Johnny Depp a franchise filmeken kívül nem nagyon villog

Bár a pletykák szerint a valós életbeli gondjai miatt tökölnek a City of Lies film bemutatójával, de mivel a Comic Conon senki nem búúúzott a Fantastic Beasts 2 panelja közben, miközben ugyanott a volt felesége is reklámozta az aktuális filmjét, az Aquamant, így lehet más játszik közre az alábbi döntésben.

Levették a City of Lies-t a bemutatónaptárról. Szeptemberben érkezett volna a Biggie halála körüli ügyben nyomozó emberekről szóló film, aminek volt már előzetese, és azt elnézve elég gyanús volt a film minősége. Szóval simán lehet, hogy ez áll a döntés hátterében, főleg, hogy épp valami sorozatban is Biggie halálával foglalkoztak, és az sem a kult felé tart.

Ellenben jöhetnek a tippek, hogy Straight To Netflix lesz-e belőle…

Azért ne féltsük Deppet, mert ha ez a kisfilmje esetleg szar is lesz, azért közben a már említett Fantastic Beasts folytatás mellett még mindig ott van neki a Pirates of The Caribbean, aminél szintén előkerült már a pletyka, hogy jön a 6. rész. Tudom, hogy páran fixnek hozták le, de még nem tart ott a projekt.

10 hozzászólás a “Johnny Depp a franchise filmeken kívül nem nagyon villog” bejegyzéshez

 1. Azért ez a film kicsit többről szól,mint Biggie halála,gyakorlatilag elég keményen bevezet az alvilág és a simlis zsaruk világába.Én nagyon vártam és a szereposztás ritkán sikerül ilyen jól beleértve a mellékszereplőket.

 2. Pont be akartam írni, hogy tuti eladták a netflixnek, aztán tovább olvastam :)

  De továbbgondolva egyébként szerintem nem ez van a háttérben. Egyrészt teljesen értelmetlen, hogy verekedés miatt egy 18+ sötét nyomozós filmet eltolnak, miközben egy fiataloknak készült varázslatos kalandfilm szóba se kerül kb. a hírekben, nyilatkozatokban, lapít a WB is. Inkább arra tippelek, hogy ha jól tudom, a sértett be is perelte Deppet, és mivel ennek a filmnek a forgatásán történt, így lehet, hogy jogi akadálya van a bemutatónak az ügy lezárultáig. Lehet, hogy a B roll vagy maga a film bizonyíték? :) Vagy ld. blokkolták a Don Quijote filmet is míg Gilliam perelt. Igaz, ott konkrétan a film jogai körül ment a pereskedés…

  Eh, tudja a fene, de az biztos, hogy nagyon fura ez a reakció, főleg, hogy amíg nem törölték a bemutatót, addig nem is vert túl nagy hullámokat a story. Depp megint Deppként viselkedett, same old, same old.

 3. Lehet egy két fejesnek nem tetszenne ha a film ilyen modon lemenne.Lehet most bármit beleképzelni de elég meleg témát feszeget a film.Most már nagyon kiváncsi vagyok a filmre .

 4. Amúgy magánéleti dolgait félretéve is számomra már évek óta elfogyott minden tehetsége, ami volt… Ezért nem is tudok belekezdeni a fantastic beast storyba
  Igazán visszavonulhatna még neki is jót tenne szerintem, h csam zenélne vagy akármi

 5. @human: A film “gyanús minőségét” a legutóbbi poszt óta láttad meg a trailerben? Csak mert akkor még “ennyi alapján simán nézősnek” tituláltad.

 6. yippikaya: próbálom visszafogni a cinizmusom a közepesnek tűnő filmeknél, azóta kevesebb is a “human mindent lehúz” komment, amik mögött volt valamennyi igazság, de gyanúsan kicsi a poszt, és a korrupció + színészek miatt tartottam simán nézésre esélyesnek, akármilyen is az előzetese.

  arról nem is beszélve, h az is jó mérő (számomra) a trailer hatására, hogy azóta mennyire jegyeztem meg és várom a filmet.

 7. azért ezek után: “Gregg Brooks beperelte a munka közben rátámadó Johnny Deppet. A location manager szerint a színész kétszer bordán vágta őt, aztán még üvöltözött is vele. Brooks azt is állítja, hogy az eset után alá akartak vele íratni egy titoktartási megállapodást, amelynek értelmében nem lett volna módja beperelni Deppet, ő azonban elutasította ezt, amiért cserébe ki is rúgták a stábból. ”
  nem csodálom, hogy befékezett a stúdió..elég ciki lenne, ha emiatt kötne ki netflixen.. meg szerintem így nem is venné k meg:D

  Legrosszabb esetben évekkel később tudják csak bemutatni, amikor már lecsengett a jogvita (azazhogy kiköhögtek Brooksnak valamiféle kártérítési összeget).

  Depp úgy mindenesetre biztos nem fog járni, mint Spacey az all the money in the worlddel..

 8. én azért még mindig birom Deppet. remélem kijön a gödörből aztán visszatér néhány fasza komolyabb filmmel.

 9. Kit érdekel ez a bohóc de tényleg? Lassan belefullad az adósságba, piába, narkóba…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.