Az új Terminátor-film csajai

Szeretnék a Paramountnál dolgozni, ha ott ennyire nem kell megerőltetnie magát a marketingeseknek. Értem, hogy girl power, 2018-van, de a franchise felélesztését tényleg ilyen képpel kell kezdeni? Ha csak egy badass Sarah Connort mutatnának elsőre, az értelmesebb lenne.

A rendező amúgy Tim Miller (Deadpool), és a második filmtől folytatják a történetet.

67 hozzászólás a “Az új Terminátor-film csajai” bejegyzéshez

  1. mik azok a csíkok az elcseszett kenbarbi hajú nőn? Ő is terminator lesz ezek szerint?

    szerintem is elég lett volna Saraht kitenni, ez így kissé komolytalan – pontosabban szólva nem Terminatorhoz illő/méltó

  2. Leesnek a háttérről, túl szét PS-elt, és rosszul is néznek ki. Letöri a lelkesedést szó szerint annyira szar, ezt a fiaskót javítani kellene :-(

  3. Majd kiadják az első Arnie képet és mindenki eldobja az agyát úgyis. Csak addig le kell futni a kötelező köröket. :D

  4. Az ott középen biztos, hogy csaj?

    Amúgy ha a 2 után leszünk, akkor az a 90-es évek? Érdekes lenne. Bömbölhetne megint a Guns ‘N Roses.

  5. Semmi bajom Mackenzie Davis-el, szerintem jó nő meg minden, de ha nem tudnám, hogy az ott középen ő, akkor rögtön rávágtam volna, hogy ki az a buzi ott középen? Iszonyat…

  6. Davis tényleg nem néz ki nőnek. Pedig, “előben” jól tud kinézni.

    Gáz így kezdeni szerintem is. Elég lett volna csak Sarah Connor, de ő is valami sötétebb, érdekesen árnyékos képen.

  7. nagyon C-kategória, egy T2 folytatásnak nem ezzel kéne alapozni.

    persze lehet ebből bármi, de tényleg beszédes, ha valaki ennek zöld utat ad – van honnan felállni a Terminator franchise-nak és vért kéne izzadni minden promó anyagnál.

  8. Kedvenc filmem a Terminátor 2. de soha többé nem teszem be a lábam egy Terminátor mozira, az 5. résznél már az előzetesekből éreztem, hogy ez eszméletlen gáz,de a Cameronos reklám kisfilm után mégis beültem rá! A film után gyakorlatilag a sírást vissza tartva jöttem ki moziból, legszívesebben visszakértem volna a jegy árát! Szóval én Terminátorért többé nem adok pénzt, és nem fecsérlem ilyenekre az időmet,inkább újra nézem az első kettőt!

  9. “Nem lehetséges hogy ez csak fan made?”

    nem, direkt be is linkeltem a forrást a posztba.

  10. Megmondom mi lesz. Kijön a film, és annyira szar lesz, hogy elkezdik magasztalni az előző részt ahogy a második Lucas trilógiát. :D

  11. Egy kép alapján ne ítéljünk ugye, de az előző rész marketinge sem tért el minőségben ettől, szóval…

    Nem is értem, hogy egy ennyire jó alapötletet miért kellett kiherélni X folytatással. Úgy látszik, az új SW elindított valamit, hogy jó lesz egy adott rész már csak attól, hogyha visszahozunk pár régi arcot. Ügyes.

  12. Emlékeztek még az előző rész az első promó képeire a reptéren ordibáló, földet lövő szereplőkkel? 😁

  13. Állitólag több hétig itt lesz Swarci!!!Pestiek figyeljetek nagyon!!!Egy fotót simán összehozhattok!!De jó lenne… 😥

  14. Pffuu mint valami rossz tini film…
    Nem hiszem el,hogy ez hivatalos,ha igen akkor🖕🖕

  15. Nemár… ki tartja mindig jó ötletnek Mackenzienek ezt a Halt and Catch Fire első évados hajat? Akkor se volt jó, meg most se az.

  16. Nincs végzet, csak ha bevégzed.
    Nem hiszem, hogy erre gondoltak anno…
    Akkor ez is egy a túltolt feminista mozi lesz, nempedig az egészséges egyensúlyt tartó T1-T2. Ennél még az is jobb volt mikor John Connor terminátor lett.

  17. Hihetetlen mennyire elszúrták az 1-2 utáni részeket. Gyakorlatilag gagyigyár lett belőle. A Predatorral is ez történt sajnos. Adott egy kult-univerzum, és gagyi-univerzum lesz belőle.
    A Star Wars is ebbe az irányba megy sajnos.

    Sajnálom nagyon, hogy ez történik azokkal a filmekkel, amiken felnőttem.

  18. Hát ez siralmas. Ez minek? Kezdek leszokni a mozizásról, és ez látom nem fog változni.

  19. én ilyen fosványt még nem láttam, pedig még vártam is eddig a filmet. Szegény Sarah Connor fel van aggatva fegyverekkel mint egy bazári majom, meg ráhúztak egy napszemüveget, az olyan terminátoros, badass. A háttér egy deviantartos fanmade render. Pont az a digitális szar, amitől féltem, főleg, hogy itt forgátják Mo-on. Itt még nem készült olyan amcsi film, ami nagyfilmes kinézetű lett volna.

  20. Szerintem az ott középen John Connor 😄😄😄 Birom Davist amúgy…de ez tényleg botrány

  21. Meddig tartott volna a szereplőket egy fekete háttér elé állítani, mögéjük egy kis füst, plusz kékes megvilágítás, és kész is. Hozza a T2 feelinget, nulla photoshoppal. De nem, inkább csinálják ezt. Ez hozza azt a hulladék szintet amit a Genysys (vagy mi a fene) plakátjain láthattunk. A marketing, photoshop szégyene volt az is.

  22. Szar kép és a film is az lesz. Sajnos.
    Csak egyféleképp lett volna értelme tovább vinni a sztorit, az elején bemutatni az ítélet napját, utána a harcokat, gerilla háborút, pont abban a stílusban mint ahogy az első részben vissza emlékezett Reese, R kategóriával. A film közepe fele bemutatni az időgépet, azt ahogy az emberek keresik és próbálják megsemmisíteni, majd a film vége ahogy látjuk, hogy a CGI Arnold visszajön, majd utána a CGI Biehn és felrobbantják az időgépet. KÉSZ. A kör bezárult, több folytatás nem kéne hozzá, lenne egy kerek trilógia. A 3-5 részeket meg ellehet felejteni.

  23. izmos fehér atlétás nő xddd ez beszarás, Jo McClane. csak egy cigi hiányzik a szájából, bazzzmeg

  24. a másik meg egy burger kinges pénztáros? hol a mosoly? így nem értékelném 10esre a kedvességét

  25. A Terminator 2 folytathatatlan. 15 év alatt 3 film bizonyította.
    Itt a negyedik. Persze.. majd meglátjuk.. de sajnos bebizonyosodott.. Schwarzi, Brad Fiedel és Cameron kell ehez. Talán 1994-95ben lehetett volna egy trilógiát ebből….

  26. A múltkori forgatási kép a Sarah Connor-t játszó színésznőről jobb volt mint ez a szemét.

    Itt tartunk 2018-ban.

  27. sum-blink: a ciszneműség a születéskor kapott nemmel való azonosulás. Csak azért jegyzem meg, hogy ha már ignoráns beszólást akarsz nyomni, akkor legalább helyes legyen.

  28. Azzal a vascölöppel mit akar a kezében? A robotokat püfölni? Azt már az 1-2 részben ellőtték, és ott sem működött. Meg hogy lehet az, hogy világvége, meg harcok, meg robbanás, meg mittudoménmégmi, de a frizura még mimdig szépen áll. Wella flex?
    Most már én is kezdek aggódni.

  29. Én a Terminátoros posztra akartam kattintani, de a Sharknadora nyomtam véletlen. Oh, wait

  30. Én kétlem, hogy James Cameron egy ilyen fércműhőz adná a nevét produceri státuszban. Bízzunk benne, hogy ez csak marketing melléfogás az elején.

  31. Jaj hát ez tényleg gáz.
    De mondjuk az előző rész Kasza Tibi ordítva lövi a földet mindent vitt kreténségben :D onnan már csak felfelé vezet az út ;)

  32. Hát ez tényleg kritikán aluli… :)
    Amúgy azért én még nem temetném annyira. A kép borzasztó, nyilván nyomják a feminizmust, de azért lehetséges, hogy a következő kép meg 3 pasival lesz és máris egyensúlyban lesz a dolog. A producer ért a szériához, Swarczi is back és a rendező is pozitívum nekem. Úgyhogy én még reménykedek!

    A Genesys posztereket meg még alvásig ki kell vernem a fejemből, vagy baszhatom az éjszakámat

  33. Éééééés az a kis lelkesedésem ami volt repül a picsába. Szegény Linda, ezért hozta magát rendbe.

  34. Nem értem miért olyan nehéz visszatérni a T1 horroros világába? Kell egy ütős háborús jelenet, de nem olyan, mint a Salvation-ben, hanem kb olyan, mint a Ryan közlegény megmentésében. Meg kellene mutatni, hogy miként mészároltak le a robotok komplett hadseregeket. Meg kellene mutatni az elkeseredetten bujkáló emberek világát, a beépülésre készített terminatorok kegyetlen öldöklését…stb. Mi olyan nehéz ebben? Gondolom a korhatár besorolás.

  35. bobjay: Meg is válaszoltad a kérdést magadnak. Sok rajongó az általad felvázolt Terminatort várja már évek óta. A Salvation próbálkozott valami hasonlóval csak sajnos PG13 formában. Lehetne ilyen filmet csinálni de akkor a producereknek megkellene elégedniük a kisebb bevétellel. Az meg valahogy a Terminatornál nem megy. A FOX bemerte vállalni a Logan-nel. Mindenképp a Marvel vagy a Fast and Furious filmek hangulatát akarták másolni már a Genisys-el is.

  36. Szegény Linda be kell érnie a transzneműnek tervezett Macaulay Culkin toyboygirl robottal :)

  37. “de akkor a producereknek megkellene elégedniük a kisebb bevétellel” hát az R-es Deadpool jobban muzsikált mint a szarrá fókuszcsoportozott Genisys, de ja, biztos így van. (nem veled vitatkozom Zsocso, ez egy olyan sztereotípia, amit még hosszú ideig nem fognak elengedni Hollywoodban, hiába van jó pár ellenpélda)

  38. Biztos véletlenül töltötték fel ezt a genesys és charlie angyalai mix képet…mellé kattintott valaki feltöltés közben. De most tényleg…inkabb ne is töltsenek fel semmit , még trailert se csak könyörgöm a filmet pofozzák már ki rendesen…de az tényleg odaba..on! Ezt bárki otthon photoshoppal sőtt , különbet összedob. Ki is rúgatnám aki ezt engedélyezte feltenni egy ilyen nagy film esetében. Mindegy…majd meglatjuk mi lesz ez még semmi egyenlöre…Ha a film nem sikerül mérgemben a vetitőszobában a gépészt fogom beleengedni az olvadó acélba…:D :D “Pedig ez fáj”…:)))):p

  39. sajnálom azokat akik még reménykednek egy jó terminatr filmben…de tényleg :)

  40. 3 erős nő a promóképen. Éljen a PC-ség!
    (Amúgy a kommentekből tudtam meg, hogy a középső egyén is nő.)
    Ez a film is kimarad, ahogy a 4-5.részek is. Engem nem vernek át!

  41. Amúgy még az a fura, hogy nem volt Rock féle terminator vagy egy tényleg izmosabb jó női terminator karakter, ahogy valaki írta is előttem. :)

  42. Tudtommal ez a film R besorolású lesz, szóval az a veszély nem áll fent hogy a korhatár miatt lesz szar.

  43. Srácok ez csak egy kép! Majd a mozgókép után már többet tudunk!

    Leo_Stotch:
    “Schwarzi, Brad Fiedel és Cameron kell ehhez”

    Lássuk csak, kettő pipa sőt Linda Hamilton is visszatért és Brad Fiedelt szerintem már rég felkérte Cameron!

  44. A kép maga nem túl előnyös finoman fogalmazva, de a film attól még jó lehet!
    A terminátorokhoz: Gabriel Luna és Svarci lesznek a terminátorok, a csaj az sztem nem, inkább egy ellenálló, bármilyen varratok is vannak a testén!

  45. Az inkább a vicces, hogy 3 erős nőnk már van John Connorunk még nincs szóval lesz itt még plot twist ! :D Amúgy a középső csaj biztos valami Skynet terminátor prototípus lesz amit már elkezdtek kiborgosítani, de még pont az agymosás/átprogramozás előtt szökött meg/mentették ki a fogolytelepről. A gumibevonatos, meg az élőszövetes verzió közötti fázis.

    Amúgy az egész koncepció szar szerintem. Benne kellett volna hagyni a T2-ben az öreg Sarah Connoros játszóteres részt, és onnantól csak antológia filmeket nyomni magáról a háborúról amik során eljutottunk volna addig, hogy John visszaküldi a T2-es Arnoldot.

  46. vehetnének át pár ötletet Christopher Sethfield (Bihon Tibor) Halálosztó könyveiből, ha már Magyarországon pörög a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.