Deadpool 2 – le super duper cut

Jött még egy előzetes a Deadpool 2 Super Duper Cut-hoz, ami a film bővített változatát jelenti ebben az esetben. A tovább mögött van egy trailer hozzá, és az egyik kivágott, de most visszatett jelenetet is megnézhetjük.

human
írta
2018. 08. 07. 18:10
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Deadpool 2 – le super duper cut” bejegyzéshez

  1. Tényleg lesz bővített változat, vagy ez is valami poén? Az első részből nem volt bővített kiadás, ugye?

  2. A “kölcsönzők”-ben már fent van, elvileg 11 perccel hosszabb a moziverziónál.

  3. Az előbb fejeztem be. Kicsit kurvára túl volt nyomva már az agymenés. Nálam Brad Pitt egy másodperce vitte a hátán a filmet.

  4. 1.

    Az első részből nem volt, ebből lesz. De gyanítom csak bd-n, ami nekem épp elég. A steelbook jön a polcra.

  5. Tegnap néztük meg a bővített verziót. Nagyon sok új jelenetet láttam, én tippre fél órát is mondtam volna.
    Összességben, volt 1-2 vicces kiegészítés, de néha már erőltetett volt és nem bántam, hogy kivágták a mozis verzióból.
    Főleg a legutolsó jelenetet. Az már alpári volt.

  6. Azt hiszem a plusz 14-15 percért nem fogom megnézni megint. Tegnap kölcsönöztem ki a normál verziót, hát nem tudom… Valszeg nem én vagyok a célközönség, de komolyan nem értem ezen a filmen hogyan lehetett (kellett volna) szórakozni. El sem kellett volna készülnie. Történet semmi, színészi alakítás semmi, poén semmi, zene semmi. Két alkalommal mosolyodtam el a 2 óra alatt. Pedig az elsőt nagyon szerettem.

  7. Ha ennyi a SEMMI benne, lehet el kellene gondolkozni azon, hogy a hiba az ön készülékében van :)

  8. Mert ez Deadpool, ehhez kell egy hangulat. Mint ahogy a There Will Be Blood-ot is csak egy bizonyos hangulattal tudod megnézni, és akkor szuper, de egy délutáni családi matinénél csak fognád a fejed.
    Deadpool is olyan, hogy két sör után haverokkal este 10-kor nagyon is jó tud lenni, de persze nagyon kell ismerni a sok referenciát a Comic filmek felé

  9. @Soldierdsgn: ez is elképzelhető. De mint írtam, az első bejövős volt. Ez meg szimplán sz@r lett.
    @T: vágom ezeket, sztem nem is ezzel volt baj.
    Na mindegy.

  10. nekem jobban tetszett mint az első, de ez sem volt jó mert baromi egyenetlen. A film első fele szemétre való (és azért az durva ha egy filmet egy 55 perces vágással kellene szinte kezdeni…) Az X-force toborzás az jó volt (ezt mondjuk a trailer miatt vártam is), és tök jól rövidre is zárták, abszolut működött. Utána azért már sokat javult a film, de kiemelkedő nyilván akkor sem lett, de az már legalább a nézhető kategória volt.
    Forgatókönyvet nem tudom van-e értelme egyáltalán értékelni. Az ún. popkultúrális utalásos poénokat szinte kivétel nélkül gyengének találtam (kivéve egyet, a stáblista után, Ryan Reynolds és a forgatókönyv, az viszont nálam nagyon betalált :) )mondjuk legalább a poénok másik fele az nekem sokkal jobban működött mint az első résznél. És hát sajnos az akciójelentek sem voltak túl erősek (és nem csak mondjuk egy mission impossible szinthez képest, hanem egy átlag képregényfilmhez képest sem)
    Meg hát tényleg, amivel kezdtem is, ha egy film első fele (és ez játékidőben tényleg a fele) szemétdombra való, azért az világos hogy jó film nem tud lenni.

  11. Az első rész egy igazi kalsszikussá nőtte ki magát, ennél meg még én rajonó létemre is háromszor ásítottam rajta a moziban. Én sem érzem, hogy most azért a negyedóráért megint megnézzem az egészet.

  12. Mi azért pótoltuk, hogy lássuk mi az a 15 perc.
    Spoiler:
    Ebbe legalább betették a Hitleres jelenetet aminek a legeslegvégén is van folytatása.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.