aki pedofíliával viccelődik, az egy beteg ember, pont.
    A munkáltató kirúgta,szerintem teljesen jogosan.
    A film szereplői pedig véleményem szerint saját magukat égetik azzal, hogy a védelmére kelnek.

  66. Ahogy már az előző témánál is írtam és ahogy itt DarkEagle is említette, miért nem törölte az akkori bocsánatkéréskor a tweeteket?
    Nem gondolom, hogy nem volt igazi a megbánása, de hanyagság volt azokat meghagyni így most bűnhődik miattuk.
    Ha törölve lettek volna és mondjuk úgy szedik elő, akkor egyszerűbb lett volna védeni, így már nem.

    Másik meg, hogy a saját tetteiért előbb-utóbb mindenki felel, viszont minél ismertebb vagy annál nagyobb lesz a “bűnhődés”.
    Ez ennek a szakmának a velejárója és ezt tudják az érintettek is.

    Pl. amerikai focistáknál is van nem egy észlény aki szokott iszonyatos hülyeségeket és felháborító dolgokat tweetelni, de amint észreveszi a csapat/menedzser, csapják is tarkón és töröltetik a tweetet és posztoltatják a bocsánatkérő üzenetet.

  67. “Szeretem a fekete humort, nem zavarnak a morbid, vagy disznó viccek.
    De…aki pedofíliával viccelődik, az egy beteg ember, pont.”

    ez olyan, mint a “nem vagyok rasszista”-val kezdődő kijelentések?

  68. Ma barátnőmmel láttunk egy papot, amire elsütött egy pedofilos poént. Jót röhögtünk. Nekem ez ilyen álszent duma, hogy mindennel lehet viccelni, kivéve a pedofíliával.

  69. Egyre több cikk jelenik meg azzal, hogy a Disney vissza akarja venni Gunn-t. :D Ha ez igaz akkor a Disney szépen el fogja magát ásni. És ha tényleg visszaveszik akkor kíváncsian várom mi lesz Roseanne reakciója. :D

  70. Tegnapelőtt még bizonyítás kellett a vád mellé, ha valakit ki akartunk rekeszteni a társadalomból. Tárgyalás, meg esküdtszék vagy bírói ítélet. Tegnap már elég volt néhány #metoo. Mára ott tartunk, hogy nem is kell az írott törvény szerinti bűn. Ha valaki ízléstelen módon érzékeny témákkal viccelődik, nincs helye köztünk.
    Holnap már bunkónak sem kell lenni. Ha csak említi valaki az érzékeny témákat, az vesszen! Később már nem tűrjük az eltérő véleményt. Végül pedig elég ok lesz, ha nem mosolyogsz elég szépen.
    Lehet, hogy egyszer engem is kirúgnak ezért a hozzászólásért, mert politikailag nem elég korrekt?
    Szánalmas.

  71. Ez szép kiállás volt tőlük, de ettől még ők is visszakoznak majd, ha kilátásba helyeznék a vol. 3. felfüggesztését. A pénz beszél és kétlem, hogy a színészek el akarnának esni a lóvétól, mert az első két rész alapozása után kvázi bárki megírhatja a vol. 3. forgatókönyvét. Szóval nem tudjuk, hogy mi lesz a Disney döntése, de tuti nyomást gyakorol rájuk és ez azért rányomhatja a teljes Marvel gépezetre a bélyegét.

    Ami a fickót illeti: nekem sem tetszenek az ilyen poénok, mert nyilván az érintett csoportokat (rákos vagy AIDSes beteg) vagy a hozzátartozókat felzaklatta. Tehát úgy baráti társaságban nyugodtan humorizáljon, ha viccesnek hiszi, de az interneten óvatosabb is lehetett volna. Bár ha jól értelmeztem, akkor elnézést is kért, tehát így nehéz igazságot tenni a bunkóság és a szólásszabadság között lavírozva. A legjobb talán mégis az lett volna, ha nem is tesz ki ilyeneket.

    Matt Damon is tanult az esetből, hogy a közhangulat miatt neki is inkább csendben kellett volna maradnia, ha egyszer a többség így is, úgy is állásfoglalást fog kiprovokálni mindenkiből. Viszont megértem őt is, hogy besokallt a metoo kampány lincshangulatától és próbálta a maga módján csitítani a hölgyeket.

  72. Nekem rohadtul elegem van a #metoo-ból és a PC-ségből. Semmi másról nem szól, mint filmes férfiak karrierjének tönkretételéről. Már senki nem foglalkozik azzal, hogy micsoda verbális és sajnos fizikális zaklatás éri a nőket nap, mint nap. Egyre rosszabb a helyzet, és kicsit félek, mert nem látni a végét, és tényleg az a sötét jövő lesz, amit @zmax felvázolt.

  73. 75: ez szép és jó, de ha megpendíti a Disney, hogy ha nem tetszik, kereshetnek ők is más állás után, megnézném ki mellett állnak így ki. Hiába kapitány, kapitányom, meg a teljes mellszélesség, nekik is meg kell élni valamiből..

  74. ez a “gyerekeseket es hozzatartozokat felzaklathatja a hozzaszolas” az egyik kedvencem. na es akkor mi van ha valakit felzaklat. akiket az felzaklat, hogy egy ismeretlen embernek mas velemenye es/vagy beteg humora van, az ne menjen utcara, kosse ki az internetet, mondja le a tv elofizut is, de meg konyvet se olvasson.

    amugy konkretan gunn-rol is ugyanaz a velemenyem, mint amikor anno cruise “megorult” oprah-nal: nem a baratom, nem jarunk egyutt grillezni, sielni, stb. ezert nem zavar mit csinal melon kivul, amig a filmjeinel odateszi magat 100%-osan, addig azt adja, amit elvarok tole es ez mindkettojukre igaz.

    a kirugasa szanalmas es szomoru, a guardians volt az egyetlen ujranezos az egesz MCU-bol nekem. remelem visszakozik az eger.

  75. “És ha tényleg visszaveszik akkor kíváncsian várom mi lesz Roseanne reakciója”

    szerintem te nem érted, hogy mi a különbség a két helyzet között.

  76. human
    Amúgy Roseanne se érti, mert még tweetelt is róla, hogy milyen undorító, hogy Gunn mellett kiálltak, mellette meg senki. Mondjuk így a tweetje alapján nem is csodálom, hogy nem érti. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.