Heti mozibemutatók: augusztus 9.

Micsoda filmeket hoznak a sziget fesztivál ellen. Amúgy szomorú, de én a Meg-et vártam egy darabig, mert komolytalan hülyeségnek tűnt, ami lehet igaz, viszont a múlt héten már a rendező is elmondta, hogy jó pár véres halált kivágtak a filmből, még többet pedig le sem forgattak sajnos, szóval nem várható vágatlan verzió. Erre mostanra már Statham is kijelentette, hogy “a forgatókönyv teljesen más volt”, mint amire aláírt “But you go, Where’s the fucking blood? It’s like, There’s a shark.” Persze elismeri, hogy ő nem filmkészítő, és eléggé kerülgette, hogy leszólja a kész terméket, de sajnos mégis megtette közben.

 • Sötét elmék (The Dankest Minds) – kinn már hatalmasat bukott a YA utóbástyája, ideje, hogy itthon is ezt tegye.
 • Luis és a zűrlények (Luis & the Aliens) – heti animációs.
 • Az én hősöm (Le retour du héros) – francia vígjáték, kicsit tipikusnak néz ki, de Jean Dujardin és Melanie Laurent.
 • A kutyám nélkül sehova (Smuggling Hendrix) – ciprusi vígjáték.
 • A kíméletlen (A Prayer Before Dawn) – ehh, lesz írás. Mivel kevés komment várható, így ne ide írjátok, hanem majd oda.
 • Meg – Az őscápa (The Meg) – egy ideig vártam, de valahogy letört az egész hercehurca körülötte, a többi ott van a kép fölött.
human
írta
2018. 08. 09. 17:37
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: augusztus 9.” bejegyzéshez

 1. A MEG-et én is vártam miután bejelentették Statham-el, de már az első előzetes elvette a kedvem kicsit, a második viszont teljesen. Illetve a sok gagyi plakát is, ahol különböző méretűnek ábrázoltak egy db cápát.

 2. Szóval adva egy forgatókönyv, sok-sok halál és trancsír, ahogyan azt az ember elvárná egy cápás cucctól, erre – gondolom a stúdió nyomására – dízniutánzatot gyártanak belőle? WTF? Azért én bepróbálom a hétvégén, mert vártam nagyon. Nem ez lenne az első idei csalódásom.

 3. 150 millió dollárból készült nem 6 millioból.Mondjuk egy kis pénzmosás biztos benne van.
  mégis mit vártatok?De még így is akkorát fog taknyolni mint a ház.20 milliót talán összeszed a hétvégén.

 4. A pg-13-as besorolást már lehet tudni egy ideje. Engem az utolsó előzetes tört le. De hétvégén csak azért is MEGnézzük. Csodálkoznék ha jobban tetszene, mint a 47 méter mélyen.

 5. A Megnél pl nem zavar, ugyanúgy nem zavar a többi nagy állatosnál sem ha nincs fröccsenő vér, meg egyértelműen repkedő testrészek…de most tudtam meg, hogy elvileg a Venom pg13-as lesz és ott szállt el a jegyem vele, mert azért annál viszont adott a várakozáshoz. Kár, hogy nálunk csak jövőhéten lesz Meg

 6. A MEG-et láttam ma.Pont olyan,mint amit az előzetes sugall.Egyedül a zsúfolt strandos résznél tűnt fel az R besorolás hiánya.Amúgy egy tipikus blockbuster,pont mint a Felhőkarcolónál.

 7. Roli: nem, Mekare pont ezért írta, mert az a fejlemény, hogy a Sony PG-13 szeretne, hogy később ha úgy adódik, keveredhessen a Marvel filmekkel. Tippre Tom Hardy R-re írt alá…

 8. Oooo bakker, nekem ez kimaradt, eddig
  nagyon nyomatták, hogy R lesz, mert képregényhű feldolgozást akarnak, és azt csak R-be lehet. Ez így nekem iszonyat csalódás.

 9. Ha pg13 lesz én kihagyom.ez nem a Ragnarok vagy az Örzők gics parádéjába bújt meleg felvonulása.Szánalom. :(((

 10. MEG egy kis könnyed agykikapcsnak jó lesz:D pedig az első előzetest látva, meghogy Statham (valahogy nem tudom megkedvelni, csak a Blöffben bírtam..) eléggé húztam a számat. Majd kiderül.

 11. Dzsézön Cete hozta a várt szintet. Természetesen – ahogy a legtöbb cápás mozinál- akadnak nagyon túlzó jelenetek valamint a pg-13-ra ollózás is látszódik. Akinek az előzetesek tetszettek annak agykikapcsolós szórakozásnak Megteszi.

 12. A MEG valami egészen fantasztikusan szerepelt az amerikai mozikban – az elvárásokhoz mérten mindenképp – mivel 44,5 millió dollárral nyitott, ami kb. kétszerese a vártnak. (Persze, még innen is lehet bukta az amerikai piacon, de ha bukik is csak, egészen szerényet, nem pedig orbitálisat, mint amire mindenki számított.)

  Toronymagasan ez Statham karrierjének legjobb nyitó száma, amiben ő az egyetlen húzónév. Ráadásul, az összes filmjét nézve is dobogós. :-O (Csak a két Fast & F film előzi.)

  És világszerte is szépen indított. A végén még új filmes széria növi ki magát a dologból.

 13. Ma MEGnéztem az Őscápás filmet. Nagyon-nagyon rossz volt, de tényleg.
  Én szeretem az ősállatos történeteket és azért is mentem el, mert Steve Alten regényét is olvastam középsulis koromban, ami egy remek kis kalandsztori volt. De ez egy rettenet. A könyvből a főszereplő nevén és a cápán kívül semmi nem maradt meg. Borzasztó hosszú az expozíció, a cápa alig van jelen a történetben és két cápás jelenet között iszonyat kínos dialógusnak csúfolt akármik töltik ki a részeket. Így viszont hosszú, vontatott és unalmas film lett. Egy cápás filmen majdhogynem elaludni?? Én konkrétan ki akartam jönni róla, de ha már kifizettem a jegyet akkor már végigszenvedem. Ha tehetném, kérném vissza a pénzem. A háborgó mélység is hülyeség volt, de legalább akciódús és szórakoztató. Ez a film viszont méretei ellenére is elbújhat mellette.

 14. sajna tényleg látszott a MEGen a pg-13 miatti nyirbálás, de simán nézhető volt. Hoztak olyan jeleneteket, amiket elvileg komolynak szántak, mégis sikítottam a röhögéstől. A cápáról sokszor a shark tale-ben szereplő, de Niroroól mintázott cápa jutott eszembe és ezért mulattam párszor. A gyerek nem volt idegesítő, a játékidőt kitöltötték, noha nem értem pl

  spoiler

  hogy egy bazi nagy strandra hogy a francba tud beúszni egy ekkora cápa?:D namindegy, lényeg az, hogy fifike túlélte.
  spoiler off
  Ha moziban nem is, egyszer érdemes megnézni, ha már azt érzitek, hogy felőrölnek a hétköznapok
  trash/10 :D

 15. Egy ideig nem megyek moziba:) Ez a MEG pedig de jó lett volna nézni egy igazán izgalmas véres cuccot. helyette kapunk botrány felszines sztorit idiota életidegen párbeszédeket. meg azok a sulytalan karakterek. Meg persze mindenki viccelődik, hülyeségeket beszél közbe romantika szál de minek:/ tudjátok azt érzést biztosan amikor a moziba már feszengsz olyan kínosan érzed magad. Nah kb ez volt a film 50% nál. Hogy ez most minek? :) Azt nem értem hogy van ez a másfél óra. Ezt miért nem lehet úgy megcsinálni hogy full izgalomba feszültségbe tartani a nézőt és nem 5 percenkét kirugdosni valami hülyeséggel oda nem illő dologgal a vászonról? Most komolyan miért nem lehet akár kevés beszéddel de annál inkább az akciókra és elhúzott feszültséggel teli jelenettel végigvinni egy filmet? A jelenetek még jók is voltak. De a többi:/ Nekem nagy csalódás…

 16. imiszito says: mert a stúdióban a fejesek családbarát mozikra, ezáltal még nagyobb bevételre hajtanak.
  Némileg meghazudtolom magam, de függetlenül attól, hogy én jókat szórakoztam rajta, iszonyat megrémít, hogy hová tart a filmipar.
  Elég volt végignézni a bejutásra váró embereken/gyerekeken.
  Valamiféle megérzés fogott el, miközben néztem a meget, hogy baszki….erre a sorsra fog jutni az új predator film is?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.