Az Alien: Covenantban a Földön landoltak?

Persze csak hülyülök, biztos más idióta elméletet is ki lehetne találni, de az tisztán látszik, hogy mostani Mission Impossible-ben Ethan esküvőjét (a film elejéről, sőt, a trailerből screenshot, szóval nem spoiler) ugyanott vették fel, ahol a Covenantban leszálltak az űrhajósok.


human
írta
2018. 08. 05. 21:11
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Az Alien: Covenantban a Földön landoltak?” bejegyzéshez

 1. Ez a Milford Sound Új-Zélandon. Másfél hónapja jártam ott és nem tudtam miért ilyen ismerős :D

 2. Ezek szerint Ethan nyírta ki az Engeenereket mert megzavarták az esküvőt. Így minden világos.

 3. Azok, akik azon agyalok bolygón voltak, nem az engeenerek, csak egy hasonló humanoid faj, mint mi, csak ők tudtak róluk.

 4. Pár év( és pár M:I rész ) és Chuck Norris mehet nyugdíjba. Utána jöhetnek az Ethan Hunt/Tom Cruise poénok :D

 5. Nem igaz, hogy nem találnak vagy nem fizetnek más helyszínre forgatási engedélyt.

 6. Nem a helyszín a fura, hanem hogy kb ugyanabból a szögből lett felvéve :D
  Ha a kamera kicsit arrébb lenne állítva, valószínűleg nem lenne annyira szembeötlő.

 7. a film első képsora, komolyan, ha ez spoiler így egy héttel a bemutató után, akkor bocs, de én is spoilerfób vagyok, mégsem baszna fel, ha ezt a posztot látnám a film előtt.

 8. Nem akarok senkit szidni, viszont azzal nem értek egyet hogy “screenshot a trailerből =! spoiler”, mert rengeteg (sőt, a legtöbb) trailer tele van spoilerekkel.

  Igen, értem, hogy ez a konkrét képkocka a film elején van, csak az általános elvvel nem értek egyet.

 9. Láttam a Covenant-et, de erre szerintem magamtól soha nem jöttem volna rá.
  Nincs ezzel semmi gond szerintem.
  Az Utóhatásban a kép romantikusra van hangolva, míg az Alienben meg borongósra. Az ember amúgy sem a hátteret nézi, hanem a szereplőket, vagy a mozgó űrhajót.

  Nincs ezzel semmi gond.

 10. Kedves Human ! Senki nem mondta, hogy felbaszott, ellenben a fogalmazásodból ítélve, téged az én kommentem igen. Na most engem egyébként pont nem érdekel ez a szál a filmen belül. Egyébként mindig csak az első trailert nézem meg. Abban is mutatják ? Mindegy. Ha igen, akkor sem tulajdonítottam jelentőséget neki. Azt hittem, hogy így lesz vége, oszt’ elvonulnak a naplementében. Így azért már spoiler lenne !

 11. mire gondolsz? bocsánatot kértem, ha ez neked elrontotta, mert hiába vagyok én is spoilerfób, a fenti poszton tuti nem akadtam volna fenn, ha belefutok valahol, így nem gondoltam, hogy másnak gond lesz. azért is emeltem ki, hogy a film eleje, meg trailer screenshot, hogy senki se ijedjen meg a film végének ellövése miatt, hiszen láthatóan egy régebbi karakter van Tom mellett a képen.

  (a komolyan nem kiakadás volt, csak meglepődtem, szerintem ennyi év után elhihetnétek, hogy megedződtem, nem igazán basznak fel a kommentek az esetek 99,9%-ában, tényleges indulat nincs mögöttük)

 12. “Az ember amúgy sem a hátteret nézi, hanem a szereplőket, vagy a mozgó űrhajót.”

  ezt megvétózom:D ez totál nem így van, szerintem embere válogatja. Én legalábbis bambulok mindenfelé, az utóbbi időben M:I-nél, az Arrivalnál és a Covenantnál ámultam nagyokat, hogy mennyire de baziszép helyeken forgattak éshogy mennyire szeretnék én is ilyen helyeken “átutazni”:D

  Jelen esetben szerintem egyáltalán nem fura, hoogy ugyanaz a szög. Mivel anno az egész LOTR trilógiát Új-Zélandon forgatták, nem hiszem, hogy egyetlen egy ilyen helyre lehet csak engedélyt kapni, egyszerűen megtetszett a stábnak és kalap kabát.

  Amúgy nekem se tűnt volna fel, köszi a posztot :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.